nemzetisport.hu
2013.07.26 16:55 Frissítve: 2015.03.01 01:57

Napoli: „Nincs szó semmiféle Verratti-ajánlatról”

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint ajánlatot tettek volna a Paris Saint-Germainnek Marco Verrattiért,  ugyanakkor az elnök Aurelio De Laurentiis azt is megjegyezte, hogy érdeklődnek a Porto csatára, Jackson Martínez iránt.

Mint beszámoltunk róla, ügynöke szerint a nápolyi klub elképesztő ajánlatot tett a 20 éves olasz középpályásért.

„Néhány médiumnak időnként írnia kell valamit, és olyan híreket adnak ki, amelyeknél nem ellenőrzik a forrás állításait. Verratti nem eladó. Az ügynök a médián keresztül próbál nyomást gyakorolni a klubra, hogy a játékos fizetésemelést kapjon. Mi a PSG barátjai vagyunk, és nem veszünk részt ebben a játékban” – mondta De Laurentiis.

Ugyanakkor a klubelnök megerősítette, hogy még mindig szeretnének egy csatárt szerződtetni, és állítólag már tettek is egy 32 millió eurós ajánlatot a kolumbiai Martínezért.

„Az új támadó érkezése tekintetében először elemezünk kell Rafael Benítezzel a csapatot alkotó játékosok erősségét és minőségét. Az új érkező lehet Martínez, de kikerülhet egy csomó másik játékos közül is. Benítez hozza meg a döntést.”

A Porto a hírek szerint nem szándékozik eladni a 40 millió eurós kivásárlási árú dél-amerikai támadót.
2023.01.27 19:05:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Felidézzük a vb-győztes olasz kapus indulása körülményeit és a felbukkanását kísérő nyilatkozatokat.

2023.01.24 22:16:09

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az én bajom az, hogy ha bűnösök is, megint nem azok bűnhődnek majd, akik a törvény ellen vétettek (nyilván ezért mondtak le nagy hirtelen), hanem azok, akik az égvilágon semmiről sem tehetnek: a játékosok és a szurkolók.

2023.01.18 23:30:32

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Napoli kilenc pont előnnyel vezeti az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláját a címvédő Milan és tízzel a Juventus, illetve az Internazionale előtt. Azt tegyük most félre, hogy Luciano Spalletti legénysége kedden a gyengécske Cremonese ellen tizenegyesekkel kiesett az Olasz Kupából, mert a szurkolókat sokkal inkább a Serie A, valamint a lehető legjobb Bajnokok Ligája-szereplés érdekli és tartja lázban.

2023.01.18 23:10:42

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ha így fáj, ezt, ha úgy fáj, azt tanácsos bekapnunk.

2023.01.18 19:26:13

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az Internazionale már a 21. percben kétgólos előnyben volt és végül magabiztos győzelmet aratott.