PSG: „A Napoli elképesztő ajánlatot tett Verrattiért”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.26. 10:01
Ügynöke szerint elképesztő ajánlatot tett Marco Verrattiért, a Paris Saint-Germain labdarúgójáért a Napoli. A középpályás megszerzése azonban így sem lesz egyszerű az olaszoknak, mivel a játékost a PSG is megtartaná.

„A tárgyalások továbbra is folynak a PSG vezetőségével, és bár nem vagyok túl optimista a hosszabbítást illetően, azt sem zárom ki, hogy Verratti Párizsban marad. Természetesen nem ez az egyetlen opciónk, hiszen épp ma reggel kapott a klub egy elképesztő ajánlatot a játékosért a Napoli elnökétől, Aurelio De Laurentiistől” – mondta Verratti ügynöke, Donato Di Campli a La Gazzetta dello Sportnak.

A mindössze 20 esztendős középpályás szerződése 2017-ben jár le a párizsiaknál, de ügynöke szerint a Napoli mellett már a Fiorentina és a Juventus is tett ajánlatot Verrattiért. A játékos mostani, 800 ezer eurós évi fizetése helyett hárommilliót szeretne keresni, a PSG vezetősége azonban a hírek szerint csak megduplázná jelenlegi keresetét, így könnyen elképzelhető, hogy az olasz a nyáron visszatér hazájába.Donato Di Campli a La Gazzetta dello Sportnak.

A mindössze 20 esztendős középpályás szerződése 2017-ben jár le a párizsiaknál, de ügynöke szerint a Napoli mellett már a Fiorentina és a Juventus is tett ajánlatot Verrattiért. A játékos mostani, 800 ezer eurós évi fizetése helyett hárommilliót szeretne keresni, a PSG vezetősége azonban a hírek szerint csak megduplázná jelenlegi keresetét, így könnyen elképzelhető, hogy az olasz a nyáron visszatér hazájába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik