Fiorentina: megmagyarázta a tökös gólörömöt Montella

Vágólapra másolva!
2013.03.11. 13:52
A Fiorentina vasárnap este 2–0-ra nyert a Lazio otthonában, és a negyedik helyre jött fel az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában. Vincenzo Montella, a firenzeiek vezetőedzője szerint befuthatnak a harmadik helyre, de az is lehet, hogy csak hetedikek lesznek.

„Nagyon szoros a versenyfutás, harmadikak, de akár hetedikek is lehetünk a végén. Ez az eredmény kicsit bizakodóbbá tesz minket, ám még hosszú és nehéz út áll előttünk” – mondta római diadaluk után Montella.

A mérkőzés első gólját a Fiorentina legértékesebb játékosa, Sztevan Jovetics szerezte, aki gólöröme közben az ágyékára mutatott. Edzője megmagyarázta a montenegrói támadó különös mozdulatát.

„A meccs előtt azt mondtam a játékosoknak, hogy mindenek előtt tökösnek kell lenniük, ez a legfontosabb. Ha ilyen eredménye van, akkor minden találkozónk előtt felhívom erre a figyelmüket” – viccelődött Montella.

A Fiorentina edzőjének egyébként, úgy látszik, jó jel, ha március 10-én van mérkőzése a Lazio ellen, 11 évvel ezelőtt ugyanis éppen ezen a napon szerzett négy gólt a Roma játékosaként a városi rivális elleni derbin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik