Találatok a Wendie Renard címkére

Találatok száma: 5

FIFA: íme, a női labdarúgók álomcsapata!

2019-09-23 21:33:56

A milánói Scalában rendezik meg a FIFA The Best gáláját, amelynek keretében megválasztották az év álomcsapatát a női labdarúgók között is.

Wendie Renard Sari van Veenendaal Rose Lavelle Nilla Fischer Megan Rapinoe Marta

Női vb: hórihorgas újságíróval készülnek a norvégok a franciákra

2019-06-11 14:35:05

Szerdán csoportrangadót vív egymással a norvég és a francia női labdarúgó-válogatott a világbajnokság A-csoportjában. Az északiak speciális edzéssel készültek fel az ellenfél toronymagas középső védőjére: Wendie Renard szerepét egy ugyancsak magas újságíró vette át.

női világbajnokság női vb női labdarúgás női foci Wendie Renard Norvégia

Női BL: Óriási volt hallani a magyar szurkolóktól a Ria, Ria, Hungáriát! – Marozsán Dzsenifer

2019-05-18 23:44:45

Mindössze öt percet kellett várni Marozsán Dzsenifernek arra, hogy a valóra vált álma – Bajnokok Ligája-döntő Budapesten – még édesebb legyen: miután belőtte a Lyon vezető gólját, a magyar szurkolók rázendítettek a Ria, Ria, Hungária! rigmusra. Erről, valamint a Barcelona elleni 4–1-es diadalról, a negyedik BL-trófeájáról és továbbiak reményéről, a családról és Puskás Ferencről is beszélt a mérkőzés után az NSO Tv kamerája előtt. Továbbá elárulta, mit mondott neki Wendie Renard, amikor csapatkapitányként átengedte a magyar lánynak a kupa felemelését. 

női Bajnokok Ligája női BL döntő női BL Wendie Renard Marozsán Dzsenifer Olympique Lyon

FIFPro: négy vb-első amerikai az első női álomcsapatban

2016-02-18 18:49:16

Az Egyesült Államok világbajnok női labdarúgó-válogatottjából négy játékos került be a futballistákat képviselő nemzetközi érdekvédelmi szervezet, a FIFPro először összeállított női álomcsapatába.

álomcsapat női labdarúgás Wendie Renard Mijama Aja Meghan Klingenberg Kadeisha Buchanan