Találatok a Valentino Rossi címkére

Találatok száma: 362

MotoGP: hivatalos, Rossi csapata Ducatival áll rajthoz jövőre

2021-06-24 12:24:24

A motorsport egyik legrosszabbul őrzött „titka” vált ma hivatalossá. Múlt pénteken még csak azt jelentették be, hogy ezen a héten majd bejelentik, ma pedig meg is érkezett a várva várt közlemény: a VR46 csapat a Ducati mellett tette le a voksát. A megállapodás három évre szól.

Valentino Rossi MotoGP Ducati

MotoGP: Valentino Rossi csapata világvezető szponzorral debütál

2021-04-28 12:18:13

A VR46 alakulat idén márciusban kötött stratégiai megállapodást a szaúdi Tanal Entertainment Sport & Mediával. A tárgyalások gyors eredményeként a tegnapi bejelentés szerint az is eldőlt, hogy Valentino Rossi csapata egy, a motorsportban már ismert (egyébként világvezető) olajvállalat támogatásával áll rajthoz a MotoGP-ben 2022-től. 

Valentino Rossi MotoGP

MotoGP: Rossi mégsem orvosi csoda, negatív az újabb PCR-tesztje

2020-11-12 19:04:53

A Valenciai Nagydíj felvezető napján megint a koronavírus és Valentino Rossi kapcsán borzolták a kedélyeket. Kiderült, hogy az olasz versenyző keddi tesztje pozitív lett, de két újabb negatív teszt után már semmi sem állhat az útjába, hogy egy egész hétvégét végig motorozzon a Ricardo Tormo-pályán.

gyorsaságimotoros-vb Valentino Rossi MotoGP

MotoGP: Rossinak ismét pozitív lett a koronavírustesztje?

2020-11-12 12:24:34

Hivatalosan csapata még nem erősítette meg, de több forrás szerint Valentino Rossi koronavírustesztje ismét pozitív lett, Garrett Gerloff pedig már úton van a Valenciai Nagydíj helyszínére. Ha a hír igaz, akkor vagy a mostani tesztje lett fals pozitív, vagy az előző két negatív eredmény volt téves. Utóbbi igen aggasztó verzió lenne.

koronavírus Yamaha Valentino Rossi MotoGP

MotoGP: Rossi és öccse jövőre egymás ellen versenyez

2020-11-08 10:17:48

Szombat délután biztossá vált, hogy Luca Marini, függetlenül attól, hogy megnyeri-e az idei Moto2-es bajnokságot, 2021-ben a MotoGP-ben folytatja Enea Bastianini csapattársaként.

Valentino Rossi MotoGP Luca Marini

MotoGP: megbüntették a Yamahát, Rossi indulása továbbra is kérdéses

2020-11-06 09:44:32

A Yamaha-blokkokban található szelepek idén már sok sztorit adtak nekünk, nem történt ez másképp az Európai Nagydíj felvezető napján sem. Ezúttal a technikai protokoll megszegése miatt indult ellenük vizsgálat, melynek végén el is meszelték őket. A büntetés felemás érzéseket keltett sokakban, a sérülése miatt továbbra is távolmaradó Marc Márquez is elmondta véleményét.

Yamaha Valentino Rossi MotoGP koronavírus

MotoGP: Valentino Rossi továbbra is koronavírusos

2020-11-04 13:06:33

Miközben barátnője, Francesca Sofia Novello már a múlt héten boldogan lobogtatta virtuálisan negatív teszteredményét, addig a kilencszeres bajnok körül nagy volt a csend. Ma kiderült, hogy nem véletlenül. A csapat szerdán kiküldött sajtóanyaga szerint Rossi kedden elvégzett PCR-tesztje pozitív eredményt adott, így kérdéses az indulása a most hétvégi Európa Nagydíjon. A csapat az esetleges helyettesítő versenyzőt is megjelölte.

koronavírus Valentino Rossi MotoGP

MotoGP: Nem akarok többet Marcról beszélni – Á. Márquez

2020-10-23 10:35:38

Ráfordult a célegyenesre a gyorsaságimotoros-világbajnokság, a most hétvégi, Terueli Nagydíjjal együtt már csak négy futam van vissza a sűrű szezonból – ha a koronavírus-járvány ennek nem tesz keresztbe. A nyomás egyre nagyobb a versenyzőkön és a csapattagokon, miközben a fiatalok szép csendben átveszik az irányítást a MotoGP-ben. A véghajrában pedig egyre fontosabbá válhat egy szó: csapatsorrend.

Álex Márquez Valentino Rossi MotoGP Joan Mir Aleix Espargaró

MotoGP: Rossi a jövő héten sem áll rajthoz, csapata nem helyettesíti

2020-10-18 11:04:02

A Monster Yamaha MotoGP csapat vasárnap reggel hivatalosan is megerősítette, amire már számítani lehetett, hogy a koronavírust elkapó Valentino Rossi a jövő heti Teruel Nagydíjon sem áll rajthoz, és helyettesíteni sem fogják.

koronavírus Yamaha Valentino Rossi MotoGP

MotoGP: Valentino Rossi elkapta a koronavírust – tünetei is vannak

2020-10-15 20:09:02

Este háromnegyed hatkor lemondták Valentino Rossi csütörtöki sajtótájékoztatóját, amely öt perccel később lett volna esedékes. Mivel egy órával később sem jött információ az új időpontról, kezdett gyanús lenni a helyzet, és sajnos nem sokkal hét óra előtt előbb a Doctor Instagram-oldalán, majd a csapat sajtóközleményében is megerősítették, hogy Rossi második koronavírustesztje is pozitív lett, így nem vehet részt a hétvégi Aragóniai Nagydíjon.

koronavírus Valentino Rossi MotoGP

MotoGP: Rossi nem indít csapatot a MotoGP-ben jövőre

2020-10-11 10:15:37

A megszokottnál egy órával korábban, 13.00-kor rajtol a királykategória Francia Nagydíja, melynek egyik legnagyobb esélyese Fabio Quartararo, az első francia versenyző a sportág 72 éves történetében, aki úgy érkezett hazai futamára, hogy vezeti a premier kategória világbajnokságát.

Valentino Rossi MotoGP Le Mans Joan Mir Fabio Quartararo

MotoGP: Quartararo nyerte a túlélőversenyt, Rossi a kavicságyban végezte

2020-09-27 16:49:04

Ahogy azt mindenki megjósolta, a túlélés versenye volt a mai Katalán Nagydíj a MotoGP-ben. Nem gyakran látunk olyat, hogy a pilóták két másodperccel köröznek lassabban a futam végén, mint az első körökben. „Mintha tojásokon lépkedtek volna”, mondta a győztes csapatfőnöke, Wilco Zeelenberg.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Katalán Nagydíj Fabio Quartararo

MotoGP: a túlélés versenye jön, Rossi a kirúgásáról beszélt

2020-09-27 10:24:39

Éjjel eső áztatta a barcelonai pálya környékét, és ha valami, akkor ez nem hiányzott a pilótáknak, akik egyébként is szenvednek az alacsonyabb tapadású pályán és a 20 fokkal melegebb körülményekre kitalált gumikon. Az első nap szeles időjárása szombat délután is visszatért, igaz, feleakkora erősséggel, de sokaknak ez is nehézséget okozott.

Valentino Rossi MotoGP

MotoGP: Morbidelli élete első pole-ja, a yamahások ma elvitték a show-t

2020-09-26 15:41:35

Jó napot választott a Petronas csapat és Valentino Rossi a 2021-es szerződés aláírására és bejelentésére, hiszen az érintettek elfoglalták az első sort a holnapi Katalán Nagydíjra. Franco Morbidelli MotoGP-s karrierje során először rajtolhat az élről.

Yamaha Valentino Rossi MotoGP Franco Morbidelli

MotoGP: a „nagy” bejelentés, Rossi 2021-ben is folytatja

2020-09-26 12:54:01

Jó ideig húzódtak a tárgyalások Valentino Rossi kapcsán, ami nem csoda, ha belegondolunk, hogy a világ egyik legértékesebb sportolójának jövőjéről van szó. Technikai háttér, csapatfelállás, költségek, kereskedelmi és marketing jogok, bevételelosztás, csak néhány azon részletek közül, amit a három félnek (versenyző, gyár, csapat) tisztáznia kellett.

Yamaha Valentino Rossi MotoGP

MotoGP: „Más csizmájában fogok ma motorozni”

2020-09-25 10:07:47

Átfordul az idény második felébe a gyorsaságimotoros-világbajnokság, azaz a 8. futam következik a 14-ből a MotoGP-kategóriának, míg a 9. a 15-ből a Moto2-nek és Moto3-nak, amelyek Katarban is versenyeztek.„Most kezdődik a bajnokság” – mondta több pilóta is, hiszen csupán 4 pont választja el az első négy helyezettet az összetettben és heten vannak 21 ponton belül. Ahogy az év mondása tartja, ezt a bajnokságot senki sem akarja megnyerni. Vagy éppen mindenki meg akarja…

Valentino Rossi Pol Espargaró MotoGP Joan Mír Franco Morbidelli Andrea Dovizioso

MotoGP: nem az elsőt nyerte, de ismét új győztes 2020-ban

2020-09-20 15:51:27

A MotoGP-hullámvasút maximális sebességgel robog tovább, továbbra is minden verseny ezernyi meglepetést és csavart tartogat. Az egész futam alatt biztos volt (már amennyire bármit is biztosnak lehet venni...), hogy új győztes iratkozik fel az idei listára, a kérdés csak az volt, hogy az illető először éli-e át ezt az élményt vagy sem.

Valentino Rossi Romano Fenati MotoGP Maverick Vinales Aleix Espargaró

MotoGP: Vinalesnek három éve ugyanaz a gondja

2020-09-19 10:01:04

Mindenki szoros versenyt vár vasárnapra, sőt már a mai időmérő edzésekre is, hiszen ez már a második hét a mezőnynek zsinórban Misanóban, a MotoGP-sek pedig a két futam között kedden még teszteltek is. A győzelemhez vasárnap nem elég a jó versenytempó, a kvalifikáción is brillírozni kell, mert a harmadik sortól kezdődően drasztikusan csökkenek az esélyek.

Valentino Rossi MotoGP Maverick Vinales

MotoGP: Rossinak ma tényleg meglehet a kétszázadik

2020-09-13 10:56:27

Yamaha-dominanciával zárult a szombati időmérő Misanóban, de hogy a mai verseny is ilyen egyértelmű lesz-e számukra, az még korántsem biztos.

Valentino Rossi MotoGP Maverick Vinales

MotoGP: ez a rajtelsőség még a légzsákot is „felrobbantotta”

2020-09-12 15:55:58

A hullámvasút, amin Maverick Vinales már évek óta utazik, újabb magaslatra ért egyik legnagyobb mélypontja után. A spanyol yamahás rizikós taktikát választva, új körrekordot futva megnyerte a San Marinó-i Nagydíj időmérőjét. Az öröm és az ünneplés akkora volt, hogy még a légzsák is kinyílt a bőrruhájában, amikor saját mellkasára csapott.

Valentino Rossi San Marinó-i Nagydíj MotoGP Maverick Vinales Franco Morbidelli Fabio Quartararo