Találatok a Tour de Ski címkére

Találatok száma: 75

Sífutó-vk: Nyeprjajeva és Klaebo a Tour de Ski bajnokai

2022-01-04 18:57:43

Az olaszországi Val di Fiemmében a szabad stílusú 10 km-es versennyel, az úgynevezett Final Climbbal zárult az idei sífutó Tour de Ski. A befejező hatodik szakaszon a férfiaknál és a nőknél is norvég siker született Sjur Röthe és Heidi Weng révén, összetettben viszont honfitársuk, Johannes Hösflot Klaebo és az orosz Natalja Nyeprjajeva diadalmaskodott.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Sjur Röthe Natalja Nyeprjajeva Johannes Hösflot Klaebo

Tour de Ski: Nyeprjajeva újabb szakaszgyőzelmével esélyes lett

2022-01-03 16:48:30

Az olaszországi Val di Fiemmében klasszikus stílusú versenyekkel folytatódott az idei Tour de Ski. Az ötödik szakaszon a férfiaknál és a nőknél is az összetett éllovas norvég Johannes Hösflot Klaebo és az orosz Natalia Nyeprjajeva diadalmaskodott.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Natalja Nyeprjajeva Johannes Hösflot Klaebo

Tour de Ski: a vk-első letarolta az éllovas Digginst – videó

2022-01-01 15:03:39

A németországi Oberstdorfban klasszikus stílusú sprintversenyekkel folytatódott az idei Tour de Ski. A negyedik szakaszon a férfiaknál az összetett éllovas norvég Johannes Hösflot Klaebo diadalmaskodott, míg a nőknél az orosz Natalija Nyeprjajeva ért elsőként a célba, aki ezzel átvette a vezetést.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Natalija Nyeprjajeva Johannes Hösflot Klaebo

Tour de Ski: Klaebo és Diggins nyerte a 3. szakaszt

2021-12-31 16:56:31

A németországi Oberstdorfban szabadstílusú tömegrajtos versenyekkel folytatódott az idei Tour de Ski. A harmadik szakaszon a férfiak 15 km-es versenyében az összetett éllovas Johannes Hösflot Klaebo diadalmaskodott, míg a nőknél 10 km-en Jessica Diggins ért elsőként a célba.

Jessica Diggins Johannes Hösflot Klaebo Tour de Ski sífutás sífutó-vk

Sífutó-vk: unokatestvérek nyerték a Tour de Ski második szakaszát

2021-12-29 18:03:11

A svájci Lenzerheidében klasszikus stílusú egyéni indítású versennyel folytatódott az idei Tour de Ski. A második szakaszon a férfiak 15 km-es versenyében a finn Iivo Niskanen diadalmaskodott, míg a nőknél unokanővére, Kerttu Niskanen volt a leggyorsabb.

Iivo Niskanen Tour de Ski sífutás sífutó-vk

Sífutó-vk: norvég és amerikai sikerrel rajtolt a Tour de Ski

2021-12-28 16:14:15

A svájci Lenzerheidében szabad stílusú sprintversennyel vette kezdetét az idei Tour de Ski. Az első szakaszon a norvég Johannes Hösflot Klaebo és az amerikai Jessica Diggins győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Jessica Diggins

Tour de Ski: Szpicov és Andersson ért először a csúcsra

2021-01-10 18:25:21

Az olaszországi Val di Fiemmében férfi és női 10 km-es tömegrajtos versennyel befejeződött a sífutók Tour de Ski versenye. A hagyományosan az Alpe Cermis megmászásával záruló versenyen a szakaszgyőzelmet az orosz Gyenyisz Szpicov és a svéd Ebba Andersson szerezte meg, a Tour összesítését azonban a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov és az első amerikai Jessica Diggins nyerte meg.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Jessica Diggins Gyenyisz Szpicov Ebba Andersson

Tour de Ski: svéd sikerek a sprintversenyen

2021-01-09 23:05:29

Az olaszországi Val di Fiemmében férfi és női sprintversennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a svéd Oscar Svensson, a nőknél pedig honfitársa, Linn Svahn szerezte meg. A hölgyeknél a dobogó mindhárom fokára svéd versenyző állhatott fel.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Oscar Svensson Linn Svahn

Tour de Ski: a nőknél elszállt a világkupa éllovasa

2021-01-08 17:36:15

Az olaszországi Val di Fiemmében a férfiak 15 és a nők 10 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versenyével folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél az orosz Natalja Nyeprjajeva szerezte meg. A Tour de Ski összetettjét továbbra is Bolsunov és az amerikai Jessica Diggins vezeti.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Natalja Nyeprjajeva Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Bolsunov és Diggins is növelte előnyét

2021-01-05 17:21:57

Az olaszországi Toblachban férfi 15 és női 10 km-es szabad stílusú versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél az amerikai Jessica Diggins szerezte meg. Mindkét versenyző növelte előnyét a Tour de Ski összetettjében is.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Jessica Diggins Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Diggins átvette a vezetést a nőknél

2021-01-03 20:06:43

A svájci Val Müstairben férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél pedig az amerikai Jessica Diggins szerezte meg. Mindkét versenyző vezet a Tour de Ski összetettjében is.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Jessica Diggins Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: a nőknél Svahn duplázott, a férfiaknál a címvédő nyert

2021-01-02 17:21:28

A svájci Val Müstairban férfi és női tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet a férfiaknál a címvédő orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél pedig az első szakaszt is megnyerő svéd Linn Svahn szerezte meg. Mindkét versenyző vezet a Tour de Ski összetettjében is.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Linn Svahn Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: norvégok nélkül olasz és svéd siker a prológon

2021-01-01 14:56:49

A svájci Val Müstairben férfi és női sprintversennyel megkezdődött a sífutók Tour de Ski versenye. A győzelmet az olasz Federico Pellegrino és a svéd Linn Svahn szerezte meg. Az esélyesek közé tartozó norvég sífutók nem indulnak az idei megmérettetésen a járványveszély miatt.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Linn Svahn Federico Pellegrino

Tour de Ski: Johaug és Bolsunov nyert összetettben

2020-01-05 16:59:16

Az olaszországi Val Di Fiemmében, immár hagyományosan az Alpe Cermis megmászásával, ám rendhagyó módon tömegrajtos versennyel zárult a sífutók Tour de Ski sorozata. Ahogyan az várható volt, a nőknél az éllovas norvég Therese Johaug megtartotta első helyét, míg a férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebónak nem sikerült ugyanez, itt az orosz Alekszandr Bolsunov győzött.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Therese Johaug Simen Hegstad Krüger Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Lampic és Klaebo győzelme után szoros az élboly

2020-01-04 14:29:33

Az olaszországi Val Di Fiemmében klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél pedig a szlovén Anamarija Lampic ért elsőként a célba. Összetettben a férfiaknál Klaebo egy másodperccel megelőzte az eddigi éllovas orosz Alekszandr Bolsunovot, míg a nőknél a norvég Therese Johaug vezet három másodperccel honfitársnője, Astrid Jacobsent megelőzve, a záró szakasz előtt.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Anamarija Lampic

Tour de Ski: Johaugot legyőzték, de továbbra is vezet

2020-01-03 17:02:44

Az olaszországi Val Di Fiemmében klasszikus stílusú 15 és 10 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél a szintén norvég Astrid Jacobsen ért elsőként a célba. Összetettben továbbra is az orosz Alekszandr Bolsunov és a norvég Therese Johaug áll az élen.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Astrid Jacobsen

Tour de Ski: Östberg és Bolsunov is sikeresen üldözött

2020-01-01 14:33:52

Az olaszországi Toblachban klasszikus stílusú 15 és 10 km-es üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál az orosz Alekszandr Bolsunov, a nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg ért elsőként a célba.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Ingvild Flugstad Östberg Alekszandr Bolsunov

Tour de Ski: Usztjugov kivágta a rezet, betliztek a norvégok

2019-12-31 16:31:39

Az olasz Toblachban szabad stílusú 15 és 10 km-es versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a győzelmet az orosz Szergej Usztjugov, a nőknél pedig a norvég Therese Johaug szerezte meg. A győztesek összetettben is élre álltak három szakasz után.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Therese Johaug Szergej Usztjugov

Tour de Ski: Klaebo nyerte a sprintet és már fél perces előnyben

2019-12-29 15:36:11

A svájci Lenzerheidében szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál a győzelmet a norvég Johannes Hösflot Klaebo, a nőknél pedig a szlovén Anamarija Lampic szerezte meg. Előbbieknél összetettben Klaebo máris több mint fél perccel elhúzott riválisaitól, a nőknél viszont csak másodpercek választják el az élen állókat.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Johannes Hösflot Klaebo Anamarija Lampic

Tour de Ski: orosz és norvég siker az első szakaszon

2019-12-28 15:36:13

A svájci Lenzerheidében megkezdődött a sífutók Tour de Ski sorozata. A férfiaknál 15, a nőknél 10 km-es szabad stílusú tömegrajtos versenyt rendeztek az első szakaszon. A győzelmet előbbieknél az orosz Szergej Usztjugov, utóbbiaknál pedig a norvég Therese Johaug szerezte meg.

sífutó-vk sífutás Tour de Ski Therese Johaug Szergej Usztjugov