Találatok a Thomas Hässler címkére

Találatok száma: 4

Egerek és asszonyok – német futballhősök és az útjukat kitaposó feleség-ügynökök

2022-05-12 14:38:07

A közelmúltban nagy vihart kavart, hogy az Inter, majd a PSG argentin sztárját, Mauro Icardit felesége, a korábbi glamourmodell Wanda Nara képviselte futballügynökként a tárgyalóasztalnál – nem éppen osztatlan elismeréstől kísérve. Az első feleség-ügynökök (Nyugat-)Németországban taposták az utat néhány évtizeddel korábban.

Thomas Hässler Stefan Effenberg Képes Sport Fritz Walter Bodo Ilgner Bernd Schuster

Hertha: Dárdaiék vb- és Eb-győztes edző csapatával játszanak ma

2016-09-02 10:28:43

A válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetet kihasználva a német élvonalbeli Hertha BSC felkészülési mérkőzést játszik a nyolcadosztályú Club Italia 80 Berlinnel, melynek vezetőedzője a játékosként világ- és Európa-bajnok Thomas Hässler, akiről Dárdai Pálnak, a Hertha trénerének is vannak emlékei.

német foci felkészülés Thomas Hässler Hertha Hertha Dárdai Pá

Skócia: korábbi világ- és Európa-bajnok lehet a Kilmarnock edzője

2010-06-12 07:18:09

A BBC értesülései szerint a korábbi világ- és Európa-bajnok német középpályás, Thomas Hässler veheti át a skót labdarúgó-élvonalban szereplő Kilmarnock szakmai munkájának irányítását.

labdarúgás Thomas Hässler Skócia Kilmarnock

Magyarországon vállalhat vezetőedzői munkát Thomas Hässler

2008-05-27 04:00:16

Könnyen lehet, hogy Thomas Hässler magyar klubcsapatnál vállal munkát. A korábbi német válogatott, jelenleg edzőként dolgozó Hässler magyarországi képviselője szerint két élvonalbeli csapat is érdeklődik utána.

magyar bajnokság MLSZ Thomas Hässler