Találatok a Szusza Ferenc Stadion címkére

Találatok száma: 58

Stadionkörkép – így alakultak át a magyarországi futballarénák

2021-07-23 19:00:26

Mondhatjuk, hogy a Bozsik Aréna átadásával a stadionrekonstrukciós program élvonalbeli klubokat érintő szakasza is lezárult. A vadonatúj vagy modernizált arénák látványa pedig önmagáért beszél.

stadionépítés Szusza Ferenc Stadion Szent Gellért Fórum Puskás Aréna Pancho Aréna Nagyerdei Stadion

NB I: „albérletben” rendezik meg a Kisvárda–ZTE meccset

2021-02-12 15:19:19

Az extrém időjárási körülmények miatt a Várkerti Stadion játéktere nem alkalmas a mérkőzés megrendezésére, ezért a Kisvárda szombaton Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a ZTE-t a labdarúgó NB I 21. fordulójában.

Zalaegerszeg ZTE Szusza Ferenc Stadion NB I 21. forduló NB I Kisvárda

BL: szlovén–ír selejtező lesz a Szusza-stadionban

2020-08-10 17:03:23

Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban vívja Bajnokok Ligája-selejtezőjét az ír Dundalk és a szlovén NK Celje labdarúgócsapata.

Szusza Ferenc Stadion Dundalk Celje Bajnokok Ligája BL-selejtező

Újpest: a klub megkapja a licencet, a Szuszában fogadja az FTC-t

2020-05-23 15:45:44

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a klub meg fogja kapni az MLSZ-től a licencet a következő idényre. Az MLSZ a lapunkhoz eljuttatott hírlevélben annyit erősített meg, hogy a Szusza Ferenc Stadion NB I-es hitelesítést kapott. A lila-fehérek hivatalos közleményét változás nélkül közöljük.

Újpest licenc NB I Ferencváros klublicenc Szusza Ferenc Stadion

Újpest: az utolsó műfűszál is a helyén – befejezték a pályát

2020-03-21 15:13:04

A héten befejeződtek a műfűbetűzési munkálatok a Szusza Ferenc Stadionban, már csak az ilyenkor szokásos átadás-átvételi, engedélyeztetési folyamatok hiányoznak ahhoz, hogy kijelenthető legyen, az Újpest hazatérhet az NB I-es bajnokság folytatásakor.

Újpest FC labdarúgó NB I labdarúgás Szusza Ferenc Stadion Kárpáti Gábor Garden Group

Újpest: az idény végéig biztosan kitartanak Vignjevics mellett

2020-03-10 10:09:25

Berta Csaba, az Újpest ügyvezető igazgatója nem képességbeli hiányosságokban látja a mély hullámvölgy okait, és – az etikai kódex betartása mellett – nem bánja, ha a játékosok olykor nem sablonnyilatkozatokat adnak.

Újpest FC Újpest Szusza Ferenc Stadion Roderick Duchatelet Novothny Soma Nebojsa Vignjevics

Újpest: akár Premier League-meccset is játszhatnának az új gyepen

2020-03-09 21:59:02

Elkezdődött a sokat emlegetett műfűbetűzés a Szusza Ferenc Stadionban. Ez az a folyamat, amelyre az emlékezetesen alakult február 1-jei Újpest–Mol Fehérvár FC bajnokit megelőzően különböző okokból már nem jutott idő, és amelynek hiányában a pályából látványos csomókban szakadt ki a fű. Bő egy hónap elteltével ismét kiszakadt – de csak egy szál… 1024x768 Normal 0 21 false false false

Újpest FC Újpest műfűbetűzés labdarúgó NB I Szusza Ferenc Stadion Nebojsa Vignjevics

NB I: megvan, mikor pótolják a februárban elmaradt derbit

2020-03-06 14:07:44

Döntött az MLSZ versenybizottsága az újpesti pálya alkalmatlansága miatt február 8-án elhalasztott Újpest–Ferencváros NB I-es mérkőzés új időpontjáról: a határozat értelmében a találkozót április 21-én, kedden, 20.05 perces kezdettel pótolják.

Újpest fűügy Szusza Ferenc Stadion NB I Garden Group Ferencváros

Újpest: aláírtak – Budapesttől több mint 200 kilométerre lesznek „otthon” a lila-fehérek

2020-02-24 22:05:42

Aláírták a szerződést, így a korábbi hírünknek megfelelően immár hivatalos, hogy az Újpest Zalaegerszegen fogadhatja a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 23. fordulójában, a 25. fordulóban pedig a Paksot. A helyszínválasztást az MLSZ megerősítette. Az Újpest FC, hasonlóan a Mol Fehérvár elleni Magyar Kupa-mérkőzéshez, amelyet végül Szegeden rendeztek meg a lila-fehérek pályaválasztása mellett, nem dúskált az alternatívákban: miután azok leterheltsége miatt Budapest és Pest megye környékén nem talált szabad pályát, ezúttal már a pályaválasztói jog felcserélésével sem élhetett – megkezdődik ugyanis a harmadik kör.

Újpest FC Újpest labdarúgó NB I labdarúgás Zalaegerszeg ZTE

Gyász: gyertyagyújtással emlékeznek Göröcs Jánosra

2020-02-24 12:13:22

Hétfőn 18 órakor, az újpesti Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti bejáratánál gyertyagyújtással emlékeznek a 81. életévében elhunyt Göröcs Jánosra – közölte hivatalos oldalán a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC.

Újpest gyász Szusza Ferenc Stadion Göröcs János

Újpest: pályaválasztói jogot cseréltek a Kaposvárral

2020-02-13 19:52:52

Az Újpest FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyezségre jutottak a Kaposvári Rákóczival, az MLSZ pedig szintén áldását adta az ügyre, így a két klub felcseréli a labdarúgó NB I 22. fordulójára kiírt Újpest–Kaposvár találkozó pályaválasztói jogát. A lila-fehéreknek így nem kell ideiglenes otthont keresniük a meccsre a gyepproblémák miatt „bezárt” Szusza Ferenc Stadion helyett erre a mérkőzésre. Igaz, az előzetes információk szerint másik két bajnoki helyszíne továbbra is kérdéses.

Újpest FC labdarúgó NB I Szusza Ferenc Stadion Kaposvári Rákóczi

Újpest: ezért játsszák Szegeden a Magyar Kupa-meccset

2020-02-08 12:59:38

Az Újpest labdarúgócsapata a hivatalos honlapján indokolta meg, hogy miért pont a szegedi Szent Gellért Fórumban fogadja a Mol Fehérvárt a jövő keddi Magyar Kupa-nyolcaddöntőben.

Újpest Szusza Ferenc Stadion NB I Mol Fehérvár FC Magyar Kupa

Újpest: műfű nélkül nem megy?! Ez történt a Megyeri úti pályával

2020-02-07 17:01:28

A mért adatok alapján nem eshetett volna meg, ami az Újpest–Mol Fehérvár bajnokin a frissen átadott új gyepszőnyeggel történt – állítja a kivitelező Garden Group ügyvezetője, aki a felújítás összetettségéről és a Szusza Ferenc Stadionnal kapcsolatos még elvégzendő munkákról beszélt. Mint mondja, „egy átlagos sportpálya azért más kategóriát képvisel”, így az új újpesti centerpályát és az esetleges problémáit sem érdemes összevetni hétköznapi esetekkel.

Újpest pályafelújítás Szusza Ferenc Stadion Megyeri út Kárpáti Gábor Garden Group

Újpest: Budapesttől 170 kilométerre fogadják a kupában a Fehérvárt

2020-02-07 12:42:02

Az Újpest FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Magyar Kupa jövő kedden esedékes nyolcaddöntőjében, pályaválasztóként a szegedi Szent Gellért Fórumban fogadja a Mol Fehérvárt. Mindez azt jelenti, hogy a lila-fehér csapatra és a mérkőzésre esetlegesen kilátogató fővárosi szurkolókra összességében 340 kilométeres túra vár – egy hazai mérkőzésért.

Újpest FC Újpest Szusza Ferenc Stadion Szent Gellért Fórum Szeged Mol Fehérvár FC

Újpest: már a Fehérvár elleni bajnoki előtt jelezték, nem lett teljesen kész a pálya

2020-02-07 08:18:09

Mint beszámoltunk róla, a két klub az MLSZ-szel egyeztetve elhalasztotta a szombatra tervezett Újpest–Ferencváros bajnoki mérkőzést. A lila-fehérek ügyvezetője, Berta Csaba a Nemzeti Sportnak arról beszélt, a kivitelező már a Mol Fehérvár elleni bajnoki előtt jelezte, hogy nem tudja tartani a határidőt, és nem tudja beszőni a műszálakat a normál gyep mellé. A múlt hétvégi találkozón kiderült, a pálya szerkezete így alkalmatlan a játékra. Hiába kapott az MLSZ-től előzetesen engedélyt, azt a szövetség egy újabb szemlét követően szerdán visszavonta.

Újpest felújítás Szusza Ferenc Stadion Mol Fehérvár FC Megyeri út Ferencváros

NB I: elhalasztják az Újpest–Ferencváros derbit – hivatalos

2020-02-06 13:34:04

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján közölte, hogy elfogadta az Újpest FC halasztási kérelmét, így nem szombaton rendezik meg a Ferencváros elleni derbit.

Újpest Szusza Ferenc Stadion NB I MLSZ Ferencváros

Újpest: „Semmi baj nem volt ezzel a fűvel – amíg rá nem léptek”

2020-02-05 17:12:14

Amint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága az NB I-es és a Magyar Kupa-mérkőzésekre alkalmatlanná nyilvánította az Újpest egy hete átadott új gyepszőnyegét, emiatt a Ferencváros elleni hétvégi rangadót sem rendezheti meg a Megyeri úton a lila-fehér együttes. A pálya már a Mol Fehérvár elleni múlt hétvégi találkozó alatt és után is számos kritikát kapott, többek között Hajdú B. István, a meccs kommentátora sem rejtette véka alá a véleményét.

Újpest-FTC Újpest Szusza Ferenc Stadion Megyeri út Derbi

Derbi: a Megyeri út alkalmatlan az NB I-re, az FTC-t sem fogadhatja ott az Újpest

2020-02-05 14:19:29

Az MLSZ versenybizottságának határozata szerint az Újpestnek február 5-ei hatállyal új otthont kell keresnie az NB I-es és a Magyar Kupa-mérkőzések lebonyolítására. Már az előző hétvégi – a Fehérvár elleni – bajnokin is látható volt, hogy a pályát rendkívül megviselte a játék, óriási csomókban szakadt ki a fű a néhány hónapja vetett gyepből. Mint kiderült: a műszálak kötözését a kivitelező cég még nem végezte el, emiatt a pálya jelen állapotában alkalmatlan a labdarúgásra.

Újpest labdarúgó NB I derbi Szusza Ferenc Stadion NB I Ferencváros

Visszatér otthonába az Újpest, de javít-e gyatra hazai mérlegén?

2020-01-31 00:49:03

A listavezető Ferencváros Kisvárdára, üldözője, a Mol Fehérvár FC Újpestre látogat a labdarúgó NB I 18. fordulójában – visszatérnek tehát a lila-fehérek a Szusza Ferenc Stadionba, s kiderül, tudnak-e javítani gyenge pályaválasztói mérlegükön.

Újpest ZTE Szusza Ferenc Stadion Puskás Akadémia Paks NB I 18. forduló