Találatok a Sara Carbonero címkére

Találatok száma: 31

Spanyolország: újabb sokk érte a Casillas családot, a kapus feleségét rákkal műtötték

2019-05-21 22:56:13

Három héttel azután, hogy Iker Casillas szívinfarktust kapott a Porto egyik edzésén, újabb sokkoló hír érte a kapust és családját: a világ- és Európa-bajnok labdarúgó feleségét, a televíziós riporterként dolgozó Sara Carbonerót a minap daganatos betegség miatt megműtötték.

rák Sara Carbonero Iker Casillas

Porto: Casillast a felesége akarja távozásra bírni

2016-11-10 23:13:17

A Correio da Manha híre szerint Iker Casillas távozhat az FC Portóból. A portugál lap úgy tudja, hogy a spanyol kapus felesége, Sara Carbonero a szülőhazájában szeretné világra hozni kettejük harmadik gyermekét, másrészt elege lett abból, hogy a férjét sorozatos támadások érik az utóbbi időszakban mutatott rosszabb formája miatt.

Sara Carbonero Iker Casillas

Labdarúgás: Casillasék titokban mondták ki a boldogító igent

2016-03-30 19:18:50

Iker Casillas, a portugál labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto kapusa és kedvese, Sara Carbonero húsvét előtt, szűk körben kelt egybe.

spanyol labdarúgás Sara Carbonero Iker Casillas

Porto: a párja unja, hogy bántják Casillast, hazamenne

2016-03-10 11:21:44

Sara Carbonerónak sajtóhírek szerint elege lett abból, hogy párját, Iker Casillast egyre többet kritizálják, ezért arra kéri a Porto labdarúgócsapatának kapusát, hogy hagyja ott a portugál klubot.

portugál foci Sara Carbonero Porto Iker Casillas

Videó: Casillas párja „víznyelő” próbát állt ki - meglepődött

2014-08-27 12:57:04

Még mindig tart az ALS Ice Bucket Challenge akciója, amiből a spanyol klasszis, Iker Casillas párja is kivette a részét. Carbonero kisasszony bár felkészült az öntésre, láthatóan váratlanul érte a jeges pillanat, amit nyitott szájjal tűrt, mielőtt megrázta magát. Minden bizonnyal a 2010-es világbajnokságon kapott csókjára szívesebben fog emlékezni, mint erre az élményre.

videó Sara Carbonero Iker Casillas Casillas ALS Ice Bucket Challenge

Ki legyen a riporterkirálynő? Támad Dél-Amerika! - fotók

2014-07-06 22:08:22

Közeledik a vb vége, már láttuk a teljes mezőnyt, ideje tehát értékelni a teljesítményeket és királynőt választani! Hogy miről beszélünk? Természetesen a világbajnokság riportereinek szépségversenyéről!

szépség riporter királynő Vanessa Huppenkothen Sara Carbonero

„SZEMÉTLÁDA!” - Casillas ráförmedt a gyermekével viccelődőre

2014-07-02 13:42:42

Iker Casillas számára a vártnál korábban ért véget a vb, már a családjával nyaral, de nincs nyugta. Most épp egy közösségi oldalon szóltak be gyermekéről feltöltött fényképéhez.

vb 2014 foci vb 2014 foci vb Sara Carbonero Iker Casillas

Iker Casillas apósát két év börtönre ítélték csalás miatt

2014-04-02 15:27:32

Sara Carbonero apját, Carlos Javier Carbonerót két év börtönre ítélték, mert összesen húsz embert csapott be és csalt ki tőlük kisebb-nagyobb összegeket.

sztárpár botrány Sara Carbonero Iker Casillas

Iker vitte haza a kórházból Sarát és a kis Martínt - videó

2014-01-09 11:27:59

Öt nappal azután, hogy Sara Carbonero életet adott Iker Casillasszal közös gyerekének, Martínnak, már el is hagyták a madridi kórházat. A pár kisfiukkal a mama karjaiban lépett ki a kórház kapuján, majd megálltak egy kicsit, hogy a média elkészíthesse a szokásos képeket. Ezután autóval hazaindultak, amelyet maga Caslillas vezetett. Délután pedig már jött is a hír, hogy Martín Casillas máris tagja lett a Real Madridnak. A klubkártyájának száma: 96 966. Hátha fontos lesz egyszer...

sztárpár sztárcsemete Sara Carbonero Martín Casillas Iker Casillas

Casillas megmutatta újszülött kisfiát - kép

2014-01-07 11:14:20

Iker Casillas megmutatta végre a világnak újszülött kisfiát, Martínt. A Real Madrid kapusa szerint a gyerek volt a létező legjobb karácsonyi ajándék. (Spanyolországban jellemzően január 6-án, vízkeresztkor ajándékozzák meg egymást az emberek.)

sztárpár sztárcsemete Sara Carbonero Martín Casillas Iker Casillas

Megszületett Iker Casillas kisfia!

2014-01-03 16:32:12

Az új esztendő első sztárcsemetéje Madridban született. Iker Casillas és Sara Carbonero kisfia január 3-án jött a világra.

sztárpár sztárcsemete Sara Carbonero Iker Casillas

Iker Casillas: két héten belül jön a baba, még öt név a pakliban

2013-12-21 14:25:28

Sara Carbonero, Iker Casillas párja hamarosan megszüli első gyermeküket. Erről maga Casillas számolt be a „Hormiguero” című tévéműsorban, amelynek gyakori vendége a pár.

sztárpár sztárcsemete Sara Carbonero Iker Casillas

Nagyon keresik Sara Carbonero felnőttfilmjét

2013-10-13 14:03:09

Mármint az internetezők. A spanyol nyelvterületen élő férfiak közül ugyanis rengetegen szeretnének látni ruha nélküli képeket Iker Casillas barátnőjéről.

sztárpár Sara Carbonero Iker Casillas

Casillas barátnője terhesen állt a fotósok elé - képek

2013-09-15 14:37:23

Iker Casillas nehéz napokat él át Madridban, legalábbis ami a szakmai pályafutását illeti. Talán ez adta a különlegességét annak a bemutatónak, amelyen Sara Carbonero is megjelent mint a Women's Secret arca. Természetesen az újságírók nem hagyták ki a lehetőséget, hogy Casillasról kérdezzék a gyereket váró riporternőt.

sztárpár Sara Carbonero Iker Casillas

Casillasék a baba előtt a Seychelle-szigeteken nyaraltak - képek

2013-07-26 14:40:13

Nemrég derült ki, hogy Casillas barátnője, Sara Carbonero gyermeket vár. Amíg a hölgy hasa nem nő túl nagyra, érdemes távoli tengerek partjaira menni nyaralni – gondolhatták mindketten, így az Indiai-óceán festői szigetei, a Seychelle-szigetek felé vették az irányt, ahol szemmel láthatóan kiválóan töltötték a tíznapos vakációt. Már vissza is tértek, és azóta Sara családjánál pihennek, de a babáról egyetlen szót sem lehet kipréselni belőlük.

sztárpár nyaralás Sara Carbonero Iker Casillas

Casillasék felveszik a versenyt Barcelonával: gyermeket várnak!

2013-07-06 16:06:42

A barcelonai baby boomra „válaszul" Iker és Sara bejelentette: az esztendő végén, vagy a következő elején megszülethet a kis Casillas.

kisbaba Sara Carbonero Iker Casillas

Aki a spanyoloknak Sara Carbonero, az Mexikónak...

2013-06-22 19:27:58

Mexikó válogatottjának a Konföderációs Kupán nyújtott szereplése nem sok tv-nézőben hagyhatott mély nyomot, ellentétben Közép-Amerika legkedveltebb labdarúgásra szakosodott műsorvezetőjével, a Televisa Deportes arcával, Marisol Gonzálezzel.

Sara Carbonero Mexikó Marisol Gonzalez Konföderációs Kupa

Casillas barátnője Brazília előtt Madridban vásárolt – képek

2013-06-18 16:32:30

Sara Carbonero, Iker Casillas barátnője már Brazíliában van, hiszen sportriporterként dolga volt a spanyol futballválogatott meccsén. Mielőtt azonban elment volna, sétált egyet Madridban, hogy bevásároljon egy kicsit. Barátnői társaságában laza maxiszoknyában járta a város utcáit.

vásárlás sztárpár Sara Carbonero Iker Casillas

Casillas barátnőjének van a legszebb fogsora?

2013-06-08 12:59:44

A spanyolországi Curull Klinika közzétett egy felmérést, amelyben az után érdeklődtek, hogy melyik híresség mosolyával cserélnének az emberek. Vagyis lényegében azt kérdezték, kinek a fogazata a legszebb, csakhogy ilyen pőrén nem lehet feltenni egy kérdést...

mosoly Sara Carbonero Iker Casillas

Iker Casillas barátnőjével az oldalán vette át a kitüntetést - képek

2013-05-03 12:58:34

Sara Carbonero szabadságot vett ki május 2-án, hogy elkísérhesse párját, Iker Casillast a madridi városházára. Ekkor kapta meg ugyanis a Real Madrid jelenleg mellőzött kapusa azt a kitüntetést, amelyet azért adományozott neki a város, mert munkálkodásával az egész világon Madridot népszerűsítette.

kitüntetés Sara Carbonero Real Madrid Iker Casillas