Találatok a Pietro Tomaselli címkére

Találatok száma: 5

AS Roma: a 9 éves csodagyerek a BL-győztes védőt oktatta

2015-09-19 11:45:53

Pietro Tomasellit már nem nagyon kell bemutatni. Az AS Roma mindössze kilencéves reménysége egyre többet szerepel a sajtóban – köszönhetően elképesztő tehetségének.

Pietro Tomaselli Ashley Cole Roma

Videó: az „új Totti” csak 9 éves, de már megállíthatatlan

2015-08-03 11:31:49

Pietro Tomaselli neve egyre sűrűbben járja az internetet. A kilencesztendős belga cselkirályt 2014-ben ismerte meg a világ, miután egyik videója futótűzként elkezdett terjedni a YouTube-on. A fiatal tehetséget tavaly láncolta magához az AS Roma, a videói pedig újra elkezdték bejárni a világot. Nem meglepő módon az olasz fővárosban már az „új Tottiként” emlegetik…

videó Pietro Tomaselli Roma

Roma: 9 évesen az őrületbe kergeti a csodagyerek a felnőtt kapust

2014-12-12 20:20:50

A Roma meglehetősen jó érzékkel kötötte magához Pietro Tomasellit. A jelenleg 9 éves belga srác már korábban is láttatta tényleg kivételes képességeit, most egy újabb videó került elő, amelyben bizonyítja tehetségét.

videó Pietro Tomaselli Roma

Videó: a Roma szerződtette az új Maradonát

2014-09-20 12:46:53

Ígéretes igazolásnak tűnik Pietro Tomaselli, az AS Roma kilencéves újonca. A fiatal, olasz származású belga labdarúgóra több klub is felfigyelt, mielőtt aláírt a „farkasokhoz”. A csodagyereknek tartott Tomaselliről a szakértők úgy nyilatkoztak, hogy Maradonát is túlszárnyalhatja.

videó olasz labdarúgás labdarúgás igazolás csodagyerek Tomaselli

Videó: 9 éves, de úgy ragad hozzá a labda, mint Messihez

2014-09-03 12:11:55

Pietro Tomaselli csupán kilencéves, de YouTube-csatornájára már majdnem kétezren feliratkoztak. Nem meglepő ez a népszerűség, hiszen Tomaselli (aki ötéves korában kezdett el futballozni) technikai tudásával már most őrületbe kergeti a védőket, ráadásul a góllövéshez is láthatóan jó érzéke van. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint számos csapat már most szeretne lecsapni az olasz tehetségre.

videó Pietro Tomaselli Lionel Messi