Találatok a Pete Carroll címkére

Találatok száma: 8

NFL: a Cardinals detronizálná a Seattle-t; javuló 49ers?

2015-03-06 11:23:54

A New England Patriots sikerével véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja, és a csapatok már a következő, 2015–2016-os kiírásra készülnek. Legújabb sorozatunkban górcső alá vesszük mindegyik együttest, valamint azt, hogy mely gárda hogyan tudna sikeresebbé válni. Az első részben az AFC Északi négyesével foglalkoztunk, míg a másodikban Peyton Manning visszavonulását taglaltuk, valamint az AFC Nyugati divízióját néztük meg. Szériánk harmadik fejezetében rátértünk a Super Bowl-győztes Patsre és kihívóira, a legújabb, negyedikben az AFC Déli kvartettjét vizsgáltuk meg. Az ötödik részben elérkeztünk az NFC-hez, és elsőként az előző idény leggyengébb csoportját, a Délit veséztük ki. A legújabb fejezetben a Dallas Cowboyst és Philadelphia Eaglest is felvonultató NFC Keletet vettük át. Elérkeztünk a liga jelenleg legerősebb négyeséhez, az NFC Nyugathoz.

St. Louis Rams Seattle Seahawks San Francisco 49ers Pete Carroll NFL 2015 NFL 2014

NFL: még a Bieber-átok sem akadályozta meg a Patriots bajnoki címét

2015-02-12 17:13:46

Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is jelentkezünk egy Super Bowlt követő Red Zone-nal, amelyben az NFL-döntő érdekességeit dolgozzuk fel a szokásos húsz pontban, illetve teszünk egy merész tippet is a végén.

red zone Tom Brady Super Bowl 2015 Super Bowl Seattle Seahawks Russell Wilson

Super Bowl: öt ok, hogy miért nem futott a Seattle a végén

2015-02-02 05:33:09

Pete Carroll, a Seattle Seahawks főedzője sokak által érthetetlen játékot hívott a Super Bowl utolsó percében, amikor is csapata az ellenfél egyyardos vonalánál járt, s egy touchdownnal minden bizonnyal megnyerte volna a mérkőzést. Russell Wilson irányítónak passzolnia kellett, de ő az ellenfél játékosának a kezébe dobta a labdát. Öt ok, hogy miért választhatott passzjátékot az edző.

amerikai futball Super Bowl 2015 Super Bowl Seattle Seahawks Pete Carroll NFL

Super Bowl: miért passzolt 1 yardról a Seahawks? Itt a válasz!

2015-02-02 05:28:23

Talán a 49. Super Bowl legnagyobb meglepetését szolgáltatta a vesztes Seattle Seahawks azzal, hogy a döntő hajrájában négypontos hátrányban, egy yardról indulva nem futással – Marshawn Lynch félelmetes erejét kihasználva – próbálták megszerezni a győzelmet, hanem passzjátékkal, amelynek egy sorsdöntő labdaeladás (interception) lett a vége. Pete Carroll, a Seahawks mestere a finálé után elárulta, miért nem futást, hanem passzjátékot választott.

Super Bowl 2015 Super Bowl Russell Wilson Pete Carroll NFL

Vb 2014: Sherman fogja CR-t, Megatron rombol elöl - NFL-vb-csapat

2014-06-11 16:41:46

Az Egyesült Államokban is élénken foglalkoznak a brazíliai labdarúgó-világbajnoksággal, amit mi sem bizonyít jobban, hogy még az nfl.com is elkészített egy összeállítást, amelyben egy lehetséges válogatottat állított fel – amerikai futballistákból.

vb 2014 foci vb 2014 Richard Sherman Pete Carroll NFL-vb-csapat NFL

NFL: újabb denveri lett Óriás, Champ Bailey a Szenteknél

2014-04-07 18:08:19

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Giants újabb korábbi denveri játékost szerzett meg (Trindon Holliday visszahordó és Dominique Rodgers-Cromartie szélső hátvéd után), a szélső védőfalember Robert Ayers is az Óriásoknál folytatja.

holt szezon Pete Carroll NFL Champ Bailey

Wilson: Egész évben könyörtelenek voltunk; Manning: Keserű pirula

2014-02-03 06:30:18

Mint arról már beszámoltunk, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2013–2014-es kiírását a Seattle Seahawks nyerte meg, miután a 48. Super Bowlban 43–8-ra kiütötte a Denver Broncost. A döntő legjobbjának választott Malcolm Smith-t meglepte, hogy övé lett az elismerés, Peyton Manning szerint már a kezdéstől fogva nem voltak elég élesek, és le kell nyelniük a keserű pirulát, a Seahawks irányítója, Russell Wilson pedig azt emelte ki, hogy minden nap úgy készültek, mintha a döntő napjára kerülne sor.

Super Bowl 2014 Seattle Seahawks Russell Wilson Richard Sherman Peyton Manning Pete Carroll

Mi a közös a csapatát Super Bowlba juttató Pete Carrollban és John Foxban?

2014-01-31 13:47:03

75 év, ebből 45 az NFL-ben. Ennyi edzői tapasztalattal rendelkezik összesen Pete Carroll és John Fox, a Seattle Seahawks és a Denver Broncos edzője. A két mester együtt 29 csapatnál fordult meg, de pályafutásuknak csak egy közös állomása volt. Ugyan nem egy időben, de Carroll és Fox is dolgozott egy szezonon át az Iowa State egyetemi csapatánál, ráadásul mindketten ugyanazon poszton játszó játékosokat, a hátvédeket (defensive backeket) edzették. Carroll és Fox Iowában töltött szezonja között két edzőváltás és 6 év is eltelt, de egy személy mégis dolgozott mindkettőjükkel. A Super Bowl előtt Jim Williamsszel beszélgettem.

felvezető Super Bowl 2014 Super Bowl Seattle Seahawks Pete Carroll NFL rájátszás