Találatok a Oltchim Valcea címkére

Találatok száma: 72

Női kézi: a Valcea helyén Szűcs új csapata indulna a BL-ben

2013-05-28 15:02:54

A nagybányai női kézilabdacsapat szeretne indulni a Bajnokok Ligájában a Valcea helyén, mert a román bajnok anyagi nehézségei miatt valószínűleg nem vállalja a szereplést az elitsorozatban.

női kézilabda Szűcs Gabriella Oltchim Valcea Baia Mare kézilabda

Női kézi: szélnek eresztik a játékosokat a Valceánál

2013-05-25 16:29:47

Úgy tűnik, nem tudnak úrrá lenni a súlyosbodó anyagi gondokon az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatánál, így a már eddig ismert távozók után a többi kulcsjátékost is szélnek eresztik.

női kézilabda Oltchim Valcea

Női kézi: Bulatovics rontott hetese után esett ki a Valcea - videó

2013-05-21 14:23:22

Első vereségét szenvedte el az idei szezonban Romániában az Oltchim Valcea női kézilabdacsapata, a hibátlanul megnyert bajnokság után a kupa negyeddöntőjében büntetőkkel kapott ki a Corona Brasov együttesétől.

női kézilabda Oltchim Valcea Katarina Bulatovics

Női kézi: „Bulatovics megtette a kötelességét” - a Valcea minden jót kíván neki

2013-05-17 14:16:21

Petre Berbecaru, az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatának elnöke Katarina Bulatovics Győrbe igazolása kapcsán elmondta, sajnálja, hogy nem tudták megtartani a klasszis jobbátlövőt, de a játékos megtette a kötelességét a románoknál, és minden jót kívánnak neki.

női kézilabda Petre Berbecaru Oltchim Valcea

Női kézilabda: elárverezhetik a Valcea csapatbuszát

2013-05-16 20:54:01

Újabb kellemetlen pillanatokat élhetnek át a friss román bajnok Oltchim Valcea női kézilabdacsapatánál, miután az állam felé fennálló tartozások miatt az adóhatóság árverés alá bocsátotta többek között az együttes buszát és több autót.

női kézilabda Oltchim Valcea

Női kézilabda: hibátlanul zárta a román bajnokságot a Valcea

2013-05-14 22:36:49

Utolsó, huszadik mérkőzését is megnyerte a román női kézilabda-bajnokságban az Oltchim Valcea, így hibátlanul zárt. A Valcea az utolsó fordulóban a jövőre Szűcs Gabriellát is a soraiban tudó HCM Baia Mare ellen győzött 35–26-ra.

női kézilabda Oltchim Valcea

Női kézilabda: Bulatovics még egy-két szezont játszana

2013-05-10 16:33:31

Az idény végén az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatától búcsúzó Katarina Bulatovics elmondta, még egy-két szezont játszana, a jövőjéről a hónap későbbi részében várható bejelentés. Legkellemesebb emléknek a Ferencváros elleni idegenbeli BL-mérkőzés megnyerését nevezte meg, és Ólafur Stefánssont tartja példaképének.

női kézilabda Oltchim Valcea Katarina Bulatovics

Valcea: 1.5 millió eurós költségvetés; hatan, köztük Barbosa, biztosan maradnak

2013-05-01 19:55:05

Az Oltchim Valcea női kézilabdacsapata hosszabb közleményben ismertette az együttes jövőjével kapcsolatos tárgyalások jelenlegi állását. Ennek értelmében másfél millió eurós költségvetéssel számolnak a következő szezonra, amellyel továbbra is ott maradnának a nemzetközi elitben.

női kézilabda Oltchim Valcea Katarina Bulatovics Alexandrina Barbosa

Női kézi: a Győr vagy a Szkopje nyerheti a Bulatovics-versenyt

2013-04-26 10:26:39

Korábban még négy csapat versenyfutásáról írtunk a montenegrói átlövő, Katarina Bulatovics szerződtetésének ügyében, de az NSO információi szerint azóta jelenlegi klubja, a román Valcea kiesett a versenyből, és a szlovén Krim Ljubljana is távolodik a megszerzésétől.

női kézilabda Vardar Szkopje Oltchim Valcea Krim Ljubljana Katarina Bulatovics Győri Audi ETO KC

Női kézi: egy szezon után távozik Vestergaard a Valceától

2013-04-24 11:02:27

A Győri ETO-val szemben a Bajnokok Ligája elődöntőjében búcsúzó Oltchim Valcea női kézilabdacsapata bejelentette, hogy egy szezon után távozik Jakob Vestergaard vezetőedző. A dán szakember kontraktusa jövő nyárig szólt volna, de a felek megegyeztek, hogy a mostani idény végén közös megegyezéssel elválnak az útjaik.

női kézilabda Oltchim Valcea Jakob Vestergaard

Női kézi: Navarro még sírva ébred a győri kiesés miatt

2013-04-23 02:08:30

Silvia Navarro, a Győri ETO elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntőt elbukó Oltchim Valcea spanyol kapusa még mindig nem tudta feldolgozni a kudarcot, van, hogy még manapság is sírva ébred. A játékos jól érzi magát Romániában, de még nem döntött a folytatásról. A ProSportnak adott interjújából az is kiderül, hogy mentett már életet, Romániába igazolásakor összetévesztették egy sorozatszínésszel és nagy rajongója a Barcelonának, valamint Lionel Messinek.

női kézilabda Silvia Navarro Oltchim Valcea

Női kézi: sorozatban hetedszer bajnok Romániában a Valcea

2013-04-19 09:22:10

Sorozatban hetedik, összességében 19. román bajnoki címét szerezte meg az Oltchim Valcea női kézilabdacsapata, miután a csütörtöki Galati elleni sikerrel (32–20) matematikailag is bebiztosította elsőségét. A román bajnokságból két forduló még hátra van, ráadásul a Valcea egy meccsel kevesebbet játszott, de így is 34 ponttal, behozhatatlan előnnyel vezet a 28 pontos HCM Baia Mare előtt.

női kézilabda Oltchim Valcea

Női kézi: szétesőben a Valcea, a Fradinál cáfolják a románok érkezését

2013-04-16 01:34:26

Ahogy az várható volt, a Bajnokok Ligájából való kiesést követően megkezdődött az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatának szétesése. A román klub hivatalosan is bejelentette, hogy felbontották a francia Allison Pineau szerződését, míg magyar szempontból érdekesebb hír, hogy két játékost is szóba hoztak az FTC-Rail Cargo Hungariával, a magyar csapatnál azonban cáfolnak.

női kézilabda Valentina Ardean Elisei Paula Ungureanu Oltchim Valcea Katarina Bulatovics FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézilabda: Bulatovics és Manea is távozik a Valceától

2013-04-15 10:57:12

Tizenhárom év után távozik az Oltchim Valcea női kézilabdacsapatától Oana Manea. A válogatott beálló a handball-planet.com információi szerint a Krim Ljubljanánál folytatja pályafutását, amelyhez kétéves szerződést írt alá.

női kézilabda kézilabda Oltchim Valcea Oana Manea Katarina Bulatovics Győri ETO

Martín: Pedig nem hiszek semmiben a játékosaimon kívül

2013-04-12 11:28:37

A női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Győri Audi ETO KC elképesztő mélységből küzdette vissza magát, és harcolta ki a továbbjutást az Oltchim Valcea ellen. Ambros Martín, a kisalföldiek spanyol edzője a veszprémi meccs után elmondta, nehezen hitte el az utolsó percekben történteket.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda Oltchim Valcea Győri ETO KC Ambros Martín

„Noooltchim”, „Drámai és igazságtalan” - román sajtóvisszhang

2013-04-12 10:28:06

A női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Győri Audi ETO KC elképesztő mélységből küzdette vissza magát, és harcolta ki a továbbjutást az Oltchim Valcea ellen. A román sajtó szerint csapatuk kiválóan teljesített, de a legfontosabb pillanatokban mégis föléjük nőttek a győriek. Az európai szövetség honlapja szerencsésnek nevezi az ETO-t, amely kihasználta, hogy a Valcea teljesen elbizonytalanodott a hajrára.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda kézilabda Oltchim Valcea Győri ETO KC

Kovacsics: A közönség egyszerűen földbe döngölte a Valceát

2013-04-11 22:37:03

Győzelemmel felérő vereséget szenvedett a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC, amely az elődöntő veszprémi visszavágóján 25–24-re kikapott a román Oltchim Valceától. Összesítésben azonban egy góllal a győriek bizonyultak jobbnak, és várhatják döntőbeli ellenfelüket. A győriek boldogan nyilatkoztak a továbbjutást érő vereség után, és kiemelték a szurkolói támogatás erejét.

női kézi BL kézilabda Oltchim Valcea Győri Audi ETO KC

Női kézi: magyarázkodik a Görbicz-mezt taposó atléta

2013-04-11 22:13:29

Magyarázkodik a Görbicz-mezt megtaposó román atléta, a világ- és Európa-bajnok női diszkoszvető, Nicoleta Grasu. Emlékezetes felvezetőt kapott a Győri Audi ETO KC–Oltchim Valcea női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntő első, romániai felvonása, a ProSport című napilap azzal próbálta feltüzelni a Valcea játékosait, hogy Grasut Görbicz Anita mezére állította.

női kézi BL kézilabda Oltchim Valcea Nicoleta Grasu Görbicz Anita Győri Audi ETO KC

Női kézi BL: vígan táncoló győri vesztesek - képekben

2013-04-11 21:49:49

Győzelemmel felérő vereséget szenvedett a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Győri Audi ETO KC, amely az elődöntő veszprémi visszavágóján 25–24-re kikapott a román Oltchim Valceától. Összesítésben azonban egy góllal a győriek bizonyultak jobbnak, és várhatják döntőbeli ellenfelüket. Kattintson a képre, és tekintse meg a mérkőzés felvételeiből összeállított galériánkat!

női kézi BL kézilabda Oltchim Valcea Győri Audi ETO KC Ambros Martín

Női kézi BL: Ajándékba adtuk a továbbjutást a Győrnek - Manea

2013-04-11 21:30:44

Hiába nyerte meg idegenben az elődöntő visszavágóját 25–24-re a román Oltchim Valcea, összesítésben egy góllal (48–47) a Győri Audi ETO KC bizonyult jobbnak, így utóbbi jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe. Jakob Vestergaard, a románok mestere szerint a hajrában azok az apró dolgok döntöttek a továbbjutásról, amelyek hiányoztak a játékosaiból. Az ötgólos beálló, Oana Manea szerint ajándékba adták a Győrnek a továbbjutást.

női kézi BL kézilabda Oltchim Valcea Oana Manea Jakob Vestergaard Győri Audi ETO KC