Találatok a NK Bravo címkére

Találatok száma: 4

Felkészülés: az MTK Budapest döntetlenje az NK Bravo ellen

2021-07-06 18:34:05

A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest szombat este érkezett meg Szlovéniába, Kranjska Gorába, ahol kéthetes edzőtáborban vesz részt, amelynek keretein belül kedd este a szlovén élvonal legutóbbi kiírásának ötödik helyezettje, az NK Bravo ellen lépett pályára, és 1–1-es döntetlent ért el.

labdarúgó NB I labdarúgás NK Bravo MTK Budapest

FTC: a Dinamo Zagrebtől szerződtettek csatárt – hivatalos

2020-08-03 13:01:39

Július 17-én írtunk először arról, hogy a Dinamo Zagreb 20 éves csatárával, Roko Baturinával erősíthet a Ferencváros labdarúgócsapata. Az FTC hétfőn bejelentette a legutóbb kölcsönben, Szlovéniában szereplő játékos szerződtetését. 

magyar átigazolás Roko Baturina NK Bravo NB I Ferencváros FTC

FTC: Szlovéniában tényként kezelik – érkezik a Dinamo csatára

2020-07-27 20:15:36

Tíz napja a Nemzeti Sport Online-on írtunk először arról, hogy a Dinamo Zagreb 20 éves, korosztályos válogatott csatára, Roko Baturina a Ferencvároshoz szerződhet – szerdán már a szlovén sajtó is tényként kezelte, hogy a horvát labdarúgó nem marad a szlovén élvonalbeli NK Bravónál, melynél kölcsönben szerepelt, ugyanis a magyar bajnoknál folytatja a pályafutását.

magyar átigazolás Roko Baturina NK Bravo Fradi Ferencváros FTC

FTC: a Dinamo Zagreb csatára is érkezhet

2020-07-17 09:09:27

A Nemzeti Sport Online horvát forrásból úgy értesült, hogy Roko Baturina, a Dinamo Zagreb korosztályos válogatott csatára a labdarúgó NB I-ben címvédő Ferencvárosnál folytathatja a pályafutását.

magyar átigazolás Roko Baturina NK Bravo Fradi Ferencváros FTC