Találatok a Nicky Catsburg címkére

Találatok száma: 10

WTCR: a Hyundai egyik versenyzője biztosan nem indul idén

2021-02-03 14:16:00

Egy ideig nem indul túraautó-versenyeken Nicky Catsburg, aki 2019-ben és a 2020-as idény elején Michelisz Norbert márkatársa volt a Hyundainál. A holland pilóta elárulta, hogy miért döntött a szünet mellett.

WTCR Nicky Catsburg Hyundai

WTCR: Catsburg győzött; Michelisz tizedik a harmadik versenyen

2020-10-11 15:20:29

Nicky Catsburg nyert a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének harmadik futamán. Mögötte Jean-Karl Vernay futott be, míg a dobogó alsó fokára a pole pozícióból induló Nathanaël Berthon állhatott fel. Michelisz Norbert a 10. lett, míg a Zengő Motorsport versenyzői közül Mikel Azcona az 5., Kismarty-Lechner Gábor a 16. míg Boldizs Bence a 18. pozícióban zárt.

Zengő Motorsport WTCR Tassi Attila Nicky Catsburg Mikel Azcona Michelisz Norbert

WTCR: a Hyundai megmutatta Micheliszék idei autóját

2020-03-30 11:58:49

A tavalyitól kissé eltérő festésű autóval próbálhatja meg megvédeni bajnoki címét Michelisz Norbert a túraautó-világkupában (WTCR). A Hyundai megmutatta, hogy milyen design-nal készül a 2020-as idényre.

WTCR Nicky Catsburg Michelisz Norbert Luca Engstler Hyundai Gabriele Tarquini

WTCR: ismét Catsburg fosztotta meg Micheliszt a pole-tól Szlovákiában

2019-05-10 17:50:29

Az első időmérőhöz hasonlóan a másodikon sem talált legyőzőre Nicky Catsburg a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai állomásán, így háromból két futamon a holland Hyundai-pilóta indulhat az élről. A második helyen Michelisz Norbert végzett, míg a harmadik leggyorsabb Ma Csing-hua volt. Tassi Attila a 21. pozícióban zárta a második kvalifikációt.

WTCR Tassi Attila Szlovákia Nicky Catsburg Michelisz Norbert Ma Csing-hua

WTCR: Michelisz egy hajszállal kapott ki Catsburgtól az 1. időmérőn

2019-05-10 14:29:56

Bár az időmérő nagy részében Michelisz Norbert állt az élen, Nick Catsburg néhány perccel a leintés előtt átvette a vezetést, és megnyerte a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai hétvégéjének első kvalifikációját. Michelisz mellőle vághat neki a nyitó futamnak, a harmadik pozícióból Ma Csing-hua várhatja a piros lámpák kialvását. Tassi Attila a 23. helyről indulhat az első versenyen a Slovakia Ringen.

WTCR Tassi Attila Szlovákia Nicky Catsburg Michelisz Norbert Ma Csing-hua

WTCR: Catsburgé a 2. edzés, Michelisz az első 10-ben

2019-05-10 12:19:21

Nicky Catsburg (Hyundai) volt a leggyorsabb a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai hétvégéjének második szabadedzésén. A holland mögött Tom Coronel és Aurélien Panis zárta a tréninget, míg Michelisz Norbert a 9., Tassi Attila a 23. helyen végzett.

WTCR Tom Coronel Tassi Attila Szlovákia Nicky Catsburg Michelisz Norbert

WTCC: Michelisz Norbert kezdett a legjobban Japánban

2017-10-28 10:44:23

Michelisz Norbert, a Honda gyári csapatának versenyzője nyerte a túraautó-világbajnokság (WTCC) motegi versenyhétvégéjének első szabadedzését. A második helyen Nicky Catsburg végzett, a harmadik leggyorsabb kört pedig Micsigami Rjo autózta.

szabadedzés WTCC Nicky Catsburg Motegi Micsigami Rjo Michelisz Norbert

WTCC: defektek napja Argentínában – Michelisz győzött a főfutamon!

2017-07-16 21:58:55

Portugália után Argentínában is az élen végzett Michelisz Norbert a főfutamon. A Honda magyar pilótája azt követően vette át a vezetést, hogy a pole pozícióból induló és addig magabiztosan az élen álló Nicky Catsburg defektet kapott. A második Tiago Monteiro lett, míg a dobogó harmadik fokára Thed Björk állhatott fel.

WTCC Tiago Monteiro Thed Björk Nicky Catsburg Michelisz Norbert Argentína

WTCC: Catsburg nyerte meg az időmérőt Argentínában

2017-07-15 21:22:14

Nicky Catsburg végzett az élen a WTCC argentínai versenyhétvégéjének időmérő edzésén. A holland úgy verte meg a második helyezett Michelisz Norbertet a Q3-ban, hogy az utolsó szektorban elhagyta a pályát, de a versenybírák szabályosnak ítélték az esetet. Nagy Dániel, a Zengő Motorsport pilótája a 14. helyről indulhat, míg a WTCC-ben ezen a hétvégén bemutatkozó csapattársa, Szabó Zsolt a 15. helyről kezdheti meg a vasárnapi futamokat.

WTCC Nicky Catsburg Michelisz Norbert Argentína