Találatok a Matthias Mayer címkére

Találatok száma: 20

Videó: visszavonul a háromszoros olimpiai bajnok alpesi síző

2022-12-29 11:39:53

Meglepetésre azonnali hatállyal befejezte élsportolói pályafutását Matthias Mayer, az osztrákok háromszoros olimpiai bajnok alpesi sízője.

visszavonulás téli sportok alpesi sí Matthias Mayer

Alpesisí-vk: Odermatt győzött férfi szuperóriás-műlesiklásban

2022-11-27 23:31:32

Marco Odermatt nyerte a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi szuperóriás-műlesikló versenyét a kanadai Lake Louise-ban.

síelés szuperóriás-műlesiklás alpesisí-vk alpesisí Matthias Mayer Marco Odermatt

Téli olimpia: Mayer a szuper-G aranyával került elit társágba

2022-02-08 05:29:05

Matthias Mayer nyerte meg a férfi alpesi síelők szuper-óriásműlesikló számát a pekingi téli olimpián. Az osztrák megvédte a Pjongcsangban szerzett elsőségét, és a sportág történetében mindössze harmadikként tudott három különböző játékokon is aranyérmet nyerni.

videó téli olimpia alpesi sí Peking 2022 Matthias Mayer

Alpesi sí: százas tempónál oldott le a léce, hatalmasat bukott – videó

2021-11-27 22:53:47

Matthias Mayer, az osztrákok kétszeres olimpiai bajnoka nyerte szombaton a férfi lesiklást az alpesisí-világkupában, a kanadai Lake Louise-ban. A verseny nemcsak az ő teljesítményéről marad emlékezetes, hanem Nicolas Raffort óriási bukásáról is, akinek az egyik léce menet közben oldódott le a lábáról. A francia megúszta komolyabb sérülés nélkül.

videó lesiklás alpesi sí Nicolas Raffort Matthias Mayer

Alpesisí-vk: kettős osztrák siker lesiklásban

2020-12-30 15:38:44

Az osztrák Matthias Mayer nyert lesiklásban a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának szerdai versenyén, az olaszországi Bormióban.

lesiklás Matthias Mayer Alpesi sí Aleksander Aamodt Kilde

Alpesisí-vk: Kilde a második hellyel is visszavette a vezetést

2020-03-08 14:27:37

A norvégiai Kvitfjellben férfi lesikló futamot rendeztek alpesisí világkupában. A győzelmet az osztrák Matthias Mayer szerezte meg a norvég Aleksander Aamodt Kilde előtt, aki azonban ezzel is visszavette a vezetést az összetett vk-ban.

sílövő-vk sílövészet alpesisí-vk alpesi sí Matthias Mayer

Alpesisí-vk: Mayer nyert Kitzbühelben, hármas olasz siker Banskóban

2020-01-26 00:07:22

Az ausztriai Kitzbühelben férfi a bulgáriai Banskóban pedig női lesikló futamot rendeztek alpesisí világkupában. Előbbieknél a győzelmet az osztrák Matthias Mayer, utóbbiaknál pedig az olasz Elena Curtoni diadalmaskodott.

alpesisí-vk alpesi sí Matthias Mayer Elena Curtoni

Alpesisí-vk: Pinturault második hellyel lett első Wengenben

2020-01-17 19:40:54

A férfi alpesi sízők világkupájának wengeni állomásán kombinációs futamot rendeztek. A győzelmet az osztrák Matthias Mayer szerezte meg a francia Alexis Pinturault előtt, aki viszont minimális különbséggel, de átvette a vezetést az összetett világkupában. A sílövők női váltóversenyét Norvégia nyerte meg a németországi Ruhpoldingban.

sílövő-vk sílövészet alpesisí-vk alpesi sí Matthias Mayer

Alpesisí-vk: a második nap is holtversenyes bronz Lake Louise-ban

2019-12-02 10:49:38

A férfi alpesi sízők számára a kanadai Lake Louise-ban szuper-G, a nőknek az amerikai Killingtonban műlesikló futamot rendeztek. Előbbin az osztrák Matthias Mayer, utóbbin az amerikai Mikaela Shiffrin diadalmaskodott. Érdekesség, hogy a férfiaknál a szombati lesikláson és a vasárnapi versenyen is holtverseny alakult ki a harmadik helyen.

alpesisí-vk alpesi sí Mikaela Shiffrin Matthias Mayer

Alpesisí-vk: Vonn győzött lesiklásban, de Goggiáé a kristálygömb

2018-03-14 14:17:47

A svédországi Aréban döntővel folytatódott az alpesisí-világkupasorozat. A lesiklást a nőknél az amerikai Lindsey Vonn, a férfiaknál pedig holtversenyben két osztrák, Matthias Mayer és Vincent Kriechmayr győzött.

alpesisí-vk alpesi sí Vincent Kriechmayr Sofia Goggia Matthias Mayer Lindsey Vonn

Téli olimpia: Mayer volt a „májer" szuper-G-ben

2018-02-16 04:52:57

A csütörtöki lesiklás után pénteken a férfi szuperóriás-műlesiklás is lezajlott a Pjongcsangban zajló téli olimpián. A győzelmet az osztrák Matthias Mayer szerezte meg, Kékesi Márton kiesett.

téli olimpia alpesi sí Pjongcsang 2018 Pjongcsang Matthias Mayer

Alpesi sí: csigolyatöréssel menthetett életet a légzsák

2015-12-30 14:18:52

Kiengedték a kórházból és már a visszatérését tervezi az osztrákok olimpiai bajnok alpesi sízője, Matthias Mayer, akinek a közelmúltban eltört két csigolyája.

alpesi sí Matthias Mayer

Alpesi-vk: Mayer megsérült edzésen, kihagyhatja a szezonnyitót

2015-10-12 16:16:08

Sérülése miatt lehet, hogy kihagyja az alpesi sízők világkupasorozatának jövő heti nyitó versenyét Matthias Mayer, a lesiklás szocsi olimpiai bajnoka.

alpesisí-vk Matthias Mayer

Alpesisí-vk: Mayer vasárnap is győzni tudott

2015-02-22 14:20:22

A férfiak számára az ausztriai Saalbachban szuper-G-vel, a nőknek a szlovéniai Mariborban műlesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa szombaton. Előbbieknél a szombati lesiklás után vasárnap is az osztrák Matthias Mayer, utóbbiaknál az amerikai Mikaela Shiffrin győzött.

alpesisí-vk alpesi sí Mikaela Shiffrin Matthias Mayer

Alpesisí-vk: osztrák siker a férfiaknál és a nőknél is

2015-02-21 14:28:23

A férfiak számára az ausztriai Saalbachban lesiklással, a nőknek pedig a szlovéniai Mariborban óriás-műlesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa szombaton. Előbbieknél az osztrák Matthias Mayer, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Anna Fenninger győzött.

alpesisí-vk alpesi sí Matthias Mayer Anna Fenninger

Alpesi sí: az olimpiai bajnok nem indulhat a szezonnyitón

2014-10-15 18:00:22

Sérülés miatt nem állhat rajthoz a jövő hétvégén a szezonnyitó alpesisí-világkupán Matthias Mayer, az osztrákok lesikló olimpiai bajnoka.

sérülés alpesi sí Matthias Mayer

Nem az örömtől ordított a győztes síelő

2014-03-12 12:49:01

Megkezdődött az utolsó hét az alpesi síelők világkupájában. A lenzerheidei döntőn elsőként a férfi és a női lesiklást rendezték meg. A szakági győzelmet Aksel Lund Svidal és Maria Höfl-Riesch szerezte meg, azonban utóbbi öröme egyáltalán nem felhőtlen, mivel nagyot bukott, és megsérült.

téli sportok alpesi sí Matthias Mayer Maria Höfl-Riesch Anna Fenninger Aksel Lund Svindal

Alpesi sí: az olimpiai bajnok győzelmével indult a vk-döntő

2014-03-12 11:00:43

Matthias Mayer győzelmével ért véget Lenzerheidében az alpesi síelők lesikló-világkupaversenye. A szám olimpiai bajnoka nagyon szoros versenyben, mindössze 11 századdal győzött. A szakági világkupában a norvég Aksel Lund Svindal megvédte címét.

téli sportok alpesi sí Matthias Mayer Marcel Hirscher Lenzerheide Aksel Lund Svindal

Szocsi 2014: egy osztrák lett a „májer” férfi lesiklásban

2014-02-09 09:29:32

A férfi lesiklók versenyével az alpesi sízők is megkezdték szereplésüket a téli olimpián. A győzelmet meglepetésre az osztrák Matthias Mayer szerezte meg az olasz Christof Innerhofer és a norvég Kjetil Jansrud előtt.

téli olimpia alpesi sí Szocsi 2014 Matthias Mayer

Osztrák lett a „májer” lesiklásban, az első orosz és német arany - összefoglaló

2014-02-09 08:27:30

Az olimpia egyik legsűrűbb napja volt a vasárnapi, újabb emlékezetes győzelmekkel: az alpesi sízők egyik klasszikus számát, a férfi lesiklást Matthias Mayer nyerte meg, s ezzel túltett Calgaryban ezüstérmes édesapján is. A női biatlonosok sprintszámában Anastasya Kuzmina újabb aranyat szállított a szlovákoknak, miközben Szőcs Emőke a 70. helyen zárt. Az oroszoknak a műkorcsolyázó-csapat hozta az első aranyat, a németek közül egy szánkós, Felix Loch érte el először a dobogó tetejét férfi szánkóban, miközben a verseny egy orosz és egy olasz rekorddal is gazdagította az olimpiát. A nap záró számában Lengyelország Kamil Stoch révén 42 év után újra aranyat ünnepelhetett a férfi síugrók normálsáncversenyén. Ez és még sok érdekesség napi összefoglalónkban!

téli olimpia program olimpia Tófalvi Éva Szőcs Emőke Szocsi 2014