Találatok a Lutter Eszter címkére

Találatok száma: 41

Strandröplabda: visszavonult a hatszoros bajnok Lutter Eszter

2020-11-03 09:23:33

Bejelentette visszavonulását Lutter Eszter, a legeredményesebb magyar strandröplabdázó – írja az MTI.

strandröplabda Lutter Eszter

Strandröplabda: nem lesz címvédés a női ob-n

2020-08-10 16:46:40

Idén biztosan nem védi meg a címét az elmúlt két évben bajnok Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra női kettős a strandröplabda országos bajnokságon, mivel utóbbi sérülés miatt nem tud pályára lépni.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Videó: „irány” a strand a csinos sportoló hölgyekkel!

2020-04-23 19:42:12

Ki tudja, idén élvezhetjük-e a napsütést a strandon vagy sem... Az elmúlt években viszont rendre akadt olyan Sportkrém-forgatásunk, amelyet a csinos sportoló hölgyekkel a vízparton vettünk fel. Ezekből a felvételekből állítottunk most össze egy videót.

úszás strandröplabda strand röplabda kézilabda Sportkrém

Röplabda: exatlonos társuk nélkül 9. a magyar csapat Donovalyban

2020-02-25 12:55:44

A hétvégén a szlovákiai Donovalyban, a hóröplabda Európa Tour harmadik állomásán szerepelt a Győri Panna, Kovács Eszter, Lutter Eszter összeállítású magyar csapat, amelynek negyedik tagja Szabó Dorottya lett volna (a nevezési listán ott is van a neve), ám ő jelenleg Dominikán tartózkodik, ahol az Exatlon Hungary egyik főszereplője, így végül nélküle indultak a lányok.

hóröplabda Szabó Dorottya Lutter Eszter Kovás Eszter Győri Panna Dénesi Brigitta

Strandröplabda: kilenc magyar páros indul a budapesti World Touron

2019-08-06 13:52:21

Alighogy befejeződött az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság, a sportág újabb rangos tornájának lesz helyszíne a Lupa-tó. Itt rendezik ugyanis csütörtöktől vasárnapig a Nemzetközi Röplabda-szövetség (FIVB) World Tour-sorozatának 1 csillagos versenyét.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter Hajós Artúr

Strandröplabda: triplázott a Lutter, Szombathelyi páros

2019-07-07 16:38:39

A Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros az MKB-Pannónia strandröplabda-bajnokság harmadik fordulóját is megnyerte, míg Hajós Artúr és Benkő Balázs Tatán győzött először együtt.

strandröplabda ob strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter Hajós Artúr Benkő Balázs

Strandröpi: 5-szörös magyar bajnok, elbűvölő és szerelmes a sportágába – videó

2019-06-18 10:41:45

Már ötszörös magyar bajnok, most éppen a hatodikra gyúr Magyarország első profi strandröplabdázója. Lutter Eszter nemcsak a legjobb itthon, hanem elképesztő motivációval rendelkezik. Ismerkedjen meg az NSO Tv videójában a csinos sportolóval, illetve, ha még többet szeretne megtudni róla, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém című mellékletében!

videó strandröplabda Sportkrém NSO Tv Lutter Eszter

Strandröpi ob: ismét nyert a Lutter, Szombathelyi páros

2019-06-16 17:01:49

A nők mezőnyében a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros nyerte meg a strandröplabda országos bajnokság második fordulóját, amelynek a hétvégén Siófok adott otthont.

strandröplabda ob strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Strandröpi: a címvédő kettős nyerte az első versenyt

2019-06-02 18:31:00

A nőknél a címvédő Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros győzelmét hozta a strandröplabda országos bajnokság első, csepeli fordulója.

strandröplabda röplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Strandröplabda: Grúziában játszanak a mieink az olimpiáért

2019-02-04 16:37:14

Az Európai Röplabda Konföderációban (CEV) megtartották a strandröplabda olimpiai selejtezőjének számító Kontinentális Kupa első fordulójának sorsolását. A magyar válogatottak június 29–30-án Grúziában, Batumiban játszanak majd a második fordulóba kerülésért.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Szabó Dorottya Lutter Eszter Háfra Dominika Hajós Artúr

Strandröplabda: a Lutter, Szombathelyi páros kaposvári elismerése

2019-01-24 16:02:28

Komoly elismerésben részesült január 23-án Kaposváron, a Város Napján rendezett ünnepi közgyűlésen a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra strandröplabdapáros. A Kaposvári Röplabda Akadémia magyar bajnok kettőse érdemelte ki az Év sportolója címet a csapat kategóriában. A díjat Szita Károly polgármester adta át a Szivárvány Kultúrpalotában rendezett ünnepségen a két lánynak és edzőjüknek, Gubik Jánosnak. Az elismerés apropóján csütörtök reggel sajtóbeszélgetést tartottak a Kapos Hotel Kocsi-termében, ahol nemcsak a Lutter, Szombathelyi duó beszélt a tavalyi évéről és az idei terveiről, hanem az is kiderült, hogy a somogyi megyeszékhelyen markáns célokat fogalmaztak meg a strandröplabdával kapcsolatban.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Strandröplabda: sokat javítottak a magyarok az európai ranglistán

2018-10-11 13:40:27

Nemrég frissült az európai strandröplabda-ranglista, így kiderült, nagyot léptek előre a magyar válogatottak: a férfiak 8, a nők 12 helyet javítottak az eddigi pozíciójukon.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Szabó Dorottya Stréli Bence Oláh Botond Lutter Eszter

Strandröplabda: magyar arany- és bronzérem a bibionei „maratonon”

2018-09-18 19:17:38

Remek magyar sikerekkel ért véget a hagyományos őszi Beach Volley Marathon az olaszországi Bibionéban: a női hármasok versenyében első lett Bálint Melinda, Háfra Dominika és Szabó Dorottya – a viadal története során először született magyar aranyérem –, míg a páros versenyszámban Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra nyert bronzérmet. Emellett még egy negyedik és két ötödik helyet is szereztek versenyzőink, így minden idők legeredményesebb szereplését zárta a tornán a magyar küldöttség.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Szabó Dorottya Lutter Eszter Háfra Dominika Bálint Melinda

Strandröplabda: tíz magyar páros a siófoki World Tour-versenyen

2018-08-22 15:38:47

Másfél héttel ezelőtt fejeződött be a nagy sikerű MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság, rendhagyó módon azonban ezzel még nem zárult le a honi strandröplabdaidény. Sőt, a java ezúttal a végére maradt, hiszen csütörtöktől vasárnapig rendezik meg Siófokon a 10 000 euró összdíjazású nemzetközi World Tour-tornát, amelyen 23 ország párosai mérik össze erejüket, köztük tíz magyar kettős. Ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a Magyar Röplabdaszövetség a verseny helyszínén.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Strandröplabda ob: aranyérmes a Hajós, Stréli és a Lutter, Szombathelyi duó

2018-08-12 16:30:04

Lutter Eszter sorrendben ötödször lett bajnok, Szombathelyi Szandra pedig harmadik aranyát nyerte – ketten együtt az elsőt.

strandröplabda ob strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Strandröplabda: újra World Tour-verseny főtábláján a magyar páros

2018-08-05 12:36:09

Nagyszerűen készült Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság Lupa-tavi döntőjére, hiszen a főtáblára jutott és a 13. helyen végzett a ljubljanai 1 csillagos World Tour-versenyen. A többi magyar a selejtezőben ragadt.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Szabó Dorottya Oláh Botond Lutter Eszter Háfra Dominika

Strandröpi: World Tour-viadalon lett 5. a magyar páros

2018-07-28 18:30:08

Két magyar strandröplabdás páros indult a törökországi Samsunban zajló világranglista-pontszerző World Tour-versenyen. A nőknél évtizedes rekordot állított be Lutter Eszter (Penta Gödöllői RC) és Szombathelyi Szandra (RÖAK Kaposvár) ötödik helyével, míg a férfiaknál Benkő Balázs és Oláh Botond (Strandröplabdázásért SE) az ugyancsak előkelő kilencedik lett.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Oláh Botond Lutter Eszter Benkő Balázs

Strandröpi ob: Lutter és Szombathelyi ismét veretlenül nyert

2018-07-01 20:00:38

A Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros veretlenül nyerte meg a strandröplabda ob második, nyíregyházi fordulóját is.

strandröplabda ob strandröplabda Szombathelyi Szandra Stréli Bence Lutter Eszter Hajós Artúr