Találatok a Lutter Eszter címkére

Találatok száma: 45

Hóröplabda: döntőbe jutottak a magyar lányok az Európa Touron

2022-03-20 10:18:53

Bejutott a törökországi Kayseri-Erciyesben zajló hóröplabda Európa Tour-verseny döntőjébe a Czene Adrienn, Győri Panna, Hackl Szilvia, Lutter Eszter összeállítású magyar női csapat, miután az elődöntőben visszavágott Romániának a szombati vereségért (11:15, 15:11, 15:8). A döntőben a hazai török csapat már jobbnak bizonyult (10:15, 10:15), de versenyzőink így is ezüstéremmel zártak, ami korábban még soha nem sikerült.

hóröplabda Lutter Eszter Hackl Szilvia Győri Panna Czene Adrienn

Hóröplabda: elődöntősök a magyarok a törökországi Európa Touron

2022-03-19 17:12:25

A szakág eddigi legjobb eredményét érte a Czene Adrienn, Győri Panna, Hackl Szilvia és Lutter Eszter összeállítású magyar hóröplabda-csapat, azzal, hogy bejutott az elődöntőbe a törökországi Kayseri-Erciyesben zajló hóröplabda Európa Tour-verseny elődöntőjébe.

hóröplabda Lutter Eszter Hackl Szilvia Győri Panna Czene Adrienn

Hóröplabda: az Exatlon és a Survivor főszereplője egy csapatban

2021-02-18 23:39:18

Ezen a hétvégén az ausztriai Wagrainban megkezdődik az idei hóröplabda Európa Tour. Igen, jól olvasták: hóröplabda. A röplabdázás néhány éve működő téli szakága bemutató sportágként szerepelt a 2018-as pjongcsangi téli olimpián, s jó esély van arra, hogy a 2026-os ötkarikás játékokon már érmeket is osszanak benne. Ráadásul a magyar játékosok is aktív szereplői a versenyeknek.

Villám Lilla Szombathelyi Szandra Szabó Dorottya Survivor Lutter Eszter Hóröplabda

Így éltük meg 2020-at: Ruhástól a Lupa tóban – új királynők a strandon

2020-12-29 05:06:33

2020 nem az az év lesz, amire jó szívvel gondolunk vissza. Mégis történtek olyan „pici (sport)csodák”, amelyek szebbé tették a hétköznapokat. A Nemzeti Sport Online néhány munkatársa vállalkozott arra, hogy ezeket megossza olvasóinkkal az esztendő utolsó napjaiban. Ezúttal Karádi Zoltán meséli el, hogyan került ruhástól a Lupa tóba az augusztusi strandröplabda országos bajnokság döntője után.

strandröplabda ob strandröplabda Vecsey Fanni Vaida Beáta Lutter Eszter

Strandröplabda: visszavonult a hatszoros bajnok Lutter Eszter

2020-11-03 09:23:33

Bejelentette visszavonulását Lutter Eszter, a legeredményesebb magyar strandröplabdázó – írja az MTI.

strandröplabda Lutter Eszter

Strandröplabda: nem lesz címvédés a női ob-n

2020-08-10 16:46:40

Idén biztosan nem védi meg a címét az elmúlt két évben bajnok Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra női kettős a strandröplabda országos bajnokságon, mivel utóbbi sérülés miatt nem tud pályára lépni.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Videó: „irány” a strand a csinos sportoló hölgyekkel!

2020-04-23 19:42:12

Ki tudja, idén élvezhetjük-e a napsütést a strandon vagy sem... Az elmúlt években viszont rendre akadt olyan Sportkrém-forgatásunk, amelyet a csinos sportoló hölgyekkel a vízparton vettünk fel. Ezekből a felvételekből állítottunk most össze egy videót.

úszás strandröplabda strand röplabda kézilabda Sportkrém

Röplabda: exatlonos társuk nélkül 9. a magyar csapat Donovalyban

2020-02-25 12:55:44

A hétvégén a szlovákiai Donovalyban, a hóröplabda Európa Tour harmadik állomásán szerepelt a Győri Panna, Kovács Eszter, Lutter Eszter összeállítású magyar csapat, amelynek negyedik tagja Szabó Dorottya lett volna (a nevezési listán ott is van a neve), ám ő jelenleg Dominikán tartózkodik, ahol az Exatlon Hungary egyik főszereplője, így végül nélküle indultak a lányok.

hóröplabda Szabó Dorottya Lutter Eszter Kovás Eszter Győri Panna Dénesi Brigitta

Strandröplabda: kilenc magyar páros indul a budapesti World Touron

2019-08-06 13:52:21

Alighogy befejeződött az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság, a sportág újabb rangos tornájának lesz helyszíne a Lupa-tó. Itt rendezik ugyanis csütörtöktől vasárnapig a Nemzetközi Röplabda-szövetség (FIVB) World Tour-sorozatának 1 csillagos versenyét.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter Hajós Artúr

Strandröplabda: triplázott a Lutter, Szombathelyi páros

2019-07-07 16:38:39

A Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros az MKB-Pannónia strandröplabda-bajnokság harmadik fordulóját is megnyerte, míg Hajós Artúr és Benkő Balázs Tatán győzött először együtt.

strandröplabda ob strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter Hajós Artúr Benkő Balázs

Strandröpi: 5-szörös magyar bajnok, elbűvölő és szerelmes a sportágába – videó

2019-06-18 10:41:45

Már ötszörös magyar bajnok, most éppen a hatodikra gyúr Magyarország első profi strandröplabdázója. Lutter Eszter nemcsak a legjobb itthon, hanem elképesztő motivációval rendelkezik. Ismerkedjen meg az NSO Tv videójában a csinos sportolóval, illetve, ha még többet szeretne megtudni róla, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém című mellékletében!

videó strandröplabda Sportkrém NSO Tv Lutter Eszter

Strandröpi ob: ismét nyert a Lutter, Szombathelyi páros

2019-06-16 17:01:49

A nők mezőnyében a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros nyerte meg a strandröplabda országos bajnokság második fordulóját, amelynek a hétvégén Siófok adott otthont.

strandröplabda ob strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Strandröpi: a címvédő kettős nyerte az első versenyt

2019-06-02 18:31:00

A nőknél a címvédő Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra páros győzelmét hozta a strandröplabda országos bajnokság első, csepeli fordulója.

strandröplabda röplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Strandröplabda: Grúziában játszanak a mieink az olimpiáért

2019-02-04 16:37:14

Az Európai Röplabda Konföderációban (CEV) megtartották a strandröplabda olimpiai selejtezőjének számító Kontinentális Kupa első fordulójának sorsolását. A magyar válogatottak június 29–30-án Grúziában, Batumiban játszanak majd a második fordulóba kerülésért.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Szabó Dorottya Lutter Eszter Háfra Dominika Hajós Artúr

Strandröplabda: a Lutter, Szombathelyi páros kaposvári elismerése

2019-01-24 16:02:28

Komoly elismerésben részesült január 23-án Kaposváron, a Város Napján rendezett ünnepi közgyűlésen a Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra strandröplabdapáros. A Kaposvári Röplabda Akadémia magyar bajnok kettőse érdemelte ki az Év sportolója címet a csapat kategóriában. A díjat Szita Károly polgármester adta át a Szivárvány Kultúrpalotában rendezett ünnepségen a két lánynak és edzőjüknek, Gubik Jánosnak. Az elismerés apropóján csütörtök reggel sajtóbeszélgetést tartottak a Kapos Hotel Kocsi-termében, ahol nemcsak a Lutter, Szombathelyi duó beszélt a tavalyi évéről és az idei terveiről, hanem az is kiderült, hogy a somogyi megyeszékhelyen markáns célokat fogalmaztak meg a strandröplabdával kapcsolatban.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter

Strandröplabda: sokat javítottak a magyarok az európai ranglistán

2018-10-11 13:40:27

Nemrég frissült az európai strandröplabda-ranglista, így kiderült, nagyot léptek előre a magyar válogatottak: a férfiak 8, a nők 12 helyet javítottak az eddigi pozíciójukon.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Szabó Dorottya Stréli Bence Oláh Botond Lutter Eszter

Strandröplabda: magyar arany- és bronzérem a bibionei „maratonon”

2018-09-18 19:17:38

Remek magyar sikerekkel ért véget a hagyományos őszi Beach Volley Marathon az olaszországi Bibionéban: a női hármasok versenyében első lett Bálint Melinda, Háfra Dominika és Szabó Dorottya – a viadal története során először született magyar aranyérem –, míg a páros versenyszámban Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra nyert bronzérmet. Emellett még egy negyedik és két ötödik helyet is szereztek versenyzőink, így minden idők legeredményesebb szereplését zárta a tornán a magyar küldöttség.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Szabó Dorottya Lutter Eszter Háfra Dominika Bálint Melinda

Strandröplabda: tíz magyar páros a siófoki World Tour-versenyen

2018-08-22 15:38:47

Másfél héttel ezelőtt fejeződött be a nagy sikerű MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság, rendhagyó módon azonban ezzel még nem zárult le a honi strandröplabdaidény. Sőt, a java ezúttal a végére maradt, hiszen csütörtöktől vasárnapig rendezik meg Siófokon a 10 000 euró összdíjazású nemzetközi World Tour-tornát, amelyen 23 ország párosai mérik össze erejüket, köztük tíz magyar kettős. Ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a Magyar Röplabdaszövetség a verseny helyszínén.

strandröplabda Szombathelyi Szandra Lutter Eszter