Találatok a Lesen vagyunk címkére

Találatok száma: 150

Lesen vagyunk: Fradi-diadal, edzőváltások – elindultak az európai kupák

2022-09-09 10:43:58

Eseménydúsan telt az európai kupák első fordulója, a Ferencváros csaknem végig tíz emberrel játszva legyőzte a Trabzonsport az Európa-ligában, a Bajnokok Ligájában pedig két edzőt is menesztettek az első játéknap után. A Lesen vagyunk podcastban Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ezzel, illetve a Leipzig, valamint a Chelsea esetében már az új edzőkkel is foglalkozott.

podcast labdarúgás Trabzonspor Thomas Tuchel RB Leipzig Marco Rose

Lesen vagyunk: Átigazolási időszak – az ajtók záródnak

2022-09-02 14:36:51

Az európai topbajnokságokban véget ért a nyári átigazolási időszak, így ez volt a Lesen vagyunk podcast központi témája. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) sok szót ejtett a legnagyobb költekezőnek számító Chelsea-ről, a nagy tételben vásárló Nottingham Forestről, érdekes váltásokról és még sok mindenről.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Cristiano Ronaldót mindenhová eladták

2022-06-28 11:21:21

Ezerrel dübörög az uborkaszezon, úgyhogy Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) főleg az átigazolásokról beszélt, elsősorban azokról, amelyek már megtörténtek, vagy nagyon jó eséllyel összejönnek. Pletykákból persze így is van bőven: Kylian Mbappé gyors hosszabbítása és Erling Haaland korai klubváltása kicsit kifogta a szelet a lapok vitorlájából, de azért gyorsan találtak új célpontokat, Cristiano Ronaldót például két nap alatt vagy négy klubhoz is eladták.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: szégyenteljes jelenetek a Stade de France-nál

2022-05-31 17:00:48

A Lesen vagyunk podcast legfrissebb epizódjában Moncz Attila (Sport Tv) és a mérkőzést a helyszínen megtekintő Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a Bajnokok Ligája döntőjéről beszélgetett. A sorozat a Real Madrid győzelmével zárult, de sajnos a Stade de France-ban rendezett mérkőzés mégsem erről marad igazából emlékezetes.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: elképesztő szurkolók, Sevilla már megtelt

2022-05-18 14:04:28

A Lesen vagyunk podcast legújabb adásában az európai bajnokságok végjátéka volt a középpontban, pontosabban Németországban már azon is túl vagyunk, de Angliában és Olaszországban még nem dőlt el a bajnoki cím. Azért jutott idő az Európa-liga-döntőre is, no meg arra, hogy milyen elképesztő létszámban érkeztek Rangers- és Frankfurt-drukkerek Sevillába.

Sevilla Lesen vagyunk Európa-liga Eintracht Frankfurt

Lesen vagyunk: Erling Haaland, a leárazott világklasszis

2022-05-11 13:57:29

A Lesen vagyunk podcast legújabb részében Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) Erling Haalandról értekezett, akit a járulékos költségek ellenére viszonylag (de tényleg csak viszonylag) olcsón sikerült megszereznie a Manchester Citynek. Emellett szóba került a BL átszervezése, valamint az is, hogy a kevesebb néha több. Csak nem az UEFA-nál.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: világ körüli út, a végcél – Katar

2022-03-24 15:06:15

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a magyar–szerb felkészülési meccsel kezdte a Lesen vagyunk podcast adását, de utána világ körüli útra indultak és megnézték, hogy állnak a vb-selejtezők, hiszen végjátékához érkezett a kvalifikáció.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: válaszút előtt a Bundesliga

2022-02-10 15:55:10

A Lesen vagyunk podcast mai epizódjának elején Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a nemrég véget ért Afrikai Nemzetek Kupájáról beszélt, majd a nyáron szabadon igazolhatóvá váló sztárok kerültek a középpontba. Jelen állás szerint ugyanis Kylian Mbappé, Paul Pogba vagy Antonio Rüdiger is ingyen válthat klubot. Zárásképp a Bundesliga jövője volt terítéken az új ligaelnök, Donata Hopfen interjújának fényében.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Egy kis nyugalom – véget ért a téli átigazolás időszak

2022-02-01 19:38:27

A topbajnokságokban mára virradóra véget ért az átigazolási időszak, így a Lesen vagyunk mai adásában Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a legnagyobb, legmeglepőbb átigazolásokat vette sorba. Szóba került a Juventus, az FC Barcelona, a Liverpool és még sok más együttes, sőt olyan futballisták is, akik végül a helyükön maradtak.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: hol a helye a Manchester Citynek?

2022-01-18 14:45:46

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) arról beszélgetett a Lesen vagyunk legfrissebb epizódjában, hogy tekinthetjük-e korszakos csapatnak a Manchester Cityt. Emellett szóba került Erling Haaland jövője, valamint a FIFA-díjátadó is.

podcast Manchester City Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Az új évben régi bajok sújtják a futballt

2022-01-06 15:22:54

A koronavírus új hulláma egyre nagyobb problémákat okoz a topbajnokságokban, elsősorban Olaszországban, ahol a hatóságok és a liga ellentéte is nehezíti a helyzetet. Miközben egyre komplikáltabb időpontot találni az elmaradó meccseknek, a FIFA továbbra is a kétévenkénti vb-rendezés mellett kardoskodik, az UEFA állítólag növelné az Eb létszámát. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) arról is beszélt, eljutunk-e arra a pontra (vagy már eljutottunk?), hogy túl sok a mérkőzés?

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Bűvös BL-golyók

2021-12-15 11:05:20

Az UEFA hétfőn kisorsolta a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek párosítását, igaz, mindez csak második nekifutásra sikerült. A Lesen vagyunk podcast legfrissebb adásának ez volt a fő témája, de Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) persze a párharcokról és a küszöbön álló NL-sorsolásról is beszélt. Reméljük, az jobban sikerül.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: a múlt árnyéka vetült a Dortmund–Bayern bírójára

2021-12-08 17:00:01

Németországban nagy vihart kavart Felix Zwayer ténykedése a Dortmund–Bayern rangadón, a játékvezetőt többen következetlenséggel vádolták, Jude Bellingham pedig felemlegette, hogy a bíró részese volt egy korábbi bundabotránynak. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ennek hátteréről, illetve a BL aktuális játéknapjáról is beszélgetett.

podcast Lesen vagyunk Jude Bellingham Felix Zwayer

Lesen vagyunk: az Aranylabda és egy dühítő vigaszdíj

2021-12-02 16:25:15

A Lesen vagyunk podcast első felében Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a nagy visszhangot kiváltó Aranylabda-szavazásról beszélt, többek között arról is, valóban jogos-e a Lionel Messi győzelmével kapcsolatos felháborodás. Ezt követően azzal foglalkoztak, mi várható Ralf Rangnicktól Manchesterben és milyen kérdések vetődtek fel a német szakember kinevezése és jövőbeni szerepe kapcsán.

podcast Lionel Messi Lesen vagyunk Aranylabda

Lesen vagyunk: valami véget ért

2021-11-17 17:38:18

Kedd este lejátszották az európai labdarúgó-vb-selejtezők csoportkörének utolsó mérkőzéseit, így tíz hely már elkelt. Ez szolgáltatta a fő témát a legfrissebb adásban, de Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) egy kicsit azért beszélt a magyar válogatottról, no meg elkalandozott a többi kontinensre is.

vb-selejtező vb 2022 foci-vb 2022 Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: egyre közelebb Katarhoz

2021-11-10 15:51:14

Néhány napon belül megtudjuk, melyik nyolc európai válogatott csatlakozik a már biztosan vb-résztvevő Dániához és Németországhoz. Tekintve, hogy több ki-ki mérkőzést játszanak az utolsó játéknapon, Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a selejtezőkről, a várható forgatókönyvekről és természetesen a magyar válogatottról is beszélt a Lesen vagyunk podcast legfrissebb adásában.

podcast foci vb 2022 Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: a Tottenham legjobb igazolása

2021-11-03 18:26:13

Súlyosan elhibázott irányváltás után korrigált a Spurs, amelynek sikerült megegyeznie Antonio Contéval, aki eddigi állomáshelyein jellemzően gyorsan lendített aktuális csapata játékán. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) többek között arról beszélt, reális elvárás-e a Tottenhamnél a BL-indulás kiharcolása, de emellett szóba került a Bayern, a Juventus és a Ferencváros is.

podcast Tottenham Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Solskjaer a kínos vereség után is élvezi a bizalmat

2021-10-27 16:47:28

A Lesen vagyunk podcast friss adásában Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) arról beszélt, hogy a Manchester United vezetősége annak ellenére ragaszkodik Ole Gunnar Solskjaerhoz, hogy a Liverpool feltörölte a csapattal a padlót. Közben persze azt halljuk, az együttes töretlenül fejlődik. Ronald Koeman távozásának is sokan örülnének a Barcelonánál, de őt részben a kényszer tartja a helyén. A két edzőn kívül Erling Haaland sérülése és Mohamed Szalah formája is szóba került.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Londoni meló

2021-10-20 11:37:32

Kicsit elszakadva a napi eseményekről, legfrissebb epizódunkban azt boncolgattuk, hogyan is néz ki, amikor egy újságíró külföldről tudósít. Szeli Mátyás (NS) és Moncz Attila (Sport Tv) átbeszélték, mi történik ilyenkor, mik a fő szempontok a munkavégzéskor és milyen kavarodást okozhat egy rossz jelszó.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: rendet tett a Sheriff

2021-09-29 19:29:37

Az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetését szerezte a Sheriff, amely a Real Madrid otthonában nyert. A Manchester City jól játszott, mégis kikapott Párizsban, míg a Leipzig újabb vereséget szenvedett a BL-ben. Persze azt se feledjük, hogy a szerdai játéknap is tartogat érdekes összecsapásokat, Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ezekről is beszélt a Lesen vagyunk podcastban.

podcast Lesen vagyunk