Találatok a Lesen vagyunk címkére

Találatok száma: 129

Lesen vagyunk: őrült költekezés a válogatott szünet előtt

2021-09-01 11:08:26

A Lesen vagyunk podcast első felében Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) az átigazolási időszakkal foglalkozott, sok szó esett a keddi zárásról, amelyen egyértelműen Antoine Griezmann madridi visszatérése volt a legnagyobb hír. Nem meglepő módon persze az angolok költötték a legtöbbet a nagyok közül. Az adás második részében szóba kerültek a régi-új kapitányok, például Hansi Flick és Louis van Gaal, na meg a magyar-angol mérkőzés is.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: most Párizs a világ közepe

2021-08-25 12:08:17

Lionel Messi szerződtetése után sem állt le a mozgolódás a PSG háza táján, egyre többet cikkeznek arról, hogy a Real Madrid már most megpróbálja elcsábítani Kylian Mbappét a párizsiaktól. Emellett az is felvetődött, hogy Cristiano Ronaldo is a francia szuperklubhoz érkezik. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) erről, illetve az FTC tegnapi mérkőzéséről is beszélt a Lesen vagyunk podcastban.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: kiadó egy hely a Manchester City öltözőjében

2021-08-18 09:29:05

A Lesen vagyunk legújabb adásában Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) egy manchesteri stadiontúráról is beszél, amelyben kiderül, egy hely látványosan üres a Manchester City öltözőjében. Emellett persze szóba került Messi is, méghozzá „barcelonai” szemüvegen át. De vajon tényleg mindenki szempontjából logikus (gazdasági) döntés született?

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: London, csata után

2021-07-22 12:09:50

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) az Eb-döntőt övező balhét járta körbe. Ennek kapcsán szóba került az angol szurkolók – egy részének – vállalhatatlan viselkedése és a saját tapasztalatok is. Az epizód második felében már az átigazolások szolgáltatták a fő témát, és érintették azt is, miért nem regisztrálhatja új játékosait a Barcelona.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: az olaszok Európa királyai

2021-07-14 15:53:36

A napokban véget ért az Európa-bajnokság, a Lesen vagyunk podcast fő témája pedig a döntő volt. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) kitért Roberto Mancini és Gareth Southgate döntéseire, a meccsen látottakra és természetesen foglalkozott azzal is, ki miért rúgott tizenegyest az angoloknál.

olasz válogatott angol válogatott Roberto Mancini Lesen vagyunk Gareth Southgate Eb 2020

Lesen vagyunk: Edzők alkonya

2021-06-30 15:03:58

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) beszélgetésének középpontjában ezúttal az szerepelt, hogy a nyolcaddöntős búcsút követően Frank de Boer és Joachim Löw is távozott. Az már korábban eldőlt, hogy Löw tizenöt év után megy, de nyilván nem ilyen körülmények között zárta volna le pályafutását a német válogatott élén. Az angolok ezzel szemben ünnepelnek, míg a franciákat joggal kritizálják.

superfeed Lesen vagyunk Joachim Löw Frank de Boer Eb 2020

Lesen vagyunk: Az igazság órája Münchenben

2021-06-22 13:02:55

Lehet, hogy sokan nem számítottak rá, de ez a valóság, a magyar válogatott úgy utazik Münchenbe, hogy még van esélye a továbbjutásra. Persze elképesztően nehéz feladat vár Marco Rossi együttesére, még akkor is, ha vélhetően Thomas Müller kihagyja a találkozót. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) az F-csoporton kívül az angol válogatottról, valamint a hollandok, belgák, olaszok esélyeiről is szót ejtett.

superfeed podcast Magyarország Lesen vagyunk Eb 2020

Lesen vagyunk: nekünk most kezdődik az Eb!

2021-06-15 14:44:00

Már négy napja tart az Európa-bajnokság, és eseménytelennek nem nevezhetjük a mögöttünk hagyott napokat. A lényeg számunkra amúgy most jön, hiszen kedd este következik a Magyarország–Portugália összecsapás. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a Lesen vagyunk podcast nagy részét ennek a mérkőzésnek szentelte, és még az is szóba került, mivel játszanak a portugálok a margitszigeti szállásukon.

magyar válogatott superfeed portugál válogatott magyar válogatott foci Eb 2020 Portugália

Lesen vagyunk: Ugrásra készen

2021-06-08 12:26:16

Napokon belül véget ér az öt éve tartó várakozás, és elkezdődik az Európa-bajnokság! A Lesen vagyunk podcast friss adásában Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) végig a kontinenstornáról beszélt, és egy kis nosztalgiázást követően a D, E, F-csoportokkal foglalkozott.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Európa-bajnoki ABC – podcast

2021-06-01 11:20:30

A Lesen vagyunk podcast mai adásában Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a Bajnokok Ligája-döntőre, illetve a Chelsea diadalára tekintett vissza. Ennél is hangsúlyosabb szerepet kapott a jövő héten kezdődő Európa-bajnokság, most az A-, B- és C-csoport került nagyító alá, az olaszoktól kezdve, Andrij Sevcsenko nyelvtudásán át az osztrák elvárásokig.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: európai végjáték – zárul a klubidény

2021-05-27 16:15:13

Szerda este biztossá vált, hogy a Manchester United üres kézzel zárja az idényt, miután a Villarreal nyerte meg az El-döntőt. Ezenkívül már nem sok van hátra az európai klubfutball most futó idényéből, de így is eseménydús napokon vagyunk túl, hiszen Antonio Conte távozott az Intertől, Zinédine Zidane pedig a Realtól. No meg itt van az Európa-bajnokság is, ezekről a témákról beszélt Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a Lesen vagyunk podcast legfrissebb adásában.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: itt az Inter-projekt vége?

2021-05-11 12:29:48

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ezúttal a Németországban természetesnek számító 50+1 szabályt járta körül, ugyanis Angliában sok szurkoló ennek bevezetését követeli, az már más kérdés, hogy ennek van-e realitása. Szó esett a Bundesliga versenyképességéről is, de az aggasztó helyzetben lévő Inter, illetve a BL-döntő esetleges áthelyezése is téma volt.

Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Manchester két arca

2021-05-06 14:55:45

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a Manchester City és a Chelsea továbbjutására fókuszált a Lesen vagyunk podcastban. Emellett szóba kerültek a Manchester United-szurkolók is, aki egyre erélyesebben követelik a Glazer család távozását, zárásképp pedig José Mourinho római kalandja is szóba került.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Julian Nagelsmann – ágyneműtől a kispadig

2021-04-27 11:08:55

A Bayern Münchenhez távozó Julian Nagelsmann a világ legdrágábban szerződtetett edzője lett. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) erről, a BL-elődöntőkről, illetve a Szuperliga gyors és látványos összeomlásáról is beszélt.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Szuperliga – a gazdagok lázadása

2021-04-20 13:49:35

Hatalmas visszhangja volt annak, hogy tizenkét klub – köztük olyanok, amelyek még a Bajnokok Ligájába is nehezen jutnak be – bejelentette, megalapítják az európai labdarúgó Szuperligát. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) teljes egészében ennek és az ezzel kapcsolatos vitás kérdéseknek szentelte a Lesen vagyunk podcast legfrissebb adását.

Szuperliga Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Lewandowski Gerd Müllerhez közeledik

2021-03-16 19:27:57

Robert Lewandowski rugdalja a gólokat, de vajon ez már feljogosítja arra, hogy egy lapon emlegessük Gerd Müllerrel? Egyáltalán, hol a helye a Bundesliga legjobb támadói között? A Lesen vagyunk legújabb adásában Moncz Attila (Sport tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) erről is beszélgetett, ahogyan a BL-nyolcaddöntők visszavágóiról, valamint az Inter bajnoki esélyeiről is.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: a jövő zenéje – középpontban Joan Laporta tervei

2021-03-09 13:15:27

Az eseménydús hétvége után röviden visszapillantottunk a Bayern München és a Dortmund összecsapására, illetve a manchesteri derbire is. Emellett szóba kerültek a heti BL-meccsek, illetve Erling Haaland és a frissen megválasztott Barcelona-elnök, Joan Laporta tervei is.

podcast Manchester United Manchester City Lesen vagyunk Joan Laporta Borussia Dortmund

Lesen vagyunk: veszélyben a megtizedelt Real Madrid

2021-02-23 12:29:12

Röviden szóba kerültek a múlt heti BL-eredmények, de leginkább a mostani nyolcaddöntők kerültek a középpontba. Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) úgy érzi, az Atalanta megtréfálhatja a foghíjas Real Madridot, Moncz Attila (Sport Tv) pedig már a negyeddöntőben látja a Bayern Münchent. Abban pedig mindketten egyetértettek, hogy Mönchengladbach aligha állítja meg Európa legjobb formában lévő csapatát, a Manchester Cityt.

podcast Real Madrid Lesen vagyunk Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: folytatódik a BL – most jön a lényeg!

2021-02-16 15:18:28

Kezdődik a Bajnokok Ligája kieséses szakasza, és a Leipzig talán nem is találkozhatna jobbkor a Liverpoollal, amely az utolsó hetekben enyhén szólva hullámzó formában játszik. Ez persze igaz a Sevillával összecsapó Dortmundra is. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ezen két BL-csata mellett természetesen a Barca–PSG és a Porto–Juventus találkozókkal is foglalkozott.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: veszélyes barcelonai szivárgás

2021-02-02 15:02:18

Lionel Messi szerződésének kiszivárogtatása hatalmas vihart keltett a nemzetközi sportsajtóban. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) főleg erről beszélt, illetve arról, kinek állhatott érdekében, hogy ebből botrány legyen. Végezetül a téli átigazolások is szóba kerültek, még ha idén januárban nem is volt akkora mozgás, mint korábban.

podcast Lionel Messi Lesen vagyunk Barcelona