Találatok a Lesen vagyunk címkére

Találatok száma: 108

Lesen vagyunk: balfékek a kékek

2021-01-19 11:37:52

Évek óta tartó félremenedzselés eredményét láthatjuk a Schalkénál, amely simán kieshet a Bundesligából. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) főképp a gelsenkircheniek mélyrepüléséről beszélt, de az angol bajnoki versenyfutásra, illetve a barcelonai elnökválasztásra is jutott idő.

Schalke Premier League Lesen vagyunk Barcelona

Lesen vagyunk 120: Szoboszlai – egy klubváltás anatómiája

2020-12-19 13:24:42

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) beszélgetése során központi szerepet kapott Szoboszlai Dominik klubváltása, no meg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosítása is. Végezetül a FIFA díjátadójáról is szó esett, ahol az edzőket tekintve borult a papírforma. De ott nagyon.

Szoboszlai Dominik Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Manchesteri rapszódia

2020-12-10 12:40:46

Szerdán véget ért a Bajnokok Ligája csoportköre, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) szinte az egész adást ennek a témának szentelte. Ugyan most sem állíthatjuk, hogy felborultak volna az európai klubfutball erőviszonyai, azért akadtak érdekességek, hiszen az Inter csoportutolsó lett, az FC Barcelonára nehéz ellenfelek várnak, míg a Manchester United továbbra is rapszodikusan teljesít, miközben mind a négy német klub továbbjutott.

podcast Manchester United Lesen vagyunk Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: Soha jobb szünetet!

2020-11-23 12:59:35

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) elsősorban a magyar válogatott sikeres szereplésével foglalkozott. Érintőlegesen azért szóba kerültek a spanyolok ellen égő németek is, valamint jutott idő Pep Guardiola szerződéshosszabbítására, illetve a Tottenham bajnoki esélyeinek megvitatására is.    

podcast magyar válogatott Pep Guardiola Manchester City Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Budapestről Budapestre

2020-11-12 10:30:01

Természetesen a Lesen vagyunk podcast legújabb részében az izlandiak elleni pótselejtező volt a középpontban, no meg az, hogy mintha egyre kaotikusabb lenne a helyzet. Mindezt az olaszországi szerb játékosok utazása is jól bizonyítja, valamint az is, hogy bár Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport), szerint a magyar válogatott viszonylag jól áll a felkészülést tekintve, a felvétel után néhány perccel kiderült, Marco Rossi kapitány tesztje pozitív lett.

podcast magyar-izlandi magyar válogatott Marco Rossi Lesen vagyunk Eb 2021

Lesen vagyunk: vezetői válság az MU-nál és a Barcánál

2020-11-03 10:44:08

Meddig ragaszkodnak még Ole Gunnar Solskjaerhez a Manchester Unitednél? Mi lesz a Barcelonával az elnök lemondása után? Elég mély-e a Bayern München kerete? Legújabb adásunkban ezekre a kérdésekre kereste a válaszokat Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) és egy kicsit még az izlandiak elleni pótselejtezőt is érintették.

Ole Gunnar Solskjaer Manchester United Lesen vagyunk Bayern München Barcelona

Lesen vagyunk: kalandozó magyarok a Bajnokok Ligájában

2020-10-20 15:36:34

Ma elindul a Bajnokok Ligája, így az egész adás az első számú európai kupáról szól. Természetesen hangsúlyos szerepet kap a Fradi, de a magyar bajnok mellett Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a fő esélyeseket is sorra vette, no meg Szoboszlai Dominikról is beszélt, valamint arról is, mit jelenthet a Liverpoolnak Virgil van Dijk kiesése.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: rossz vendég volt októberben a magyar válogatott

2020-10-16 16:30:38

A magyar válogatott Bulgáriából és Szerbiából győzelemmel, Oroszországból ponttal távozott. Számunkra tehát jól alakult az októberi etap, Németországban viszont egyre több a kritikus hang Joachim Löw munkájával kapcsolatban, erről, no meg az izlandiakról és a lebonyolítás furcsaságairól is beszélt Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) a Lesen vagyunk podcast legfrissebb adásában.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: fesztivál a szigeten

2020-10-08 09:11:52

Hétfőn véget ért az átigazolási időszak a nagy bajnokságokban, csütörtökön pedig már pótselejtezőt játszik a magyar válogatott Szófiában, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) jórészt erről a két témáról beszélt.  Az átigazolások kapcsán arról is beszéltek, hogy a PL-klubok költekezése alig esett vissza és még néhány meglepő váltás is szóba került. Például az, miért kötött ki egy világbajnok futballista Eindhovenben.

podcast nemzetközi átigazolás magyar válogatott Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: átigazolási hajrá

2020-09-24 10:00:05

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) elsősorban az átigazolásokról beszéltek, azon belül is az elmúlt napokban sokkal aktívabbá váló Liverpoolról és Tottenhamről. A Pool kapcsán azt próbálták kitalálni, milyen logika áll az erősítések mögött, a Spursnél pedig Gareth Bale érkezése került a középpontba.

nemzetközi átigazolás Tottenham Liverpool Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: megtörik-e a Bayern vagy a Juventus egyeduralma?

2020-09-15 16:42:38

Az angol és a spanyol bajnokság után a német, illetve az olasz élvonal küzdelmei is elkezdődnek a hétvégén. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) ezért főképp erről a két ligáról beszélt, ezek kapcsán persze az a legfontosabb kérdés, hogy sikerül-e megtörni a Bayern München, valamint a Juventus egyeduralmát?

podcast Serie A Lesen vagyunk Juventus Bundesliga Bayern München

Lesen vagyunk: a Nemzetek Ligájától a nemzeti ligákig

2020-09-12 12:51:57

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) sok témával foglalkozott a mai adásban, először a válogatott mérkőzésekről beszélgettek, elsősorban Magyarország törökök és oroszok elleni Nemzetek Ligája-összecsapásairól. Ezt követően pedig a hétvégén induló angol és spanyol bajnokság került sorra, de még Németországra is jutott egy kis idő.    

magyar válogatott Premier Leauge Nemzetek Ligája Lesen vagyunk La Liga

Lesen vagyunk: barcelonai romeltakarítás

2020-08-18 11:34:58

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) röviden a BL-negyeddöntők tanulságairól, Josep Guardiola feszültségéről és a Bayern parádéjáról is beszélt a legújabb podcastban, de leginkább arra koncentrált, mi történik Barcelonában. A sokkoló vereség minden korábbinál hangsúlyosabban mutatott rá, hogy gyökeres változásokra van szükség a klubnál. És nem csak a játékoskeretet tekintve.

Lesen vagyunk Josep Guardiola FC Barcelona Bayern München

Lesen vagyunk: Lisszabon, a futball fővárosa

2020-08-12 18:28:32

Szerdán kezdődik a Bajnokok Ligája nyolcas döntője, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) végigment a párharcokon és a furcsa lisszaboni körülményekről is szó esett. Emellett azt is kivesézték, hogy egy Celtic-játékos hülyesége miatt nagy bajba keveredett a Ferencváros lehetséges selejtezős ellenfele, és zárásképp Maurizio Sarri menesztése, valamint Andrea Pirlo kinevezése is téma volt.

Maurizio Sarri Lisszabon Lesen vagyunk Juventus Celtic Bajnokok Ligája

Lesen vagyunk: A bajnokok nyara – podcast

2020-08-07 12:19:31

Pénteken hosszas kihagyás után folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) is a négy nyolcaddöntős párosításra koncentrált. A Juventusnál Maurizio Sarri szempontjából sorsdöntő lehet a BL-szereplés, a Barcelona hosszú idő után zárhat üres kézzel, a Napoli története legjobb BEK/BL-idényét produkálhatja, Gareth Bale meg a jelek szerint jobban érzi magát, ha nem kell utazgatnia.

podcast Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: a nagyok és a fair play

2020-07-15 10:18:53

Moncz Attilának (Sport Tv) és Szeli Mátyásnak (Nemzeti Sport) ezúttal a Manchester City „felmentése” adta a fő témát, megpróbálták körbejárni, mit jelent ez a klubra, az UEFA-ra és úgy általában a futballra nézve. Az persze nem kérdés, ki az ügy győztese.

podcast Manchester City Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: Német király Angliában

2020-06-26 15:58:05

Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) egy hallgatói kérésnek eleget téve először Ralf Rangnick és a Milan várható házasságát boncolgatta, majd kitért az Arsenal „hosszabbítási hullámára”, amelynek nem minden szurkoló örült. Természetesen szóba került a legsikeresebb külföldön dolgozó német edző, Jürgen Klopp és a Liverpool bajnoki címe is, valamint az UEFA-sorozatok folytatása.

podcast Liverpool Lesen vagyunk

Lesen vagyunk: szerződéses lázadók

2020-06-17 18:06:01

Ma a Premier League is folytatódik, így Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) kibeszélte, milyen izgalmakat tartogat az angol bajnokságból hátralévő néhány hét. Természetesen szóba került a Bayern München bajnoki címe, na meg Timo Werner is, aki a jelek szerint a BL-ben nem kíván pályára lépni lipcsei színekben, míg Pedro és Willian sem kockáztatna a Chelsea-nél.

Willian Timo Werner Premier League Pedro Lesen vagyunk Chelsea

Lesen vagyunk: a Barcának jót tehetett a szünet

2020-06-13 11:22:25

Immáron Spanyolországban is folytatódott a bajnokság, és talán nem túlzás állítani, hogy az FC Barcelonára ráfért a kényszerszünet. Persze, még nem tudni, milyen formában térnek vissza a katalánok, ahogy azt sem, lesz-e helye Gareth Bale-nek a Real Madridban. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) többek között erről beszélgetett a Lesen vagyunk podcast új adásában, ahol az is szóba került, hogy öt forduló után kik a német újrakezdés nyertesei és vesztesei, illetve egy korábbi hallgatói kérdésre reagálva Willi Orbánnal is foglalkoztak egy kicsit.

podcast Lesen vagyunk Barcelona

Lesen vagyunk: megnyílnak az ajtók

2020-05-29 15:20:15

A Lesen vagyunk podcast legfrissebb adásában továbbra is a Bundesliga, illetve a sérülések, valamint a hazai pálya látszólag eltűnő előnye kapott hangsúlyos szerepet. Moncz Attila (Sport Tv) és Szeli Mátyás (Nemzeti Sport) természetesen az angol és az olasz bajnokság újraindulása mellett sem ment el szó nélkül.

Lesen vagyunk