Találatok a Julia Behnke címkére

Találatok száma: 10

Női kézi: az FTC német légiósai újra bajnokságot nyernének

2021-09-24 12:48:11

A női kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Rail Cargo Hungaria három német játékosa, a beálló Julia Behnke, a balátlövő Emily Bölk és a jobbátlövő Alicia Stolle szerint nagyon motivált a csapat, amely a BL-ben is messzire juthat – a stregspiller.com készített interjút a három játékossal.

női kézilabda kézilabda Julia Behnke FTC-Rail Cargo Hungaria FTC kézilabda Emily Bölk

Női kézi: beszélt a válogatottság lemondásáról az FTC német beállója

2021-02-26 10:03:01

Mint arról beszámoltunk, Julia Behnke, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának német beállója nemrég lemondta a válogatottságot. A stregspiller.com ennek kapcsán készített vele interjút, de többek között szóba került még az átigazolása, a Bajnokok Ligájában való szereplés a világjárvány árnyékában, az üres arénák és a Bajnokok Ligája négyes döntője is.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézilabda német női kézilabda-válogatott Julia Behnke FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: az FTC német beállója lemondta a válogatottságot

2021-02-15 21:31:19

A Német Kézilabda-szövetség (DHB) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a női válogatott két kiválósága, a csapatkapitány Kim Nadzinavicius és a ferencvárosi Julia Behnke egy ideig nem szerepel többet a nemzeti csapatban, miután „az érintett játékosokkal folytatott tárgyalások során kiderült, a válogatott edzői és közöttük nem lehetséges a további együttműködés”.

Kim Nadzinavicius Julia Behnke FTC-Rail Cargo Hungaria német női kézilabda-válogatott női kézilabda

Női kézi: egy visszatérője már van a Fradinak, halasztják a DVSC-meccset

2020-10-18 12:43:35

Egy játékossal bővülő kerettel utazott el az Ferencváros női kézilabdacsapata Bukarestbe, ahol kőkemény feladat vár rá a CSM ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében.

női kézilabda női kézi BL Julia Behnke FTC-Rail Cargo Hungaria DVSC kézilabda CSM Bucuresti

Női kézi: Tetszik, hogy a Fradinál bíznak a fiatal játékosokban – Julia Behnke

2020-07-18 19:19:14

Julia Behnke a Rosztov-Dontól érkezett a Ferencváros női kézilabdacsapatához. A koronavírus-járvány kissé megnehezítette neki a távozást Oroszországból – erről is beszélt a 27 éves német beálló az NSO Tv-nek, ahogy azt is elárulta, miért döntött a zöld-fehérek mellett. 

női kézilabda Rosztov-Don Julia Behnke Ferencváros FTC-Rail Cargo Hungaria

Női kézi: Behnke az EHF-kupában is örömmel játszana a Fradiban

2020-02-28 19:30:18

Négy nap telt el azóta, hogy az FTC női kézilabdacsapata a klub hivatalos honlapján bejelentette a Rosztov-Don német válogatott beállója, Julia Behnke szerződtetését. A 26 éves játékos a stregspiller.com honlapnak beszélt az átigazolása körülményeiről, valamint arról, nem érzi-e visszalépésnek, ha a következő idényben a Bajnokok Ligája helyett csak az EHF-kupában szerepelhet.

női kézilabda Rosztov-Don Julia Behnke FTC-Rail Cargo Hungaria FTC kézilabda

Női kézi: Julia Behnke is a Fradiban folytatja – hivatalos

2020-02-24 12:34:05

A Ferencváros női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Julia Behnkét. A német válogatott játékos nyáron csatlakozik a zöld-fehérekhez, szerződése pedig két idényre szól.

női kézilabda NB I Julia Behnke Fradi Ferencváros női kézilabda Ferencváros FTC kézilabda

Női kézilabda: az FTC két német átlövőt szerződtetett – hivatalos

2020-02-20 11:51:10

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést kötött az EHF-kupa negyeddöntős Thüringer HC két játékosával, Emily Bölkkel és Alicia Stolléval. A két, egyaránt 55-szörös német válogatott átlövő két évre szóló szerződést írt alá, és 2020 nyarán csatlakozik a magyar együtteshez.

női kézilabda Thüringer HC Julia Behnke Ferencváros FTC-Rail Cargo Hungaria FTC

Női kézi: Korsóséktól igazolt beállót a Rosztov-Don

2019-02-19 15:36:29

A nyártól az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Julia Behnke. A 25 éves német válogatott beálló jelenleg a Korsós Dorinát és Hársfalvi Júliát foglalkoztató TuS Metzingent erősíti.

női kézilabda kézilabda átigazolás TuS Metzingen Rosztov-Don Julia Behnke