Találatok a Jean-Michel Aulas címkére

Találatok száma: 9

Ligue 1: hétfőn vagy kedden születik bírósági ítélet az idény lefújásával kapcsolatban

2020-06-05 10:54:30

Jean-Michel Aulas, az Olympique Lyon labdarúgóklub elnöke bírósághoz fordult a francia bajnokság idő előtt történt lezárása miatt.

koronavírus Lyon Ligue 1 Jean-Michel Aulas Franciaország

Koronavírus: a Lyon-elnök még mindig dühöng a lezárás miatt

2020-05-24 20:20:01

Jean-Michel Aulas, az Olympique Lyon elnöke továbbra is dühöng, amiért befejezettnek nyilvánították a francia labdarúgó-bajnokságot a koronavírus-járvány miatt.

koronavírus francia foci Olympique Lyon Lyon Ligue 1 Jean-Michel Aulas

BL: a Lyon elnöke pontos dátumot mondott, a klub tagad

2020-05-11 08:10:28

Jean-Michel Aulas, a Lyon labdarúgócsapatának elnöke elszólhatta magát a gárda Juventus elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjéről, amire később a klub a hivatalos honlapján reagált.

koronavírus halasztás Lyon Juventus Jean-Michel Aulas Bajnokok Ligája

Ligue 1: a Lyon nem nyugszik bele a bajnoki végeredménybe

2020-04-30 22:08:52

A Lyon tanulmányozza a liga vonatkozó határozatát, egyúttal fenntartja magának a kártérítési per indításának jogát amiatt, hogy a teljes menetrend lejátszása helyett, a koronavírus-járvány miatt csütörtökön végeredményt hirdettek a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1).

koronavírus Lyon Ligue 1 Jean-Michel Aulas

Lyon: hiába vezetnek a Juve ellen, elengednék a BL-t

2020-03-21 18:29:37

Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke szerint klubja számára a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) befejezése fontosabb, mint a Bajnokok Ligája, és úgy véli, a többi klubnak is elemi érdeke lenne a bajnoki idény befejezése június 30-ig.

Lyon Ligue 1 Jean-Michel Aulas Bajnokok Ligája

„Mindennek vége” – a lyoni csodától Zidane fejetlen fejeséig

2018-10-09 18:00:02

A 2018-as esztendő kiemelkedő sporteseményeinek összegzése keretében folytatjuk sorozatunkat, amelyet a francia válogatott második világbajnoki címe tiszteletére indítottunk. Francia futballkalandozásunk hatodik epizódját Lyonból indítjuk, majd miután megnéztük, miként épült fel egy kivételes francia klubmárka, betérünk Berlinbe, hogy újra átéljük Zinédine Zidane visszavonulásának keserves pillanatait. Viszont nem szerettük volna, hogy francia szemszögből szomorú legyen a mai csattanó, ezért beugrunk Auxerre-be is a francia labdarúgás egy másik korszakos alakja, Guy Roux – és Kovács Kálmán kedvéért.

Zinédine Zidane Raymond Domenech Lyon Jean-Michel Aulas Franciaország

PSG: „Neymar után Mbappét is? Magukat is veszélybe sodorják”

2017-08-22 08:00:19

Ha Neymar után Kylian Mbappét is szerződteti a PSG, azzal lerombolja a francia labdarúgó-bajnokságot, és a versengés kiiktatásával hosszú távon saját magát is veszélybe sodorja – véli Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke, a francia futball erős embereinek egyike.

PSG Neymar Ligue 1 Kylian Mbappé Jean-Michel Aulas

Lyon: Adebayort a madzagos kávé miatt nem szerződtették? Nem!

2016-09-19 21:44:41

Az idősebbek még emlékezhetnek a madzagos kávé szakkifejezésre, amely a némi alkohollal, jellemző módon konyakkal megízesített feketére utal. Nos, ennek angolszász változata miatt esett kútba a hírek szerint Emmanuel Adebayor lyoni szerződése – legalábbis így képzelte el egy transzferhírekbe és a labdarúgók kapzsiságába beleunt francia újságíró.

Olympique Lyon Jean-Michel Aulas Emmanuel Adebayor Bruno Genesio

Lyon: „Mi a neve a walesinek a Realban? A mi emberünk jobb”

2015-01-13 14:51:22

Jean-Michel Aulas, a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) tabelláját immár vezető Lyon elnöke szerint nincs az a pénz, amennyiért eladnák legjobb játékosukat, a remek idényt futó Alexandre Lacazette-et. És ezt meglepő módon érzékeltette.

Lyon Ligue 1 Jean-Michel Aulas Alexandre Lacazette