Találatok a Hugo Descat címkére

Találatok száma: 6

Férfi kézi: bombaigazolásokkal erősödik jövő nyártól a Veszprém

2022-06-23 11:24:35

A korábbi igazolások mellett újabb érkezőket jelentett be a férfi kézilabda NB I-ben ezüstérmes, a Bajnokok Ligájában negyedik helyen végző Telekom Veszprém, amely 2023 nyarától két francia olimpiai bajnokkal, a balszélső Hugo Descattal, illetve a beálló Ludovic Fabregassal, a spanyol irányító Agustín Casadóval, illetve a svéd jobbátlövő Lukas Sandellel erősített.

kézilabda férfi kézilabda Veszprém Telekom Veszprém Lukas Sandell Ludovic Fabregas

Férfi kézi BL: A lehető legtöbbet igyekeztünk nyújtani – Ilics

2022-06-21 10:18:32

Mint ismert, hétméteresekkel kikapott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének bronzmérkőzésén a német THW Kieltől a Telekom Veszprém, amelynek szurkolói a hagyományoknak megfelelően a Veszprém Aréna előtt köszöntötték a hazaérkező játékosokat és búcsúztatták el a távozó kézilabdázókat.

kézilabda BL férfi kézilabda BL férfi kézilabda Veszprém Telekom Veszprém Nagy László

Férfi kézi: olimpiai bajnok a Veszprém látókörében – sajtóhír

2022-03-21 21:04:06

A L'Équipe francia sportnapilap értesülése szerint jövő nyáron a Telekom Veszprémben köthet ki a Montpellier olimpiai bajnok kézilabdázója, Hugo Descat.

Telekom Veszprém Pick Szeged Montpellier kézilabda Montpellier Hugo Descat

Férfi kézi Eb: A franciák megtörtek minket az agresszív játékukkal – Rasmus Lauge

2022-01-27 01:11:30

Sokáig úgy tűnt, a pihentetett kulcsjátékosai nélkül is magabiztosan győzi le Dánia a franciákat a férfi kézilabda Európa-bajnokság budapesti középdöntőjének utolsó mérkőzésen. Hugo Descat szerint azonban végig bíztak abban, hogy ez a meccs visszahozható a sírból, s bár a döntetlen is elődöntőt ért volna nekik, 30–29-re nyertek. Rasmus Lauge úgy véli, a franciák felőrölték őket az agresszív játékukkal. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb francia férfi kézilabda-válogatott elődöntő dán férfi kézilabda-válogatott Rasmus Lauge

Férfi kézi Eb: belőlük gyúrható össze napjaink ideális játékosa

2022-01-16 10:47:57

A január 13-tól 30-ig tartó, magyar és szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon vitathatatlanul a sportág jelenlegi legnagyobb egyéniségeit láthatjuk. Hogy kire érdemes közülük leginkább figyelnünk? Megpróbáltuk megelőlegezni a torna álomcsapatát, kiválasztottuk azt a hét játékost, akitől a fő erényeket, erősségeket „kölcsönözve” összegyúrhatjuk napjaink ideális kézilabdázóját.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Sander Sagosen Niklas Landin