Találatok a Guillaume Gille címkére

Találatok száma: 6

Kézi-vb: a francia kapitány őrült forgatókönyvről beszélt, és a mieinket is dicsérte

2021-01-28 17:32:39

A francia férfi kézilabda-válogatottnál is nehezen térnek magunkhoz a szerdai világbajnoki negyeddöntőt követően, amelyen a gallok hosszabbítás után győzték le a magyar csapatot. Guillaume Gille szövetségi kapitány elismerte a mieink teljesítményét, miközben két játékosa sérülést szenvedett a találkozón.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb francia férfi kézilabda-válogatott

Kézi-vb: a mieink nem taktikáztak, de a franciák megmutatnák, nem jártunk jól velük

2021-01-27 08:07:37

A hatszoros győztes Franciaország ellen már a négy közé jutásért lép pályára a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi világbajnokságon (kezdés: 20.30, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Az ellenfél ugyan nélkülözi Nikola Karabaticot, mégis alig akad gyenge pontja, így nem lesz könnyű feladatunk, de megfiatalított csapatunk az elmúlt évben már bizonyította, hogy nem ijed meg a kihívásoktól.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-világbajnokság 2021 férfi kézilabda-világbajnokság férfi kézilabda-vb férfi kézilabda férfi kézi-vb

Férfi kézi: már nem Dinart a francia szövetségi kapitány – hivatalos

2020-01-28 12:01:14

Igaznak bizonyult a L’Équipe információja: a Francia Kézilabda-szövetség menesztette Didier Dinart-t, a férfi válogatott szövetségi kapitányát. Helyét ideiglenesen segítője, Guillaume Gille veszi át.

kézilabda férfi kézi francia kézilabda-válogatott Guillaume Gille Franciaország Didier Dinart

Férfi kézi: menesztik posztjáról a francia kapitányt – sajtóhír

2020-01-27 11:10:01

A Francia Kézilabda-szövetség vasárnap megköszönte Didier Dinart szövetségi kapitány munkáját – írja a L'Équipe. Helyét segítője, Guillaume Gille veheti át.

francia kézilabda-válogatott Guillaume Gille Franciaország Didier Dinart

Férfi kézilabda: egy olimpiai bajnok kidőlt a franciák vb-keretéből

2011-01-01 16:32:00

Az egy héttel ezelőtt megsérült Guillaume Gille nem lesz ott a francia válogatottban a január 13-án kezdődő svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

Guillaume Gille férfi kézilabda

Férfi kézilabda: a Gille testvérek nem hosszabbítanak a Hamburggal

2010-12-09 20:35:19

A Hamburg férfi kézilabdacsapatának két olimpiai, világ- és Európa-bajnok francia játékosa, Bertrand és Guillaume Gille nem hosszabbítja meg szerződését az előző szezon német bajnoki ezüstérmesével és az aktuális kupagyőztessel.

Bertrand Gille Guillaume Gille Hamburg kézilabda