Találatok a Fabio Quartararo címkére

Találatok száma: 30

MotoGP: Mirrel pont az történik, amit a leginkább szeretett volna elkerülni

2020-11-15 10:10:00

Hogy a vonzás törvénye, az időjárás, a véletlen műve vagy az idei év forgatókönyvírója érezte úgy, hogy elfér még egy csavar a 2020-as sztoriban, azt sosem tudjuk meg. De az biztos, hogy Joan Mirrel éppen azt történik, amitől a leginkább szerette volna távol tartani magát. Ez pedig a mezőny közepe és az abban rejlő kockázat.

Álex Rins MotoGP Joan Mir Franco Morbidelli Fabio Quartararo

MotoGP: a világbajnoki éllovasok a rajtrács második felében

2020-11-14 16:01:56

Sokszor mondtuk már idén, de tényleg nem lehet elégszer kijelenteni, hogy annyi fordulatot egy brazil szappanopera sem tartogat, mint az idei MotoGP-szezon. A szombati időmérőt a (szinte) senki által előre nem látott eső állította a feje tetejére Valenciában.

MotoGP Joan Mir Franco Morbidelli Fabio Quartararo

MotoGP: Morbidelli a Motorland Aragon királya, Nakagami bukott

2020-10-25 16:01:49

Öt kanyar. Ennyi jutott Nakagami Takaakinak a mai futamon. Franco Morbidelli tényleg bemondta az „all in”-t, a Suzukik pedig idén harmadszor szereztek dupla pódiumot. Mir növelte előnyét az összetettben, három futammal a szezon vége előtt 32 pont választja el egymástól az elsőt a hatodik helyezett pilótától.

MotoGP Moto3 Maverick Vinales Franco Morbidelli Fabio Quartararo Alex Rins

MotoGP: hatalmasat esett, de Quartararo az aragóniai pole-ban

2020-10-17 16:03:41

Fabio Quartararo az utóbbi hetekben sokszor emlegette, hogy nem akar felesleges kockázatot vállalni, ha nem muszáj, többek között ezért is hagyta ki a portimaói pályaismerkedős tesztet a múlt héten. Hogy a ma reggeli hidegben miért kellett feszegetnie a határokat, azt egyelőre nem tudni, de hatalmas bukás lett a vége. Délután aztán a padlóról felállva a pole-ig jutott.

MotoGP Fabio Quartararo Andrea Dovizioso

MotoGP: Rossi nem indít csapatot a MotoGP-ben jövőre

2020-10-11 10:15:37

A megszokottnál egy órával korábban, 13.00-kor rajtol a királykategória Francia Nagydíja, melynek egyik legnagyobb esélyese Fabio Quartararo, az első francia versenyző a sportág 72 éves történetében, aki úgy érkezett hazai futamára, hogy vezeti a premier kategória világbajnokságát.

Valentino Rossi MotoGP Le Mans Joan Mir Fabio Quartararo

MotoGP: Quartararo nyerte a túlélőversenyt, Rossi a kavicságyban végezte

2020-09-27 16:49:04

Ahogy azt mindenki megjósolta, a túlélés versenye volt a mai Katalán Nagydíj a MotoGP-ben. Nem gyakran látunk olyat, hogy a pilóták két másodperccel köröznek lassabban a futam végén, mint az első körökben. „Mintha tojásokon lépkedtek volna”, mondta a győztes csapatfőnöke, Wilco Zeelenberg.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Katalán Nagydíj Fabio Quartararo

MotoGP: ez a rajtelsőség még a légzsákot is „felrobbantotta”

2020-09-12 15:55:58

A hullámvasút, amin Maverick Vinales már évek óta utazik, újabb magaslatra ért egyik legnagyobb mélypontja után. A spanyol yamahás rizikós taktikát választva, új körrekordot futva megnyerte a San Marinó-i Nagydíj időmérőjét. Az öröm és az ünneplés akkora volt, hogy még a légzsák is kinyílt a bőrruhájában, amikor saját mellkasára csapott.

Valentino Rossi San Marinó-i Nagydíj MotoGP Maverick Vinales Franco Morbidelli Fabio Quartararo

MotoGP: Mintha egy krosszpályán motoroznánk – Quartararo

2020-09-11 22:14:07

Így foglalta össze röviden a misanói pálya állapotát az első edzésnap leggyorsabbja, Fabio Quartararo. „Mi KTM-mel megyünk, és a KTM a krosszmotorok világából jön, szóval mi tudunk ugratni vagy huplikon motorozni gond nélkül, meg sem érezzük őket” – humorizált még a francia nyilatkozatát megelőzően az előző MotoGP-futam győztese, Miguel Oliveira.

MotoGP Fabio Quartararo

MotoGP: tapadás nincs, hupli van, ahogy egy újabb sérült is

2020-08-08 09:16:03

Az idény egyik nagy kérdése, hogy láthatunk-e olyan MotoGP-futamot, amelyen teljes létszámmal jelen lesz az eredeti mezőny. Jerezben a száraz hőséggel, most Brnóban a pálya régi aszfaltjával kell megküzdeniük a pilótáknak egymáson kívül. Az első edzésnapot Fabio Quartararo zárta az élen, de a helyzet korántsem ennyire egyértelmű.

MotoGP Fabio Quartararo Brno

MotoGP: mekkora a baj a Yamahánál? Quartararo és Rossi is aggódhat?

2020-07-31 22:04:12

Ahogy arról ma reggel beszámoltunk további egy futammal bővült az idei MotoGP-naptár. Jó hír lehet ez Marc Márqueznek, viszont fejfájást okozhat a Yamahánál.

Yamaha Valentino Rossi MotoGP Fabio Quartararo

MotoGP: jó hír a szurkolóknak és főként Marc Márqueznek

2020-07-31 12:36:10

A korábbi terveknek megfelelően ma (szinte) véglegessé vált a MotoGP 2020-as, koronavírus sújtotta naptára. Eddig 13 európai futamot fixáltak az újra kezdést követően, és ma volt a határideje, hogy eldőljön, lesznek-e végül idén tengerentúli futamok. Thaiföldnek, Malajziának és Argentínának volt még esélye.

koronavírus MotoGP Marc Márquez Fabio Quartararo

MotoGP: senki és semmi sem tudta megállítani Quartararót

2020-07-26 15:11:40

Rajt-cél győzelmet aratott a MotoGP-ben a fiatal francia Fabio Quartararo, aki, ha így folytatja, átírhat sok rekordot. A második hely sorsa az utolsó előtti körben dőlt csak el Maverick Vinales javára, de mennyi minden történt közben! Elég csak annyit hozzá, hogy Valentino Rossi lett a harmadik.

Valentino Rossi MotoGP Moto3 Moto2 Maverick Vinales Fabio Quartararo

MotoGP: Rossi szerint is hihetetlen, amit ma Márquez csinált

2020-07-25 23:18:26

A jelek szerint nem kell félnünk attól, hogy csak azért, mert ugyanazon a pályán feszülnek egymásnak a pilóták, minden ugyanúgy történik majd. A körülmények folyton változnak, holnapra minden eddiginél nagyobb forróságot jósolnak.

Valentino Rossi MotoGP Marc Márquez Fabio Quartararo

MotoGP: ismét Quartararo a rajtelső, Marc Márquez nem áll rajthoz

2020-07-25 15:28:50

A köridő szombat délután ugyan elmaradt a múlt heti időmérő legjobbjától, de újfent Fabio Quartararo szerezte meg a pole pozíciót Jerezben, az első Andalúziai Nagydíjon. Maverick Vinales utolsó köre gyorsabb volt, de azonnal törölték, mert a hetes kanyarban a spanyol elhagyta a pályát.

MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez Jerez Fabio Quartararo

MotoGP: Quartararo a pole-ban, három bukás az utolsó másodpercekben

2020-07-18 15:24:19

Eseménydúsan ért véget a királykategória idei első időmérője. Szinte egyszerre csúszott el Andrea Dovizioso a 2-es kanyarban és Jack Miller a 11-esben, aki talán pole-t érő körön volt éppen. Pár pillanattal később Álex Rins is ugyanott esett hatalmasat (talán Miller motorjából folyt ki valami...).

Álex Rins MotoGP Maverick Vinales Marc Márquez Fabio Quartararo

MotoGP: Vinales a tesztnap legjobbja, Rossi biztos a folytatásban

2020-07-16 10:13:18

Mozgalmasan telt a szerdai jerezi edzésnap, amelyet a négy hónapos kényszerszünet miatt tartottak az összes kategória mezőnyének a gyorsaságimotoros-vb-ben. Koronavírus ide vagy oda, nagy csodák egyelőre nem történtek, de egy tesztnapból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Azt mindenesetre már tudjuk, hogy délelőtt Marc Márquez, délután Maverick Vinales volt a leggyorsabb. Fabio Quartararót megbüntették, Valentino Rossi pedig legutóbb 1997-ben volt ennyire szabad.

Valentino Rossi MotoGP Marc Márquez Jerez Fabio Quartararo

MotoGP: Rossi az idény végén visszavonul? Ha nem, akkor sem lesz már gyári pilóta

2020-01-29 17:03:43

Ami kedden még csak találgatás volt, szerda délutánra száraz ténnyé vált: Fabio Quartararo veszi át Valentino Rossi helyét 2021-től a MotoGP-ben szereplő gyári Yamaha-istállóban.

Yamaha Valentino Rossi MotoGP Fabio Quartararo

MotoGP: Márquez az utolsó futamot is behúzta, Lorenzo 13. hellyel búcsúzott

2019-11-17 14:59:31

A második helyről rajtoló Marc Márquez sikerét hozta a gyorsaságimotoros-világbajnokság idényének utolsó futama, a Valenciai Nagydíj. A már biztos világbajnok spanyol mögött a pole-os Fabio Quartararo zárt a második helyen, míg a dobogó harmadik fokára Jack Miller állhat fel. A visszavonulását a héten bejelentő Jorge Lorenzo csupán a 13. lett, míg a hétszeres világbajnok sportági ikon, Valentino Rossit a nyolcadik pozícióban intették le.

Valentino Rossi MotoG Marc Márquez Jorge Lorenzo Jack Miller Fabio Quartararo

MotoGP: Quartararóé az idény utolsó pole pozíciója

2019-11-16 15:19:07

A francia Fabio Quartararo szerezte meg a pole pozíciót a gyorsaságimotoros-vb királykategóriájában (MotoGP) a Valenciai Nagydíj időmérő edzésén. A második a világbajnok Marc Márquez lett, míg a harmadik helyről az ausztrál Jack Miller indulhat a vasárnapi versenyen.

MotoGP Moto3 Moto2 Marc Márquez Fabio Quartararo

MotoGP: francia rajtelső Sepangban, Márquez csak a 11.

2019-11-02 09:04:22

Fabio Quartararo ötödször indulhat az élről a MotoGP-ben, a Malajziai Nagydíj időmérőjén a francia yamahás teljesítette a legjobb köridőt. Az első sorból másik két Yamaha rajtolhat Maverick Vinalesszel és Franco Morbidellivel. A világbajnok Marc Márquez az időmérő hajrájában elesett, így idei legrosszabb rajthelyét szerezte meg (a MotoGP-ben csak egyszer, a 2015-ös Olasz Nagydíjon kezdett a top 10-en kívülről, akkor 13. volt), vasárnap magyar idő szerint 8 órakor a 11. pozícióból startolhat.

Sepang MotoGP Marc Márquez Fabio Quartararo