Találatok a Ed Sheeran címkére

Találatok száma: 4

Anglia: a zenész Ed Sheeran az Ipswich mezszponzora lett

2021-05-06 15:59:01

Az angol labdarúgó harmadosztályban (League One) szereplő Ipswich Town hivatalos oldalán jelentette be, hogy a négyszeres Grammy-díjas énekes-zeneszerző, Ed Sheeran a klub mezszponzora lett. A csapat szerelésein ezentúl a zenész munkásságához kötődő szimbólumokat is megjelenítenek.

Ipswich Town Ed Sheeran Anglia

Kép: a magyar válogatott mezében lépett színpadra a Sziget sztárfellépője

2019-08-08 11:36:12

Ed Sheeran, a 2019-es Sziget Fesztivál egyik sztárfellépője szerda esti koncertjének egy része alatt a magyar labdarúgó-válogatott mezét viselte. Az angol énekestől egyébként megszokott show-elem, hogy az aktuális koncertjének helyet adó ország nemzeti csapatának felsőjében lép színpadra, így Ed Sheeran a nyári turnéja alatt többek között a német, a dán, a finn, a lett, a cseh, az orosz és a román labdarúgó-válogatott mezét is felvette már.

magyar válogatott Sziget Magyarország Ed Sheeran

Kép: „Végre találkozott Istennel” – Ibra megint villant

2018-08-20 10:19:23

Zlatan Ibrahimovic vasárnap este ellátogatott a rendkívül népszerű Ed Sheeran koncertjére, és ha már ott volt, készített egy közös fotót a brit popsztárral.

Zlatan Ibrahimovic Ed Sheeran

Rooney duettet énekelt, majd a pályán szólózott

2014-11-04 11:39:20

Wayne Rooney különös módszerrel hangolt a Manchester City elleni Premier League-ragadóra. Ha babonás, többet nem énekli be magát a nagy meccs előtt.

angol labdarúgás Wayne Rooney Premier League Mark Clattenburg Manchester United Manchester City