Találatok a Dika Mem címkére

Találatok száma: 7

Férfi kézi BL: „Az élet most kárpótolt” – Ortega felidézte a veszprémi menesztését a nagy siker után

2022-06-20 07:03:58

Mint ismert, a Barca hétméterespárbajban hódította el a trófeát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A találkozót követő sajtótájékoztatón Carlos Ortega elmondta, a legrosszabbkor kellett átvennie a katalán sztárcsapat irányítását. A Kielcét irányító Talant Dujsebajev nagyobbik fiát, a sorsdöntő hetest hibázó Alexet méltatta.

kézilabda férfi kézilabda BL férfi kézilabda férfi kézi BL final four férfi kézi BL Talant Dujsebajev

Férfi kézi: hosszabbított francia sztárjával a Barca

2022-05-16 09:58:13

Francia válogatott jobbátlövője, Dika Mem szerződését 2027-ig meghosszabbította a spanyol férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Barcelona – írja a klub közleménye.

kézilabda férfi kézilabda Dika Mem Barcelona kézilabda

Férfi kézi Eb: Hihetetlen, hogy kapusként három gólt is lőttem – Palicka

2022-01-29 01:15:55

Bár a franciák az utolsó másodpercben egyenlíthettek volna, a svédek az első tíz perc kivételével végig kezükben tartották az elődöntőt a részben magyar rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Kapusuk, Andreas Palicka nemcsak bravúrokkal vette ki a részét a 34–33-as győzelemből, hanem három góllal is, míg Dika Mem szerint az utolsó támadásuknál hetest kellett volna kapniuk – a visszajátszás azonban mást mutat. 

férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb elődöntő Svédország Franciaország Dika Mem

Férfi kézi Eb: belőlük gyúrható össze napjaink ideális játékosa

2022-01-16 10:47:57

A január 13-tól 30-ig tartó, magyar és szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon vitathatatlanul a sportág jelenlegi legnagyobb egyéniségeit láthatjuk. Hogy kire érdemes közülük leginkább figyelnünk? Megpróbáltuk megelőlegezni a torna álomcsapatát, kiválasztottuk azt a hét játékost, akitől a fő erényeket, erősségeket „kölcsönözve” összegyúrhatjuk napjaink ideális kézilabdázóját.

férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Eb férfi kézilabda férfi kézi Eb Sander Sagosen Niklas Landin

Férfi kézilabda BL: óriási Barca-fölény az álomcsapatban

2021-06-11 13:48:33

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján hirdette ki a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének álomcsapatát.

férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda BL férfi kézilabda Valero Rivera Raúl González Niklas Landin

Kézi: Nagy László szerint a fiatalok ezerrel nyomulnak előre

2017-11-17 14:23:18

Továbbra sem tudni, hogy Nagy László, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának ujjsérülésből lábadozó kapitánya pályára léphet-e szombaton a PSG elleni hazai BL-mérkőzésen, abban viszont biztos a rutinos jobbátlövő, hogy nekik, idősebb játékosoknak előbb-utóbb át kell adniuk a stafétabotot a fiataloknak.

kézilabda Telekom Veszprém PSG Nagy László Jaka Malus Edouard Kempf