Találatok a Deontay Wilder címkére

Találatok száma: 60

A méret a lényeg – mit hozhat a jövő a profi boksz királykategóriájában?

2021-10-17 12:43:00

Újra pezseg az élet a nehézsúlyú profi bokszban: a brit Tyson Fury az amerikai Deontay Wildert győzte le, nem sokkal korábban az ukrán Olekszandr Uszik a brit Anthony Joshuát. Mit hozhat a jövő a királykategóriában?

nehézsúly Tyson Fury Olekszandr Uszik Képes Sport Deontay Wilder Anthony Joshua

Ökölvívás: Andy Ruiz Jr. a WBC-övre pályázik

2021-10-13 19:06:40

Andy Ruiz Jr. a Tyson Fury–Deontay Wilder nehézsúlyú profi ökölvívó-mérkőzésen nyilatkozott a terveiről, s nem titkolja, minden nap azért imádkozik, hogy megszerezze a WBC-övet.

ökölvívás boksz WBC Tyson Fury Deontay Wilder Andy Ruiz

Videó: pihenni? Még mit nem! Fury hatalmas bulija a győzelem után

2021-10-11 14:16:34

Mint ismert, Tyson Fury legyőzte Deontay Wildert profi nehézsúlyú címmeccsen, amelyet a felek a hétvégén vívtak Las Vegasban a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki övéért. A mérkőzés után a 33 éves bokszoló azonban nem pihenni ment, hanem megünnepelni a győzelmét.

ökölvívás videó profi boksz Tyson Fury Instagram Deontay Wilder

Ökölvívás: Fury 37.5 millió dollárt kapott a Wilder elleni győzelemért

2021-10-11 13:39:23

A győztes brit Tyson Furynak mintegy 37 és fél millió dollárt hozott győzelme az amerikai Deontay Wilder elleni profi nehézsúlyú címmeccsen, amelyet a felek a hétvégén vívtak Las Vegasban a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki övéért – közölte az MTI.

ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Ökölvívás: Deontay Wildert kiengedték a kórházból

2021-10-10 20:47:17

Beszámoltunk róla, hogy magyar idő szerint vasárnap hajnalban harmadszor csapott össze a brit Tyson Fury és az amerikai Deontay Wilder nehézsúlyban a Bokszvilágtanács (WBC) trónjáért. Fury a 11. menetben kiütéssel győzött, és ezzel megtartotta a bajnoki övet. A Mirror úgy tudja, hogy a meccs után Wildert kórházba szállították, mivel a párharc közben eltört a keze – a kezelését követően az amerikai elhagyhatta a létesítményt.

ökölvívás profi boksz boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: Fury óriási kiütéssel győzte le Wildert – videó

2021-10-10 08:26:10

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban harmadszor csapott össze a brit Tyson Fury és az amerikai Deontay Wilder nehézsúlyban a Bokszvilágtanács (WBC) trónjáért. Fury a 11. menetben kiütéssel győzött, és ezzel megtartotta a bajnoki övet.

profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: Tyson Fury nyugdíjazná Deontay Wildert

2021-10-08 20:37:24

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban harmadszor csap össze a brit Tyson Fury és az amerikai Deontay Wilder nehézsúlyban a Bokszvilágtanács (WBC) trónjáért. Eddig egy döntetlen és egy Fury-győzelem a mérleg. Ha Wilder kikap, Las Vegas alighanem a végállomást jelenti...

profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Boksz: Wilder egy mentálisan gyenge ember, ki fogom ütni – Tyson Fury

2021-10-07 11:39:51

Magyar idő szerint szombat éjjel harmadszor is egymásnak feszül a WBC nehézsúlyú világbajnoka, a brit Tyson Fury, valamint a cím korábbi birtokosa, az amerikai Deontay Wilder. A két ökölvívó már Las Vegasban, a mérkőzés helyszínén tartózkodik, és az összecsapás előtti utolsó sajtótájékoztató is lezajlott. 

boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: Fury Joshuával vagy Uszikkal bokszolna Wilder után

2021-10-04 19:55:48

Az amerikai Deontay Wilder elleni „trilógia” záró felvonását követően újabb mérkőzését várhatóan hazai környezetben vívja majd Tyson Fury, a Bokszvilágtanács (WBC) brit nehézsúlyú világbajnoka.

profi ökölvívás Tyson Fury Deontay Wilder

Ökölvívás: Fury és Wilder októberben bokszol harmadszor

2021-07-16 10:29:39

Október 9-én rendezik meg a brit Tyson Fury és az amerikai Deontay Wilder nehézsúlyú mérkőzését, amelynek tétje a Bokszvilágtanács (WBC) világbajnoki öve – írja az MTI.

ökölvívás profi boksz WBC Tyson Fury Deontay Wilder

Ökölvívás: Fury koronavírusos, csúszik a Wilder elleni ütközet

2021-07-09 10:18:02

Csütörtök este a nemzetközi sajtóban téma volt, hogy koronavírus-fertőzések miatt csúszhat az eredetileg július 24-re Las Vegasba tervezett, Tyson Fury és Deontay Wilder közötti WBC nehézsúlyú világbajnoki mérkőzés, mostanra azonban biztossá vált, hogy csak október 9-én tudják megrendezni a két bokszoló harmadik ütközetét.

ökölvívás profi boksz boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Ökölvívás: Fury előbb Wilderrel bokszol, csak utána Joshuával

2021-05-24 14:04:43

Mindketten aláírták a szerződést, így július 24-én, Las Vegasban harmadszor is összecsaphat a Boksz Világtanács (WBC) jelenlegi nehézsúlyú világbajnoka, a brit Tyson Fury és a korábbi övtulajdonos, az amerikai Deontay Wilder – írja az MTI.

profi ökölvívás Tyson Fury Deontay Wilder Anthony Joshua

Ökölvívás: augusztusban visszatér a ringbe Pacquiao

2021-05-22 18:07:10

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE Hivatalos Twitter-oldalán jelentette be Manny Pacquiao, hogy augusztus 21-én Las Vegasban visszatér a ringbe a WBC és az IBF veretlen váltósúlyú világbajnoka, Errol Spence Jr. ellen. A Fülöp-szigeteki bokszoló kétéves kihagyás után lép ismét szorítóba.

váltósúly Tyson Fury Manny Pacquiao Errol Spence Jr. Deontay Wilder Anthony Joshua

Ökölvívás: decemberben lehet a harmadik Fury–Wilder mérkőzés

2020-07-01 20:50:29

Az év utolsó hónapjában rendezhetik meg a profi nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury és Deontay Wilder újabb összecsapását a Bokszvilágtanács (WBC) övéért.

ökölvívás profi boksz boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Profi ökölvívás: Kínában lehet a harmadik Fury–Wilder csata

2020-05-24 22:06:17

Kínában rendezhetik meg a profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok Tyson Fury és az általa detronizált világelső, Deontay Wilder újabb mérkőzését a Bokszvilágtanács (WBC) övéért.

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Deontay Wilder

Ökölvívás: az év végén jöhet a harmadik Fury–Wilder meccs

2020-04-29 19:35:48

Október 3-a helyett valamikor az év utolsó két hónapjában csaphat össze a ringben egymással harmadik alkalommal is a Boksz Világtanács (WBC) brit nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury és az amerikai Deontay Wilder a londoni Daily Mirror közlése szerint.

Tyson Fury Deontay Wilder

Ökölvívás: októberben csaphat össze ismét Wilder és Fury

2020-03-26 13:47:29

A promóter Frank Warren szerint októberben bokszolhat harmadszor egymás ellen a világbajnok Tyson Fury, illetve Deontay Wilder.

Tyson Fury Deontay Wilder

Profi boksz: „Ez is megmutatja, mekkora nagy barom Wilder”

2020-02-27 09:14:24

Deontay Wilder és Tyson Fury neve után Mark Brelandé a harmadik, ami mindig előkerül a február 22-én lejátszott nehézsúlyú WBC-címmeccs kapcsán. A korábbi váltósúlyú bajnok és jelenleg Wilder mellett edzőként dolgozó szakember a hetedik menetben megelégelte, hogy az amerikai ökölvívó számolatlanul kapja a pofonokat és jelentős visszatámadásra nem képes, s a csapat többi tagjának eltérő véleménye ellenére bedobta a törölközőt.

profi ökölvívás profi boksz Tyson Fury Dillian Whyte Deontay Wilder

450 grammal született, de volt 150 kilós is – a hihetetlen Fury-sztori

2020-02-26 09:01:00

A Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury (30–0–1, 21 KO) nem akármilyen utat bejárva foglalta el másodszor is a nehézsúly trónját az amerikai Deontay Wilder legyőzésével. 1988-ban koraszülöttként, 450 gramm súllyal jött a világra, az orvosok nem sok esélyt adtak neki a túlélésre... Ahogy arra sem volt sok esélye a hangzatos sikerektől mentes amatőr pályafutását követően, hogy a profik között igazán nagyot alkosson. Az első profi meccsén a magyar Gyöngyösi Bélát megverő brit azonban rácáfolt a várakozásokra, 2015-ben a királykategória akkori egyeduralkodóját, az ukrán Vladimir Klicskót is legyőzte. Utána viszont több mint két évre felhagyott a bunyóval, elhízott, 150 kilogramm fölé ment a súlya, de onnan is megtalálta a visszautat a csúcsra...

ökölvívás Tyson Fury S. Kovács Ádám Deontay Wilder Conor McGregor Anthony Joshua

Profi boksz: Wilder a jelmezére fogta a vereségét

2020-02-25 10:18:40

Elképesztő magyarázattal szolgált hét végi vereségéről Deontay Wilder amerikai ökölvívó, aki Las Vegasban kétszer is padlót fogott, majd a hetedik menetben T. K. O.-vereséget szenvedett az angol Tyson Furytól, és ezzel elbukta veretlen mérlegét és a WBC-világbajnoki övét.

profi ökölvívás profi boksz WBC Tyson Fury Deontay Wilder Andre Ward