Találatok a Boca Unidos címkére

Találatok száma: 4

Argentína: ismét elhunyt egy labdarúgó mérkőzés közben

2015-05-25 07:34:05

Ismét elhunyt egy fiatal labdarúgó Argentínában: a 27 esztendős Cristian Gómez mérkőzés közben összeesett, és életét már nem lehetett megmenteni.

tragédia gyász argentin labdarúgás Cristian Gómez Boca Unidos Atlético Paraná

Videó: egy becsúszással két csatárt rúgott fel az argentin

2013-11-21 19:48:18

Az argentin másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a dobogós helyen álló Crucero Del Norte fogadta a tabellán 17. Boca Unidos együttesét. A végeredmény egyértelmű 6–0 a hazaiaknak, érdekességet éppen ezért nem ebben találhatunk. A Crucero hátvédje, Federico Rosso szolgált egy érdekes szituációval, hiszen a mérkőzés 36. percében egyetlen becsúszással két támadót is földre küldött. A nem mindennapi teljesítményért a játékvezető egy sárga lappal jutalmazta a 26 éves labdarúgót.

videó szabálytalanság Federico Rosso Crucero del Norte Boca Unidos Argentína

Videó: sárgát sem kapott az ellenfele hátába harapó kapus

2013-11-12 10:57:09

Az argentin másodosztályú labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában az Unión Santa Fe 4–4-es döntetlent játszott a Boca Unidosszal. A mérkőzésen hihetetlen jelenet játszódott le, miután a hazaiak kapusa, José Martínez Gullotta beleharapott ellenfele hátába. Nicolás Lamolina játékvezető még sárga lapot sem adott a hálóőrnek. Íme!

videó Unión Santa Fe Nicolás Lamolina José Martínez Gullotta Boca Unidos

Videó: kővel dobták meg a játékvezetőt Argentínában

2013-02-12 19:26:30

Botrányos jelenet játszódott le a Boca Unidos–Gimnasia La Plata argentin másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen. A második félidő 14. percében egy lelátóról bedobott kődarab eltalálta a játékvezetőt, aki fájdalmas arccal a földre rogyott.  A meccs egyébként felettébb feszült hangulatban telt el, hiszen három piros és tíz sárga lap „színesítette" a találkozót.

videó argentin labdarúgás Gimnasia La Plata Boca Unidos