Találatok a Bajnokok reggelije címkére

Találatok száma: 13

A kontinens trónján – 2020 csodás magyar Eb-győzelmei

2020-12-29 18:48:35

Voltak szerencsések, akiknek legalább sportáguk Európa-bajnokságát megrendezték. Az viszont már nem szerencse kérdése volt, hogy azt az Eb-t meg is nyerték. A Képes Sport év végi összegzésének utolsó részében három csodálatos magyar sportsiker történetét mutatjuk be.

sportlövészet magyar férfi vízilabda-válogatott férfi vízilabda Európa-bajnokság cselgáncs Péni István Képes Sport

Videó: Ha még mindig átlövő lennék, lehet, az NB II-ben játszanék – Bánhidi

2020-12-07 09:19:33

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. A sorozat utolsó részben Bánhidi Bence, a Szeged magyar válogatott kézilabdázója volt a vendégünk.

kézilabda Mol-Pick Szeged Bánhidi Bence Bajnokok reggelije

Videó: Belekezdtem az autósportba és az életem azóta erről szól – Kiss Norbert

2020-11-30 09:46:58

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Kiss Norbert, a magyar gyorsasági autósport egyik legeredményesebb versenyzője volt a vendégünk.

Kiss Norbert Bajnokok reggelije

Bajnokok reggelije: Az idő sajnos rajtam is kifogott – Torghelle

2020-11-23 09:35:46

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Torghelle Sándor 42-szeres válogatott labdarúgó volt a vendégünk.

Torghelle Sándor Bajnokok reggelije

Bajnokok reggelije: Egy év múlva jobb sportoló lehetek és leszek is – Gurisatti

2020-11-16 10:31:29

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Gurisatti Gréta, Európa-bajnoki bronzérmes magyar válogatott vízilabdázó volt a vendégünk.

vízilabda magyar női vízilabda-válogatott Gurisatti Gréta Bajnokok reggelije

Bajnokok reggelije: Lehetőséget kaptam arra, hogy még egy évig kajakozhassak – Kammerer

2020-11-09 09:37:34

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Kammerer Zoltán, háromszoros olimpiai bajnok és háromszoros világbajnok kajakozó volt a vendégünk.

tokiói olimpia olimpia 2020 kajak Kammerer Zoltán Bajnokok reggelije

Bajnokok reggelije: Szüleimnél is láttam, hogy nem csak a nők uralkodhatnak a konyhában – Baji Balázs

2020-11-02 09:44:41

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes gátfutó volt a vendégünk.

gátfutás atlétika Bajnokok Reggelije Baji Balázs

Bajnokok reggelije: Az ember nemcsak a hasával, hanem a szemével is eszik – Busa Gabriella

2020-10-26 09:44:22

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben Busa Gabriella, háromszoros kick-box-világbajnok, a 2020-as Exatlon női győztese volt a vendégünk.

kick-box Exatlon Hungary Busa Gabriella Bajnokok reggelije

Bajnokok reggelije: Mindent a birkózásnak köszönhetek, még a feleségemet is – Lőrincz Tamás

2020-10-17 10:55:54

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben az olimpiai ezüstérmes, világbajnok és háromszoros Európa-bajnok magyar birkózó, Lőrincz Tamás volt a vendégünk.

birkózás Lőrincz Tamás Bajnokok reggelije

Bajnokok reggelije: Erdei csülökpörkölttel, Karakas mandulás csirkével érkezett

2020-10-15 12:56:54

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül.

Lőrincz Viktor Karakas Hedvig Erdei Zsolt Bajnokok reggelije

Bajnokok reggelije: Edzeni és fejlődni mindig lehet – Karakas Hedvig

2020-10-10 19:37:00

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben világbajnoki bronzérmes cselgáncsozónk, Karakas Hedvig volt a vendégünk.

olimpia dzsúdó Karakas Hedvig Bajnokok reggelije

Bajnokok reggelije – kaja, sport, beszélgetés

2020-09-29 18:01:01

A Nemzeti Sport Online új sorozatában híres sportolók főznek nekünk, beszélgetnek velünk: sportról, ételről, a világ nagy dolgairól. Hogy ne minket kelljen néznie, erősítettünk: háziasszonyunk a korábbi szépségkirálynő, modell és színésznő, a gyönyörű Kárpáti Rebeka.

Kárpáti Rebeka Bajnokok reggelije

Bajnokok reggelije: Húsz évig rosszul fogyasztottam – Erdei Zsolt

2020-10-05 08:38:35

Főzünk és beszélgetünk. Az utóbbi években a mentális és fizikai  felkészülés egyik alappillére lett a megfelelő étrend kiválasztása és betartása. A Nemzeti Sport és a Príma legújabb sorozatában utánajárunk, hogy Magyarország élsportolói milyen táplálkozási szokásokat követnek a versenyszezonban és azon kívül. Ebben a részben reggeli helyett igazi magyaros ebédet készítünk el egy igazi legendával és példaképpel, az amatőr és profi világbajnok ökölvívó Erdei Zsolttal.

ökölvívás Erdei Zsolt Bajnokok reggelije