Találatok a Anita Alvarez címkére

Találatok száma: 3

Vizes vb: nem engedték indulni a korábban elájuló műúszót, edzője reagált

2022-06-25 11:27:33

Mint arról már több formában is beszámoltunk, a műúszók egyéni szabadprogramjának döntőjében gyakorlata után elvesztette eszméletét és a víz alá merült az amerikai Anita Alvarez a budapesti vizes világbajnokság szerdai versenynapján. A 25 esztendős sportolóért edzője, Andrea Fuentes ugrott a vízbe. Azóta a szervezők közleményben reagáltak rá, a vízimentők miért nem siettek előbb a műúszó segítségére, majd arra is, miért nem engedték Alvareznek, hogy medencébe ugorjon a pénteki csapatversenyben. Utóbbiakról az amerikai műúszó edzője is beszélt. 

vizes vb 2022 vizes vb műúszás Margitsziget Anita Alvarez Andrea Fuentes

Vizes vb: „Valószínűleg neki nem ez a sport való” – Merkely Béla az ájult műúszóról

2022-06-24 07:49:35

A FINA-világbajnokság egészségügyi szolgálatának vezetője, dr. Merkely Béla az RTL-nek úgy fogalmazott, hogy a budapesti vb műúszóversernyében elájuló Anita Alvareznek valószínűleg nem való ez a sport. Az érintett eközben az NBC-nek nyilatkozott arról, hogyan emlékszik vissza a történtekre.

vizes vb 2022 vizes vb dr. Merkely Béla FINA Budapest Anita Alvarez

Vizes vb: bírói jelzés hiányában nem léptek közbe a vízimentők a műúszó ájulásánál

2022-06-23 13:45:42

Mint arról beszámoltunk, a műúszók egyéni szabadprogramjának döntőjében gyakorlata után elvesztette eszméletét és a víz alá merült az amerikai Anita Alvarez a budapesti vizes világbajnokság szerdai versenynapján, de edzője, Andrea Fuentes utánaugrott, és kimentette a vízből. A szervezők lapunkhoz is eljuttatott közleményéből kiderült, miért nem léptek közbe a vízimentők. 

vizes vb 2022 vizes vb műúszás Merkely Béla FINA-vb FINA