Találatok a Alan Ruschel címkére

Találatok száma: 13

Videó: győztes gólt szerzett a Chape-tragédia egyik túlélője

2019-10-01 16:16:45

Első gólját szerezte tétmérkőzésen Alan Ruschel, a Chapecoense-repülőgépszerencsétlenség egyik túlélője a tragédiát követően. A Goiás az ő találatával győzte le a Cruzeirót a brazil élvonalbeli-bajnokság 22. fordulójában.

Goiás Cruzeiro Chapecoense Brazília Alan Ruschel

Chape: szerződést hosszabbítottak az egyik túlélővel

2018-03-01 16:54:35

A brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Chapecoense szerződést hosszabbított Alan Ruschellel. A védő 2020-ig kötelezte el magát a klubnál.

Rui Costa Chapecoense Alan Ruschel

Chape: gólt rúgott a Romának a tragédiát túlélő játékos – videó

2017-09-02 09:55:49

Péntek este az AS Roma labdarúgócsapata felkészülési meccset játszott a brazil Chapecoense együttesével az olasz fővárosban, és bár simán, 4–1-re nyertek az olaszok, valamint nem volt tétje a találkozónak, az az egy brazil gól nagyon sokat jelentett az együttesnek és a szurkolóknak is…

videó felkészülési mérkőzés Chapecoense Alan Ruschel Roma

Chapecoense: túlélők megrázó visszaemlékezése a tragédiára

2017-08-23 17:55:33

Utóbb meghallva, mi történt valójában, „csak arra tudtam gondolni, ez nem lehet igaz, mindjárt felébredek”. Alan Ruschel, a Copa Sudamericana döntőjére tartó brazil futballcsapat, a Chapecoense tavaly novemberi repülőgép-balesetének egyik túlélője mondja ezt abban a megrendítő visszaemlékezésben, amely a The Players' Tribune honlapon jelent meg szerdán videón és szöveges formában is. A kolumbiai tragédiát hatan élték túl, közülük hárman a brazil klub játékosai voltak: Alan Ruschel, valamint Neto és a jobb lábát elveszítő Jakson Follmann. Így emlékeznek a történtekre kilenc hónappal később.

Neto Jakson Follmann Chapecoense Alan Ruschel

Videó: megható, így tért vissza a Chape csapatkapitánya

2017-08-08 11:08:56

Mint arról korábban beszámoltunk, a Barcelona 5–0-ra legyőzte a Chapecoensét a katalán csapat hagyományos nyári labdarúgótornáján, a klub alapítójáról elnevezett Gamper-kupán. Ezen a meccsen tért vissza a brazil csapatba Alan Ruschel, aki csapatkapitányként vezette ki övéit a pályára.

Gamper-kupa Chapecoense Barcelona Alan Ruschel

Chape: a Barcelona ellen tér vissza az egyik túlélő

2017-07-29 10:55:48

Korábban beszámoltunk róla, hogy az FC Barcelona labdarúgócsapata a brazil Chapecoensét hívta meg az augusztus 7-én rendezendő Joan Gamper-kupára. A repülőgép-szerencsétlenséget túlélő Alan Ruschel számára különösen fontos lesz a mérkőzés.

tragédia Joan Gamper-kupa Chapecoense Barcelona Alan Ruschel

Videó: edzésbe állt Neto, a Chape balesetének egyik túlélője

2017-01-24 11:14:58

Mint arról beszámoltunk, nemrég játszotta le első mérkőzését a Chapecoense a csapat repülőgép-szerencsétlensége óta. Az „újjáalakult” gárdában nem léptek pályára a balesetet túlélt labdarúgók, a minap viszont Hélio Neto, az együttes védője edzésbe állt, hogy mihamarabb visszatérhessen a pályára.

Neto Jakson Follmann Chapecoense Brazília Alan Ruschel

Chape: jótékonysági meccsen tűnt fel a túlélő – videó

2016-12-22 11:46:57

Alan Ruschel, a Chapecoense tragédiájának egyik túlélője szerdán egy jótékonysági mérkőzésen tűnt fel. A találkozót a szerencsétlenségben elhunytak családjai megsegítésére rendezték Porto Alegrében.

jótékonyság Chapecoense Brazília Alan Ruschel

Chape: fájdalmas és megható – hazaérkezett két túlélő – videó

2016-12-15 15:43:36

Kedd este egy magánrepülővel hazahozták Brazíliába a kolumbiai repülőgép-tragédia két túlélőjét (a hatból), a Chapecoense futballcsapatának balhátvédjét, Alan Ruschelt és az újságírót, Rafael Henzelt.

tragédia Rafael Henzel Chapecoense Alan Ruschel

Chapecoense: videoüzenetet küldött Ruschel, az egyik túlélő

2016-12-08 08:04:10

Alan Ruschel, a Chapecoense tragédiájának egyik túlélője videoüzenetben mondott köszönetet az érte aggódóknak, és azoknak, akik valamilyen formában segítséget nyújtottak neki, társainak, a klubnak a repülőgép-szerencsétlenség után.

tragédia Chapecoense Alan Ruschel

Chapecoense: valaki föntről vigyáz az egyik túlélőre?

2016-12-06 09:03:54

Alan Ruschel, a múlt heti repülőgép-szerencsétlenség egyik túlélője túl van az életveszélyen, az orvosa még azt is elárulta az újságíróknak, olyannyira jól van, hogy már sült húst enne.

Chapecoense Alan Ruschel

Tragédia: Ruschel állapota stabil, Follmann lábát amputálták

2016-11-30 08:42:32

Egyre több információ lát napvilágot a keddi repülőgép-tragédia túlélőinek állapotáról. Akik hatan vannak a legfrissebb hírek szerint – közülük hárman a brazil Chapecoense játékosai.

gyász Jakson Follmann Alan Ruschel tragédia gyászhír Zampier Neto

Tragédia: a túlélő játékos meg akarja tartani a jegygyűrűjét

2016-11-29 09:59:19

Korábban beszámoltunk róla, hogy a brazil élvonalbeli Chapecoense labdarúgócsapata is azon a repülőgépen utazott, amely 72 utassal a fedélzetén lezuhant a kolumbiai Medellín városa közelében helyi idő szerint nem sokkal hétfő éjfél előtt.

Chapecoense Alan Ruschel