Találatok a AFC Wrexham címkére

Találatok száma: 8

FA-kupa: Ryan Reynoldsék nem győzték dicsérni a csapatukat a kupabúcsú után

2023-02-08 14:53:28

Mint arról beszámoltunk, az ötödosztályú Wrexham AFC a megismételt mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a másodosztályban szereplő Sheffield Unitedtől az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében. A walesi kiscsapat két tulajdonosa, a hollywoodi sztárszínészek, Ryan Reynolds és Rob McElhenney a búcsú ellenére is a játékosokat méltatta.

labdarúgás kép fotó angol labdarúgás angol foci Wrexham

Hollywoodi sztori Walesben – mozisztárok építik újjá a világ egyik legrégebbi futballklubját

2023-02-06 13:12:26

Ryan Reynolds és Robert McElhenney két éve vette át a világ harmadik legrégebbi klubjaként számon tartott Wrexham AFC-t, és ugyan az átütő sikerre még várni kell, a közösséget máris átformálta.

Ryan Reynolds Robert McElhenney Képes Sport AFC Wrexham

Wrexham: az FA-kupa-menetelés csak a kezdet, Ryan Reynolds a Premier League-be vágyik

2023-01-30 11:53:41

Mint arról beszámoltunk, az ötödosztályban szereplő AFC Wrexham 3–3-as döntetlent játszott Walesben a másodosztályú Sheffield Uniteddel az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében, így a két csapat hamarosan ismét megütközik egymással. A walesi klub egyik tulajdonosa, a hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds kijelentette, hogy a Premier League-be vágynak – hívta fel a figyelmet a Givemesport.

videó labdarúgás képgaléria képek kép galéria

FA-kupa: különleges formájú volt a piros lap a Wrexham meccsén

2023-01-30 10:40:32

Mint arról beszámoltunk, az ötödosztályban szereplő AFC Wrexham 3–3-as döntetlent játszott Walesben a másodosztályú Sheffield Uniteddel az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében, így a két csapat hamarosan ismét megütközik egymással. A vendégek oldaláról Daniel Jebbison a kiállítás sorsára jutott, a játékvezető pedig kör alakú piros lapot mutatott fel neki.

videó piros lap labdarúgás kiállítás játékvezető játékvezetés

FA-kupa: tovább íródik a Wrexham hollywoodi története, de mégsem örülhet

2023-01-29 18:33:13

Az ötödosztályban szereplő AFC Wrexham 3–3-as döntetlent játszott Walesben a másodosztályú Sheffield Uniteddel az angol labdarúgó FA-kupa 4. körében, így a két csapat hamarosan ismét megütközik egymással.

labdarúgás gólvideó angol labdarúgás angol foci Wrexham Sheffield United

Videó: a szurkolók énekeltek neki – elérzékenyült a hollywoodi sztár

2022-10-28 14:46:10

Mint arról beszámoltunk, 2021 februárjában két hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney lett a walesi AFC Wrexham futballklub tulajdonosa. A csapat jelenleg az angol ötödosztályban a második helyen áll. McElhenney a csapat Boreham Wood elleni idegenbeli bajnokiját egy wrexhami bárban nézte, ahol egy helyi együttes, a Declan Swans egy dallal méltatta őt és a társtulajdonosát – hívta fel a figyelmet a Sportbible. A színész jól látható módon elérzékenyült, amikor meghallotta a nevét.

videó szurkolók labdarúgás Wrexham Wales Rob McElhenney

Videó: „Ott van életem top 10 élménye között” – Ryan Reynolds csapata már megint mit művelt?!

2022-04-03 09:32:17

A múlt hétvégén számoltunk be az AFC Wrexham csodálatos fordításáról az angol ötödosztályban, szombaton pedig ismét emlékezetes győzelmet aratott hazai pályán a walesi együttes. Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE

videó szurkolók labdarúgás gólvideó dráma angol labdarúgás

Labdarúgás: „Walesben temessetek el” – Ryan Reynolds csapata a sírból állt fel

2022-03-27 10:03:50

Az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő walesi Wrexham AFC egyik tulajdonosa a hollywoodi sztárszínész, Ryan Reynolds. A csapat szombaton elképesztő mérkőzésen, 2–5-ről felállva nyert 6–5-re, ami mellett nem lehetett szó nélkül elmenni.

videó szurkolók labdarúgás fordítás dráma angol labdarúgás