NFL: megmutatjuk, melyik csapat hogyan juthat a rájátszásba!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.27. 15:16
null
Marshawn Lynch nagy futása után dőlt mindenki (Fotó: Action Images)
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!

20 YARD – „KÖSZÖNÖM A KÉRDÉST” – LYNCHRE ELFOGYTAK A JELZŐK, TALÁN A FÖLDRENGÉS A MEGFELELŐ KIFEJEZÉS
Marshawn Lynch a Cardinals elleni mérkőzés első negyedében nem játszott, mert gyomorbántalmai voltak. Aztán a másodikban nem bírta tovább, beállt és touchdownt futott. Az utolsó játékrészben pedig – jó szokásához híven – „beast mode-ba” kapcsolt. Talán most először a legmagasabb fokozatba... Lynch 79 yardos touchdownt futott, ami attól függetlenül is elismerésre méltó teljesítmény, hogy a Cardinals nagyon rossz napot fogott ki. Ráadásul Lynch az elképesztő futás során három védőt tanítani valóan rázott le. Meg kell jegyezni, a 83-as számú Ricardo Lockette-nek is tagadhatatlan érdemei vannak Lynch hatpontosában – amely karrierje leghosszabbja volt.

Érdekesség, Lynch három évvel ezelőtt a New Orleans Saints elleni rájátszásmérkőzésen kísértetiesen hasonló TD-t szerzett. Lynch most stílusosan ugyanúgy érkezett a célterületen belülre, mint akkor.



A Seahawks kiválóságát természetesen letámadták az újságírók a mérkőzés után, ő pedig –ahogy szokott – tömören válaszolt a kérdésekre. Lynch minden feltett kérdésre azt felelte, „köszönöm a kérdést” – vagy néhány esetben ehhez hasonlót.

Bezzeg, ha Lynch kezébe kerül a mikrofon, „be nem áll a szája”. A 79 yardos TD után Lockette-et kapta el egy gyors értékelésre az oldalvonal mellett.

19 YARD – EZÉRT HÍVJÁK LIGHTNINGNAK A HOKICSAPATOT TAMPA BAYBEN
A Tampa Bay szurkolói számára a Green Bay elleni vereség csak egy rémes délután első fejezete volt. A mérkőzést követően vihar támadt a floridai városban (amelynek hokicsapatát éppen a villámról nevezték el Lightningnnak), s 14 perccel a meccs után a parkolóban lecsapó villám miatt többen is a földre estek. A mentők a helyszínre érkeztek, hét embert is kórházba kellett szállítani sokk és a villámcsapás miatt a parkolóból kiszakadó betondarabok által okozott sérülések miatt, de öten megtagadták az orvosi segítségnyújtást. Öt embert még aznap kiengedtek a kórházból, kettőt bent tartottak, egyikük állapota még mindig kritikus.

18 YARD – A LEGJOBB KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT A RAMS–GIANTS MECCSEN ADTÁK ÁT
Megható felvétel következik. A St. Louis Rams–New York Giants összecsapás félidejében egy anyuka két lányával – kamerák és fényképezőgépek kíséretében –a pálya közepére sétált, hogy gyermekei „átvehessék” a valaha volt legszebb ünnepi ajándékot. A két ifjú hölgy nem tudta, amit édesanyjuk igen: a katonaként szolgáló apjuk az ünnepekre hazatért Afganisztánból, s feleségével úgy döntöttek, a Rams-meccsen meglepik kislányaikat. A videó alapján úgy tűnik, ez tökéletesen sikerült.



17 YARD – SOHA NEM LÁTOTT 49ERS-„BRAVÚR”, CSODÁS CHARGERS-FELTÁMADÁS
A San Diego 21 pontos félidei hátrányból felállva, hosszabbításban nyert San Franciscóban. A Chargers a korábbi 44 mérkőzéséből, amelyen a nagyszünetben legalább húszpontos hátrányban volt, csupán egyet tudott megnyerni, 2006-ban Cincinnatiban 7–28-ről 49–41-re. A Chargers ráadásul úgy húzta be a siker, hogy a 49ers 355 yardot futott a mérkőzésen, ez pedig a legtöbb, amelyet egy olyan csapat szerzett, amely végül kikapott. 1933 óta tartják számon a futóstatisztikákat.

16 YARD – MIKÖZBEN ÖRÖMÉRT BÜNTETNEK, ALATTOMOSSÁGOK MARADNAK MEGTORLATLANUL
Több meccsen is nevetségesnek tűnő esetekben büntettek – a TD-k ünneplésén túl Pittsburghben egy szerelés utáni örömért Williams Gay, Cincinnatiben egy interceptiont követő mutogatásért Reggie Nelson miatt kapott 15-15 yardos büntetést a csapata –, néha úgy tűnik, az NFL vezetői az emberi gesztusok kiirtásával robotokat akar látni a pályákon. No, de a bírók is hibázhatnak. Főleg, hogy közben voltak olyan esetek, amelyeknél büntethettek volna, de nem tették meg. Ilyen volt Josh Brown, a Giants rúgójának talpalása a St. Louis-i Cody Lewiszal szemben – mint egy megbokrosodott ló! A detroiti Dominic Raiola a chicagói Ego Ferguson lábára lépett rá szándékosan a maga 140 kilogrammjával, amit akkor nem láttak a bírók, de utólag egymeccses eltiltást kapott az NFL-től. A Bears sérült elkapója, Brandon Marshall szerint örökre el kellene tiltani. Mondjuk a 36. születésnapját jövő kedden ünneplő támadófalembernek valószínűleg amúgy sincs már sok meccse hátra...

Josh Brown rúgása (Fotó: SBNATION)
Josh Brown rúgása (Fotó: SBNATION)


Raiola



15 YARD AZ ÚJABB DENVERI BERAGADÁS MÁR VERESÉGET ÉRT
A Denver Broncos két egymást követő mérkőzésen sem tudott támadói révén TD-t szerezni az első félidőben – Aqib Talib visszahordásával a teljes TD-nélküliség azért nincs meg. Peyton Manning irányításával ez legutóbb a 2008-as idény eleji Colstnál fordult elő.

Az irányító két passzát is elcsípte Dre Kirkpatrick, az egyiket pedig vissza is hordta TD-ra. Előbbire, vagyis Manning „duplázására” 16. alkalommal került sor, utóbbira, nevezetesen, hogy egyet vissza is vittek TD-ra, pedig eddig négyen voltak képesek.

Persze a Bengals-támadók is hozzátettek valamicskét a sikerhez, Jeremy Hill 85 yardos TD-t futott, októberben pedig Giovani Bernard szerzett 89 yardos hatpontost, ezzel első csapattársakként mondhatják el magukról, hogy egy idényben egyaránt szereztek legalább 85 yardos TD-t.

14 YARD – MEGVAN DEVIN HESTER KÖVETKEZŐ HIVATÁSA – MASSZŐR LESZ
Az alábbi jelenet alapján csoda, hogy az Atlanta Falcons legyőzte a New Orleans Saints együttesét, amely így nem juthat be a rájátszásba? Persze nem a játékvezetőkön múlt, tudjuk. De azért Devin Hester komolyan megfontolhatná, hogy belevág a masszőr szakma rejtelmeibe NFL-pályafutása után. Ha Hester szándéka az volt, hogy maguk mellé állítsák a „zebrákat”, akkor alaposan ráfaragott. A Falconsnak összesen 64 yard büntetést adtak a bírók, míg a Saintsnek csak 25-öt. De lehet, Hester csak kedveskedni akart így az ünnepek közeledtével.



RÁJÁTSZÁSFIGYELŐ-BLOKK

13 YARD – HA 16 FORDULÓS LETT VOLNA AZ ALAPSZAKASZ
Ha 16 fordulós lett volna az alapszakasz, és minden csapat csupán 15 meccset játszott volna, az AFC-ben a New England és a Denver lenne erőnyerő a playoff első körében, amelyben Indianapolis–Pittsburgh és Cincinnati–San Diego meccset rendeznének. Az NFC-ben a Seattle és a Detroit várna riválisra, a wild card körben a Dallas az Arizonát, a Carolina a Green Bayt fogadná. Ám lesz 17. játékhét, mindegyik csapat játszik még egy-egy meccset, és ha nem is minden állhat a feje tetejére, sok ponton változhat a felállás. A következő blokkban ezeket a lehetőségeket vesszük sorra.

AFC
Meccsek, amelyeket figyelni kell.
19 óra: Kansas City–San Diego, Baltimore–Cleveland, Houston–Jacksonville. 22.25: Denver–Oakland. 2.30: Pittsburgh–Cincinnati

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2014-es szezonját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

12 YARD – A DENVER VERESÉGE ELLENÉRE PÁHOLYBAN ÉREZHETI MAGÁT, HA...
Kezdjük az AFC-vel! Az már biztos, hogy a New England az első kiemelt, azaz nemcsak a második körben játszhat hazai pályán, hanem – győzelem esetén – a főcsoportdöntőben is. Ám hogy a Denver lesz-e a másik kiemelt a wild card héten, még nem biztos. De majdnem... Ahhoz, hogy Peyton Manningék pihenhessenek egy hetet, csupán annyit kell tenniük, hogy hazai pályán legyőzik az Oaklandet. Ha ez mégsem sikerülne, még mindig bízhatnak a Pittsburghben, amely otthon fogadja a Cincinnatit, és ha nyer, tesz egy szívességet korábbi játékosa, Emmanuel Sanders csapatának.

11 YARD – KI-KI MECCS AZ AFC ÉSZAK ELSŐ HELYÉÉRT; A KANSAS CITYNEK A BRAVÚR IS KEVÉS LEHET
Az AFC-ben az utolsó héten egy csoportban tisztázatlan az első helyezett kiléte, Északon a Pittsburgh ki-ki meccsen fogadja a Cincinnatit – az NBC ezt a meccset választotta, így főműsoridőbe, azaz magyar idő szerint hétfő hajnalra kerül (aggodalomra semmi ok, a Sport2 adni fogja élőben a vasárnapi triplázás utolsó részeként). Az biztos, hogy az Indianapolis lesz a negyedik kiemelt, és az is, hogy a Steelers–Bengals meccs vesztese idegenben lép pályára. A hatodik kiemelés a San Diego kezében van. Ha nyer Kansas Cityben, biztosan bejut. Ha kikap, biztosan nem jut be, azaz ez is ki-ki meccs lehet, de a Chiefsnek nem elég a saját győzelme, ha ugyanis a Baltimore hazai pályán legyőzi a Clevelandet, köszöni a KC bravúrját, és megy a rájátszásba. Sőt, ha a Ravens is kikap, még mindig ott a Houston a Kansas City előtt, és a Jacksonville hazai pályán igencsak verhető. Azaz a Chiefsnek a saját győzelme mellett Cleveland- és Jacksonville-bravúrra is szüksége lenne.

NFC
Meccsek, amelyeket figyelni kell.
19 óra: Atlanta–Carolina, Washington–Dallas. 22.25: Green Bay–Detroit, Seattle–St. Louis, San Francisco–Arizona

Ha most ért volna véget (Fotó: nfl.com)
Ha most ért volna véget (Fotó: nfl.com)


10 YARD – ÖT CSAPAT REMÉNYKEDHET MÉG A FŐCSOPORT MEGNYERÉSÉBEN
Az NFC-ben öt csapatnak már biztos a helye a rájátszásban, és mind az öt reménykedhet benne, hogy az első fordulóban szabadnapos lesz, vagy akár megnyeri a főcsoportját. Itt elég bonyolult a helyzet, vegyük sorra csapatról csapatra a reális lehetőségeket (a döntetlenek sorára ezúttal nem térnénk ki, ezt részletesen megtalálhatják itt)!

– A Dallas megnyeri a főcsoportját, ha győz Washingtonban, miközben az Arizona kikap San Franciscóban, és a Green Bay–Detroit meccs döntetlen lesz. A szabad hétvégéhez az kell a diadala mellett, hogy Seattle és az Arizona ne nyerjen, Green Bayben pedig döntetlen szülessen.

– A Seattle első kiemelt lesz, ha visszavág a St. Louisnak, és nem lesz döntetlen a Green Bay–Detroit, illetve nem nyer a Dallas. Szabadnapos lesz, ha nyer.

– A Super Bowlt rendező Arizona akkor lesz főcsoportelső, ha győz San Franciscóban, miközben a Green Bay és a Seattle sem nyer hazai pályán. Az első körös pihenőhöz saját győzelme és a Seattle botlása kell.

– A Green Bay a Super Bowlig minden meccsét hazai pályán játszhatja, ha legyőzi a Detroitot, és a Seattle nem nyer. Az első körös pihenőhöz elég legyőznie a Lionst.

– A Detroitnak a Packers elleni bravúr mellett a Seattle és az Arizona botlása kell a főcsoport megnyeréséhez. Ha nyer Green Bayben, biztosan főcsoport-elődöntős.

Nézzük a papírforma eredményt: ha a Green Bay és a Seattle is hozza a kötelezőt otthon, akkor az Arizona és a Dallas eredményétől függetlenül Seattle, Green Bay, Dallas lesz az első három sorrendje.

9 YARD – ATLANTÁBAN NEM KELL MÁS MECCSEK ALAKULÁSÁT FIGYELNI, CSAK A GYŐZELEM SZÁMÍT
Az idei szezon rájátszásába biztosan bejut egy olyan csapat, amely az alapszakaszban több meccset veszít el, mint amennyit megnyer. Az Atlanta és a Carolina a Falcons otthonában csap össze az NFC déli csoportjának első helyéért (a döntetlen a Carolinának kedvez). Nem kell más meccsek eredményeit figyelni. Aki nyer, a playoffba jut és negyedik kiemeltként játszik egy meccset hazai pályán, aki kikap, vége a szezonjának.

A két negatív mérlegű csapat közül az egyik rájátszásba jut (Fotó: Action Images)
A két negatív mérlegű csapat közül az egyik rájátszásba jut (Fotó: Action Images)

RÁJÁTSZÁSFIGYELŐ-BLOKK VÉGE

8 YARD – ELI MANNINGNEK MÁR NYOLC
A Giants irányítója is kezd formába lendülni, bár a passzolt yardok mennyisége természetesen nem jelent egyenlőséget a kiváló játékkal, Eli Manning ettől függetlenül büszke lehet arra, hogy a legutóbbi nyolc mérkőzésen rendre több yardig jutott, mint az ellenfél passzmestere. Ez a harmadik leghosszabb sorozat, a rekordot Y. A. Tittle tartja 1963-ból, ezt pedig Fran Tarkenton állította be 1969-ben és 1971-ben.

7 YARD – A COWBOYSNAK IS ÖSSZEJÖHET A NYOLC, RÁADÁSUL IDEGENBEN!
A Dallas Cowboys ugyan nem tudta lenullázni az Indianapolist – a végén engedett TD után 42–7-re nyert –, de ez volt a legnagyobb különbségű sikere olyan együttes ellen, amely egyedüliként vezette a divízióját. A Cowboys korábbi rekordja az 1962-es 38–10 volt a Redskins ellen, valamint az 1978-as 42–14 a Packers ellen. Ráadásul mindkettő idegenben! És ha már a vendégszerepléseknél tartunk. A dallasiak a Redskins otthonában szerepelnek vasárnap, és ha győzelmet aratnak, úgy mind a nyolc idénybeli idegenbeli összecsapásukat megnyerik. Hogy ez miért érdekes? Nos, a texasiak a 2007-es, hibátlan alapszakaszt bemutató Patriots óta első csapatként nyerhetik meg összes idegenbeli meccsüket, a legutóbbi öt ilyen csapatból pedig négy Super Bowlba jutott.

6 YARD – FOSTER TD-T PASSZOLT, MAJD EMLÉKEZTETTE A RAVENST, MENNYI AZ EREDMÉNY
Nem neveznénk feltétlenül trükkös játéknak, de tény, Arian Foster futóként adott touchdownpasszt a Houston Texansban a Baltimore Ravens elleni győzelem során. A következő támadásnál a Baltimore védői kissé belemásztak Foster arcába, aki úgy érezte, jobb, ha emlékezteti őket, mennyi épp az állás, így felmutatott a 16–0-t mutató eredményjelzőre. S hogy ki kapta el Foster passzát? Nem, nem J. J. Watt volt kivételesen, hanem az újonc tight end C. J. Fiedorowicz. „Mindenki irányító akar lenni – mondta Foster a találkozó után. – Úgy érzem, megvan hozzá a megfelelő dobótechnikám, szóval elég régóta lobbiztam azért, hogy egyszer TD-t passzolhassak. Végre valaki elkapta!”

Foster megmutatja, hogy nagyon ég a Baltimore (Fotó: SBNATION)
Foster megmutatja, hogy nagyon ég a Baltimore (Fotó: SBNATION)



5 YARD – IDÉN KARÁCSONYKOR NEM ELI MANNINGET VÁLASZTJÁK UTOLJÁRA A CSALÁDI MÉRKŐZÉSEN
Hanem Peytont! Jó, ez persze csak naiv ábrándozás arról, hogyan zajlik a Manning családnál az ünnepi összejövetel. A rosszmájú mémgyárosok rendre azzal heccelték Eli Manninget, a legkisebb testvért, hogy a családi összejöveteleknél őt választják utolsónak a baráti meccsen, mert rengetegszer adja el a labdát. Nos, idén tizenhat forduló után Peyton neve mellett több interception szerepel, mint öccséé mellett. Ehhez persze kellett, hogy a Broncos irányítója a Bengals ellen négyszer is eladja a labdát, így összesen 15-nél jár az idényben, míg Eli „csak” 13-nál. Megnéztük, 2009-ben volt legutóbb olyan NFL-idény, amikor Eli viccelődhetett Peytonnal, nem pedig fordítva. Összesen pedig háromszor nyert Eli ebben a párharcban 2004-es debütálása óta.

4 YARD – ÚJABB REKORDOT DÖNTÖTT A PATRIOTS
A New England egy fordulóval a vége előtt már nemcsak a pihenő hetet harcolta ki, hanem azt is, hogy a playoff során a Super Bowlig minden mérkőzésen otthon léphet pályára. Az együttes sorozatban ötödik alkalommal végzett az Amerikai főcsoport első két helyének valamelyikén, így zsinórban ötödször pihenhet a wild card-körben, ez pedig a leghosszabb széria a jelenlegi playoff-rendszer 1990-es bevezetése óta – a Dallas és a San Francisco egyaránt négynél állt meg.

A legtöbb első körös pihenés is a Patriots nevéhez fűződik, ez már a 10. idény, amikor a főcsoport-elődöntőben kell csupán becsatlakoznia az együttesnek, a Pittsburgh és a San Francisco fér még fel a dobogóra, 8-8 pihenéssel.

Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket a Facebookon is!

3 YARD – SZEZONHAJRÁ? NEW ENGLAND!
A szezonokat illetően már évek óta tendencia, hogy a New England Patriots a fél táv után és főleg az utolsó hónaphoz érve bekapcsolja a rakétákat. 2001 óta 83–21-es (0.798) mérleget tud felmutatni a hálaadást követő mérkőzéseken, 2009 óta pedig az idény utolsó négy összecsapásán 19–3 a mérlege (0.864).

Bill Belichick vezetőedző New England-i decemberi mutatója is impozáns, 54 siker mellett csupán kilenc vereséget szenvedett el a Patriots, ezzel ő a legjobb százalékos aránnyal (85.7) bíró edző a liga történetében. George Seifert a második az év utolsó hónapjában a minimum 25 mérkőzésen edzősködők között (27–6, 81.8).

Ezek után nem meglepő mondjuk, hogy az irányítók között Tom Brady zár a legjobban, 48–7 (0.872) a decemberi mutatója, Roger Staubach (17–3, 0.850) és a most két meccset is elbukó Philip Rivers (31–8, 0.795) fér még a dobogóra.

2 YARD – A DOLPHINSNÁL FEJBEN MÁR AZ ÜNNEPEKRE GONDOLTAK
A legjobbakkal is előfordul, hogy elbambulnak, kihagy a figyelmük és egyéb ilyen finomságok. Az NFL-ben viszont kissé kellemetlen, amikor az irányító megvédéséért felelős egység minden tagja „szabadságra megy” egy játék idejére. Ryan Tannehill saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen, amikor az ellenfél védői akadálymentesen ronthatnak rá. Mázli, hogy a Dolphins végül egy bravúros safetyvel megnyerte a Vikings elleni meccset.



1 YARD – BECKHAM, BECKHAM ÉS BECKHAM
Tényleg nem telhet el hét anélkül, hogy a Giants fantasztikus újoncáról áradozhatnánk. Odell Beckham Jr. a St. Louis ellen nyolc elkapásból 148 yardot és két touchdownt hozott össze, így 1120 yardnál és 11 TD-nál tart az idényben. Csupán négy újonc elkapó volt képes az NFL-történelemben ilyen kezdésre: Billy Howton (1231, 13 – 1952-ben, 12 meccsen), Harlon Hill (1124, 12 – 1954, 12), Bill Groman (1473, 12 – 1960, 14) és Randy Moss (1313, 17 – 1998, 16). Ja, és Beckham az első négy meccsen nem léphetett pályára, így 11 összecsapáson hozta össze ezeket a számokat. A fiatal elkapó az első újonc, aki egy nyolcmérkőzéses periódus alatt jut legalább 1000 yardig és 8 TD-ig.

TD – BÁTOR JÓSKA
Peyton Manning
feltámadása (legalább 300 yard és legalább 100-as irányítómutató) nem igen jött össze, bár a végén azért 311 yardig eljutott, négy interceptionje miatt viszont csupán 61.8-as index jött össze. Korábbi csapatánál még jobban mellélőttünk, a Colts finoman szólva is messze állt a sikertől Dallasban...

Új hét, új remény, meg is ragadjuk az alkalmat, hogy előre gratuláljunk a Dallas hibátlan idegenbeli meneteléséhez, amelyet egy washingtoni sikerrel hajt végre, valamint a Green Baynek, hogy sorozatban a 24. alkalommal is legyőzi otthon a Detroitot. Andrew Luck az elmúlt hetekben kifejezetten csendesen játszott, így óriási meccset kellene játszania, hogy elérje az 5000 yardos határt, de összejön neki a legalább 399 yard a Tennessee ellen.

STATISZTIKÁK
A 16. FORDULÓ LEGJEI
A legtöbb passzolt yard:
Ryan Tannehill (Miami)
–Minnesota
396
A legtöbb futott yard: Frank Gore (San Francisco)
–San Diego
158
A legtöbb elkapott yard: Odell Beckham (NY Giants)
–St. Louis
148
A KATEGÓRIÁK PILLANATNYI LEGJOBBJAI
A legtöbb passzolt yard: 4671 Drew Brees (New Orleans)
A legtöbb futott yard: 1745 DeMarco Murray (Dallas)
A legtöbb elkapott yard: 1570
Antonio Brown (Pittsburgh)
A legtöbb szerelés: 145 Luke Kuechly (Carolina)
A legtöbb sack: 18 Justin Houston (Kansas City)
A legtöbb interception: 7
Glover Quin (Detroit)
NFL 2014, ALAPSZAKASZ
16. FORDULÓ
2014.12.19 2.25 Jacksonville Jaguars–Tennessee Titans 21–13
2014.12.20 22.30 Washington Redskins–Philadelphia Eagles 27–24
2014.12.21 2.25 San Francisco 49ers–San Diego Chargers 35–38 – h.u.
2014.12.21 19.00 Chicago Bears–Detroit Lions 14–20
2014.12.21 19.00 Miami Dolphins–Minnesota Vikings 37–35
2014.12.21 19.00 New Orleans Saints–Atlanta Falcons 14–30
2014.12.21 19.00 New York Jets–New England Patriots 16–17
2014.12.21 19.00 Pittsburgh Steelers–Kansas City Chiefs 20–12
2014.12.21 19.00 Tampa Bay Buccaneers–Green Bay Packers 3–20
2014.12.21 19.00 Carolina Panthers–Cleveland Browns 17–13
2014.12.21 19.00 Houston Texans–Baltimore Ravens 25–13
2014.12.21 22.05 St. Louis Rams–New York Giants 27–37
2014.12.21 22.25 Dallas Cowboys–Indianapolis Colts 42–7
2014.12.21 22.25 Oakland Raiders–Buffalo Bills 26–24
2014.12.22 2.30 Arizona Cardinals–Seattle Seahawks 6–35
2014.12.23 2.30 Cincinnati Bengals–Denver Broncos 38–27
17. (UTOLSÓ) FORDULÓ
2014.12.28 19.00 Baltimore Ravens–Cleveland Browns
2014.12.28 19.00 Washington Redskins–Dallas Cowboys
2014.12.28 19.00 Tennessee Titans–Indianapolis Colts
2014.12.28 19.00 Tampa Bay Buccaneers–New Orleans Saints
2014.12.28 19.00 New York Giants–Philadelphia Eagles
2014.12.28 19.00 New England Patriots–Buffalo Bills
2014.12.28 19.00 Houston Texans–Jacksonville Jaguars
2014.12.28 19.00 Kansas City Chiefs–San Diego Chargers
2014.12.28 19.00 Miami Dolphins–New York Jets
2014.12.28 19.00 Minnesota Vikings–Chicago Bears
2014.12.28 22.25 Denver Broncos–Oakland Raiders
2014.12.28 22.25 San Francisco 49ers–Arizona Cardinals
2014.12.28 22.25 Green Bay Packers–Detroit Lions
2014.12.28 22.25 Seattle Seahawks–St. Louis Rams
2014.12.28 22.25 Atlanta Falcons–Carolina Panthers
2014.12.29 2.30 Pittsburgh Steelers–Cincinnati Bengals



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik