Bayern: Lewandowski visszatért a müncheni edzőközpontba – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.12. 14:04
null
Lewandowski újra Münchenben – de vajon meddig? (Fotó: Getty Images)
Kedd délelőtt visszatért az FC Bayern München labdarúgócsapatához Robert Lewandowski, hogy megkezdje a felkészülést a következő idényre. A németek természetesen kamerával várták az FC Barcelonába vágyó futballistát. Videó!


Lewandowski kedden átesik a szokásos orvosi vizsgálatokon, majd rögtön edzésbe is áll. Annak ellenére, hogy jelenleg Münchenben edz, az FC Barcelona továbbra sem mondott le a lengyel klasszis megszerzéséről.

A katalán együttesnek egyértelműen az első számú átigazolási célpontja a 33 éves csatár. A Bayern München nem titkolja, hogy nem szívesen szabadulna meg legjobb játékosától, aki azonban továbbra sem akar maradni a német rekordbajnoknál – erről Fabrizio Romano transzferguru számolt be a hivatalos Twitter-oldalán.


„A helyzetünk egyértelmű. Robertnek 2023 nyaráig élő szerződése van. Új ajánlat a Barcelonától? Nem gondolok rá, csak arra, hogy Robertet július 12-én a Säbener utcában (a Bayern központja – a szerk.) lássam” – húzta alá korábban Hasan Salihamidzic, a bajorok sportigazgatója.

Lewandowski ügynöke, Pini Zahavi szerint 50 millió euró körüli összeg lenne az a „bűvös ár”, amelyért a németek elengednék csatárukat, viszont szeretnének harcolni a sztárjukért, ezért a tárgyalásokkal is lassan haladnak.

Az továbbra is nagy kérdés, kivel pótolná a Bayern a lengyel támadót – korábban arról lehetett olvasni, hogy Cristiano Ronaldo lehet a rövid távú megoldás, ám Salihamidzic csupán hamis pletykának nevezte a portugál érkezésével kapcsolatos a sajtóhíreket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik