Bayern: C. Ronaldóval pótolnák az elvágyódó Lewandowskit – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.06.24. 09:52
null
Cristiano Ronaldo érkezhet Robert Lewandowski helyére (Fotó: Getty Images)
Nem akármilyen hírrel jelentkezett péntek reggel a Bild: a német lap értesülései szerint a Bayern München labdarúgócsapata Cristiano Ronaldóval pótolná az elvágyódó Robert Lewandowskit.


Először Sadio Mané és most Cristiano Ronaldo?! – olvasható a német Bild honlapján, amely szerint a Bayern München a portugál világklasszist szerezné meg abban az esetben, ha Robert Lewandowski valóban elhagyja az Allianz Arénát a Barcelona kedvéért – a müncheni csapat állítólag elutasította a katalánok legutóbbi ajánlatát.

Szerdán a spanyol As arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo a távozást fontolgatja, mivel nem érzi versenyképesnek a Manchester Unitedot a Liverpoolhoz és a Manchester Cityhez képest.

Bár Erik ten Hag érkezése új érát jelent az Old Traffordon, CR-nek nem tetszik, hogy a klub nem hoz új játékosokat – sőt, Juan Mata, Paul Pogba, Edinson Cavani, Nemanja Matics és Jesse Lingard távozásával a keret csak gyengébb lett, mint a 2021–2022-es kiírásban.

A 37 esztendős csatár állítólag már tud is a Bayern érdeklődéséről, s mivel a bajorok a Bajnokok Ligájában is ott lesznek, az Allianz Aréna vonzó opció lehet CR számára – főleg annak tudatában, hogy a Manchester United csak az Európa-ligában szerepelhet a következő szezonban.

A legnagyobb probléma természetesen Ronaldo fizetése lehet: a „vörös ördögöknél” 29 millió eurót keresett a mögöttünk hagyott idényben, a Bild szerint a müncheniek még 20 milliót sem szívesen fizetnének ki a veterán támadónak.

A Bayern München szerdán már erősített egy klasszis futballistával: a Liverpool szenegáli sztárja, Sadio Mané 2025-ig írt alá a német rekordbajnokhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik