MTK: folytatódik a történet – Kanta vezetőedző lesz

Vágólapra másolva!
2021.05.14. 21:28
null
Kanta József és az MTK Budapest története folytatódik (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, Kanta József, aki teljes futballkarrierjét az MTK Budapestnél töltötte, az idény végeztével visszavonul. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a 37 éves középpályás elszakadna a futballtól vagy a kék-fehérektől: a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapathoz mindvégig hűséges Kanta lesz az MTK újraformálódó NB III-as együttesének vezetőedzője.

 

Zakor Sándor, az MTK Budapest tulajdonosa elmondta, örül annak, hogy Kanta József a klubnál indíthatja el edzői karrierjét.

„Mindenképpen célunk volt, hogy maradjon az MTK kötelékében, mert ez a klub az élete. Már korábban döntöttünk arról, hogy játékoskarrierjét követően más szerepkörben szeretnénk rá számítani, és örülünk, hogy az elképzeléseinkben az első pillanattól kezdve ő is partner volt. Bízunk abban, hogy Józsi elindul egy legalább olyan sikeres edzői karrier útján, mint amiben játékosként része volt” – mondta Zakor Sándor a klub oldalának.

Az újraformálódó NB III-as együttes edzői stábjához már csatlakozott Balogh Béla, aki szintén az MTK nevelése. Kanta és Balogh játékosként már sikeresen dolgoztak együtt, sőt közösen mutatkoztak be a felnőttcsapatban 2004-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik