Törökország: a Leverkusen korábbi játékosa lelőtt egy embert

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.09.28. 09:33
null
Sezer Öztürk egy közlekedési vita után nyitott tüzet – egy ember meghalt, további négy megsebesült (Fotó: Getty Images)
A török híroldalak egyöntetűen úgy tudják, hogy a Bayer Leverkusenben nevelkedő, a Fenerbahce és a Besiktas török exlabdarúgója, Sezer Öztürk szeptember 19-én lelőtt egy férfit, és további négy embert megsebesített. A sajtóhírek szerint a gyilkosságot egy közlekedési vita előzte meg.

 

A 35 éves, korábbi labdarúgó, Sezer Öztürk és barátja Isztambul egyik külvárosában, Cekmeköyben kocsikázott, amikor egy autó – amelyben az áldozat édesapjával, idősebb testvérével és barátaival ült – elállta az útját. A helyzet olyannyira elfajult, hogy a korábbi futballista fegyvert fogott, és tüzet nyitott, majd luxusterepjárójával elmenekült a helyszínről.

A török sajtó szerint a lövöldözés következtében egy ember meghalt, további négy ember pedig megsebesült. A török lapok azt is tudni vélik, hogy Öztürköt őrizetbe vette a rendőrség.

A 35 éves Öztürk Németországban született, a Leverkusenben lett profi labdarúgó, majd több török klub, köztük a Fenerbahce és a Besiktas játékosa is volt. A korábbi török utánpótlás-válogatott 2015-ben hagyott fel a profi futballal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik