CS. B. 2021.09.28 09:33 Frissítve: 2021.09.28 16:58

Törökország: a Leverkusen korábbi játékosa lelőtt egy embert

A török híroldalak egyöntetűen úgy tudják, hogy a Bayer Leverkusenben nevelkedő, a Fenerbahce és a Besiktas török exlabdarúgója, Sezer Öztürk szeptember 19-én lelőtt egy férfit, és további négy embert megsebesített. A sajtóhírek szerint a gyilkosságot egy közlekedési vita előzte meg.

 

Sezer Öztürk egy közlekedési vita után nyitott tűzet – egy ember meghalt, további négy megsebesült (Fotó: Getty Images)
Sezer Öztürk egy közlekedési vita után nyitott tüzet – egy ember meghalt, további négy megsebesült (Fotó: Getty Images)

 

A 35 éves, korábbi labdarúgó, Sezer Öztürk és barátja Isztambul egyik külvárosában, Cekmeköyben kocsikázott, amikor egy autó – amelyben az áldozat édesapjával, idősebb testvérével és barátaival ült – elállta az útját. A helyzet olyannyira elfajult, hogy a korábbi futballista fegyvert fogott, és tüzet nyitott, majd luxusterepjárójával elmenekült a helyszínről.

A török sajtó szerint a lövöldözés következtében egy ember meghalt, további négy ember pedig megsebesült. A török lapok azt is tudni vélik, hogy Öztürköt őrizetbe vette a rendőrség.

A 35 éves Öztürk Németországban született, a Leverkusenben lett profi labdarúgó, majd több török klub, köztük a Fenerbahce és a Besiktas játékosa is volt. A korábbi török utánpótlás-válogatott 2015-ben hagyott fel a profi futballal.  

2021.10.23 14:41:42

Minden más foci B. J.

Léc, kapufa, bravúros mentések: rengeteg helyzet kellett egyetlen gólhoz az eszékieknek a Dragovoljac ellen.

2021.10.21 19:15:09

Minden más foci MALONYAI PÉTER

A Videotonnak nehéz helyzetben segített, a Honvédból újra bajnokcsapatot formált.

2021.10.21 00:10:30

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Ha a sokat, néha okkal kifogásolt VAR-t már úgyis egyre több helyen használják, mi lenne, ha a hempergéses esetekben is segítségül hívnák. Ha a visszajátszás egyértelműen igazolja az eset átveréses jellegét, talán némi jogalapja is lenne a sportszerűtlenségért járó figyelmeztetésnek.

2021.10.19 15:53:31

Minden más foci nemzetisport.hu

Alábbi cikkünkben összeállítottunk egy listát négy kedvenc játékosunk fényűző házáról. (x)

2021.10.17 21:31:37

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Remek tervek, kár, hogy esély sincs a megvalósításukra. Persze hogy a pénz miatt. Hiszen az a játékos, aki nem lép pályára, kevesebb jövedelemre tehet szert, nem beszélve arról, hogy az egyik pillanatról a másikra felbukkanó Nemzetek Ligája és a Konferencialiga fantázianevű sorozat jelzi, hogy a futballhatalmak mennyire adnak az érdekvédelemre.