Sepsi: „Akkor döntök, ha jön majd a meghívó”

Vágólapra másolva!
2021.02.14. 11:27
null
Tamás Nándor (balra) akkor dönt majd a válogatottságról, amikor meghívót kap (Fotó: Sepsi OSK)
Először beszélt a válogatottságról Tamás Nándor, a Sepsi OSK futballistája, akit a Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap szerint a Puskás Akadémia három éven át nem engedett el a román korosztályos nemzeti együttesekbe.

 

A kézdivásárhelyi születésű, 20 éves szélsőt a szombat esti, Dinamo–Sepsi találkozó utáni villáminterjúban kérdezték meg, hogy a román vagy a magyar válogatottban szeretne szerepelni.

„A játékra akarok koncentrálni, tenni a dolgomat a pályán. Ha jön egy meghívó a válogatottba, elgondolkodom rajta, sosem mondtam nemet Romániának. Romániában születtem, de a családban mindig magyarul beszélünk. Akkor döntök, ha jön majd a meghívó. Amikor a Puskás Akadémiánál voltam, jelezték, hogy szeretnék, ha a magyar válogatottban szerepelnék” – mondta Tamás Nándor, aki 61 percet játszott a 0–0-ra végződött bukaresti találkozón.

ROMÁN LIGA 1
23. FORDULÓ
Dinamo Bucuresti–Sepsi OSK 0–0
Bukarest,
Dinamo Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Chivulete
Dinamo:
Esanu – Sorescu, Puljic, Grigore, Filip – Bani (Nepomuceno 63.), P. Anton, Achim (Rauta, 82.), Fabbrini – M. Gueye, A. Nemec (Morsay, 79.). Vezetőedző: Ionel Gane
Sepsi OSK: Niczuly – Delijannidisz, Ninaj, Mitrea, Stefanescu – Buhenna, Vasvari (Eder, 80.), Aganovic (Csiszér, 90+3.) – Golofca, Safranko (Fülöp L., 80.), Tamás N. (Purece, 59.). Vezetőedző: Leo Grozavu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik