DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely) 2021.05.09 23:39 Frissítve: 2021.05.10 00:03

DAC: így ünnepeltek a hívek a Mol-akadémia előtt – videó

Ahogyan arról beszámoltunk, története során harmadik alkalommal vette be a Dunaszerdahely a Slovan Bratislava pozsonyi otthonát: a DAC 1–0-ra nyert a labdarúgó Fortuna Liga 30. fordulójában a listavezető ellen. A szurkolók érthető módon nagy örömmel várták a csapatot a Mol-akadémia előtt – az ünneplésről felvételek is készültek.

Schäfer Andrást külön is éltette a tömeg (Fotó: Lelkes Ernő)

 

A dunaszerdahelyi szurkolók a Slovan Bratislava elleni győztes találkozó után a televízióktól egyenesen a Mol-akadémiához vonultak. Kétszáz sárga-kék drukker várta a játékosokat szállító autóbuszt. Amikor megjelent a jármű görögtüzek lobbantak, óriási üdvrivalgás csapott fel. A busz csak lépésben haladt az akadémiára. Kiszálltak a játékosok, és jöhetett az ünneplés – a rigmusok, a petárdák, a tűzijáték még színesebbé tette a felejthetetlen pillanatokat. A csapat már elbúcsúzott, de a szurkolók még visszakérték Németh Antal edzőt és Schäfer Andrást, őket külön is éltette a tömeg.

Az ünneplésről felvételek is készültek:

 

2021.09.24 23:47:47

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Hatvan visszavonult brit futballsztár – köztük Gary Lineker, Kevin Keegan és Chris Sutton – kezdeményezésére most vasárnap az angliai Spennymoor Town FC pályáján kísérleti jelleggel lejátsszák az első futballmeccset, amelyen tilos fejelni.

2021.09.24 14:43:27

Minden más foci MALONYAI PÉTER

Volt a csúcson, igyekeztek a sárba taposni: sorozat a nyolcvanesztendős Mezey György életéről.

2021.09.23 23:33:23

Minden más foci MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Arra képes, hogy tisztában legyen vele, minek hol a helye és az ideje.

2021.09.23 23:49:30

Minden más foci MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Frank Lampard: »Mindig képes voltam reagálni az általa támasztott kihívásokra, még ha nem is feltétlenül úgy, ahogyan ő szerette volna. Azt viszont nagyon tudta, hogyan hozza ki belőlem a legjobbat. Sohasem lettem volna labdarúgó, ha nincs apám ambíciója, kemény munkája és elképzelése.«