Steve McClaren csapatot hirdetett, David Beckham kezdő lesz

Vágólapra másolva!
2007.11.15. 23:42
Kiderült, hogy David Beckham újra játszik az angol válogatottban, hiszen Steve McClaren szövetségi kapitány a kezdőcsapatba jelölte a Los Angeles Galaxy klasszisát a péntek esti osztrákok elleni barátságos mérkőzésen. Scott Carson először lép pályára a nemzeti csapatban.
David Beckham ismét kezdő lesz az angol válogatottban
Reuters
David Beckham ismét kezdő lesz az angol válogatottban
David Beckham ismét kezdő lesz az angol válogatottban
Reuters
David Beckham ismét kezdő lesz az angol válogatottban

Steve McClaren az angol válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a kezdőcsapatát, amely az Ausztria elleni barátságos mérkőzésen lehetőséget kap.

A tréner nemcsak hogy behívta a sérüléséből felépült David Beckhamat az osztrákok és a horvátok ellen készülő keretbe, hanem a kezdőcsapatban szavazott bizalmat az első mérkőzésen a Los Angeles Galaxy klasszisának.

Hatalmas esélyt kapott Scott Carson is, ugyanis az ő nevével kezdődik majd az angol nemzeti tizenegy péntek esti összeállítása. Az Aston Villa hálóőre először szerepel majd címeres mezben.

Carson régóta a keretben van – mondta a szövetségi kapitány. – Ő védte az U21-esek kapuját az Európa-bajnokságon, és jól végezete a munkáját, ráadásul az Aston Villában is jól teljesít. Ez egy kiváló lehetőség számára, hogy tapasztalatokat szerezzen a válogatottban is.”

Az azonban nem okozott meglepetést, hogy McClaren az utóbbi időben remeklő Gareth Barryt kihagyta a csapatból, hiszen a Chelsea klasszisa Frank Lampard visszatér a kezdők közé.

„ A válogatottak környékén, különösen Angliában az a probléma, hogy kiváló játékosokat is ki kell hagyni a csapatból” – mondta a szakember.

ANGLIA KEZDŐCSAPATA AUSZTRIA ELLEN

Carson – Richards, Lescott, Campbell, Bridge – Beckham, Lampard, Gerrard, J Cole – Owen, Crouch
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik