V. J. 2021.04.10 11:24 Frissítve: 2021.04.10 12:54

Játékossors: Bodnár László Kakával és Pirlóval játszhatott volna, de elszúrta

Ha nem sérül meg, Bodnár László 2007-ben Kaká, Clarence Seedorf és Andrea Pirlo csapattársaként az éppen Bajnokok Ligája-győztes olasz AC Milan labdarúgócsapatának játékosa lehetett volna – derül ki a Magyar Nemzet interjújából.

 

Bodnár László jelenleg az NB I-es Kisvárda pályaedzője (Fotó: Tumbász Hédi)

 

„Mintha nem is egy futballcsapatban lettünk volna, hanem a katonaságban. Elment a falig a terhelésben, volt edzés, amelyen annyira kikészültem, hogy amikor bementünk az öltözőbe, és bevettem a vitaminokat, egyből kijött belőlem minden. De ki kellett tartani. Olyan fizikai állóképességet szereztem, ami megalapozta az egész pályafutásomat” mondta a Dinamo Kijev korábbi vezetőedzőjéről, a legendás Valerij Lobanovszkijról Bodnár László, egykori 46-szoros válogatott jobbhátvéd, aki jelenleg az élvonalbeli Kisvárda pályaedzőjeként dolgozik.

A pályafutását a DVSC-ben kezdő, majd a Dinamo Kijev után többek között a holland Rodában és az osztrák Red Bull Salzburgban is megforduló labdarúgó izgalmas történetet osztott meg a Magyar Nemzet olvasóival: ha nem hozza még élete legrosszabb döntését, akkor tagja lehetett volna a 2007-ben éppen Bajnokok Ligáját nyerő, Kaká, Clarence Seedorf és Andrea Pirlo fémjelezte AC Milannak.

„Kilencvennyolc százalék volt, hogy 2007 nyarán a Milanba igazolok. Csakhogy miután hazajöttem a nyaralásból, elmentem kispályán focizni, és elszakadt a keresztszalagom. Életem egyik legnagyobb baklövése.”

Bodnár László beszélt a DVSC 2009-es Bajnokok Ligája-szerepléséről, saját edzői pályájáról és arról is, miért ért véget lemezlovas-karrierje.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el!

2021.05.07 12:15:36

Magyar válogatott L. PAP ISTVÁN

Bécsben olyan ihletett állapotban védett, hogy nemcsak országos népszerűségre tett szert…

2021.05.06 22:24:07

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Leszögezett szempontok és persze a megérzései (mert ez is kell) irányították.

2021.05.05 23:32:01

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Dzsudzsák valaha a válogatott húzóembere volt.