Válogatott: Megtiszteltetés, hogy beértem Puskást - Juhász

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.19. 00:08
Juhász Roland a Magyarország–Oroszország (1–2) mérkőzésen 85. alkalommal szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban, ezzel beérte a nemzeti csapat örökranglistájának 5. helyén Puskás Ferencet. Juhász előtt már „csak" Bozsik József (101 válogatottság), Fazekas László (92), Király Gábor (92) és Grosics Gyula (86) van a rangsorban.

„Az, hogy a válogatottban utolértem Puskás Ferencet, és most már nekem is 85 meccsem van a nemzeti csapatban, akár csak Öcsi bácsinak, óriási megtiszteltetés számomra, azonban nagyon bízom benne, hogy még jó néhány válogatott meccsel tudom majd gyarapítani ezt a számot” – idézi a vidi.hu Juhász Rolandot. A védő – akit a finnek elleni Eb-selejtezőn sérülés miatt kellett lecserélni – bordarepedéssel játszott a mérkőzésen.vidi.hu Juhász Rolandot. A védő – akit a finnek elleni Eb-selejtezőn sérülés miatt kellett lecserélni – bordarepedéssel játszott a mérkőzésen.

„A Finnország elleni mérkőzés utáni első vizsgálatok nem mutattak sem törést, sem repedést, hétfőn azonban újabb vizsgálatokra került sor, a végső diagnózis pedig az lett, hogy a lengőbordám porcos része megrepedt. Rengeteget köszönhetek a válogatott orvosi stábjának, hogy pályára tudtam lépni. Számomra nagyon fontos a címeres mez, mindig óriási megtiszteltetés, ha szerepelhetek a magyar válogatottban. A mérkőzés előtt három injekciót kaptam, valamint a félidőben is egyet. Mivel teljesen zsibbadt volt az oldalam, ezért semmilyen fájdalmat nem éreztem, semmiben nem zavarta a sérülés a játékomat. Elképzelhető, hogy szerdán fájni fog, de az biztos, hogy a vasárnapi, Fradi elleni meccsre ismét rendbe hozom magam. Az oroszok elleni meccsen is több rúgást kaptam, mondhatjuk tehát, hogy több sebből is vérzek, de vasárnap ha törik, ha szakad, ott akarok lenni a pályán, és segíteni a Vidit. Ennek megfelelően készülök a hét további részében.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik