Lech: Nem játszottam még ilyen közönség előtt - Lovrencsics

Vágólapra másolva!
2012.11.20. 13:21
Mint ismert, a Lech Poznan Lovrencsics Gergővel a soraiban 3–1-re kikapott hazai pályán az éllovas Legia Warszawától a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A magyar légiós a meccs után elmondta: ilyen fantasztikus közönség előtt még sohasem futballozott. A hivatalos nézőszám 40 632 volt az összecsapáson.

„Tudtam, hogy a szurkolóinknak ez lesz a legfontosabb meccs, tudtam, hogy csordultig tele lesz a stadion – utalt a Legia Warszawa elleni rangadóra Lovrencsics Gergő. – Csak az járt a fejemben, hogy nyernünk kell. Soha nem játszottam még ilyen fantasztikus közönség előtt"

Lovrencsicset a szünetben lecserélték, ugyanis Mariusz Rumak vezetőedző taktikát váltott, mivel a Legia 3–0-ra vezetett az első félidő után. A tréner elképzelése nem hozott túl nagy sikert, a Lech mindössze egy gólt tudott szerezni, és simán kikapott.

„Sok helyzetünk volt a meccsen, de sajnos a Legia már az első félidőben hárommal ment. Nem esett rosszul, hogy lecseréltek a szünetben, a mester elmondta, hogy jól játszom, ám taktikát kell váltanunk. Túl sokat hibáztunk elöl" – tette hozzá a Lech Poznan magyar légiósa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik