Légiósok: „Nagy Dominik jelenleg a második csapattal készül”

Vágólapra másolva!
2017.12.12. 11:28
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Legia Warszawa a télen új klubot keres Nagy Dominiknak – az együttes trénere emellett azt is elárulta, a magyar játékos a második számú csapattal edz, ismét.

Ezt maga Romeo Jozak, a varsói együttes vezetőedzője ismerte el a 22 éves Nagy Dominik kapcsán.Romeo Jozak, a varsói együttes vezetőedzője ismerte el a 22 éves Nagy Dominik kapcsán.

„Nagy jelenleg a második csapattal készül – idézi a legia.net Jozakot. – Ő egy nagyon tehetséges játékos, akinek extra motivációra van szüksége. Az ő kapcsán a helyzet most egyértelmű: a télen keresünk neki egy olyan egyesületet, amelynek kölcsönadhatjuk.”

Nagy idén januárban igazolt a Legiához, amelyben hamar alapemberré vált, a jelenlegi idényben azonban hozzáállásbeli problémák vetődtek fel nála. Nagy Dominiket október 18-án a tartalékokhoz küldték, miután Dariusz Mioduski, a Legia elnöke szerint „rosszul játszott és nem a futballra koncentrált”, éppen ezért egyetértett Jozak vezetőedző döntésével.

A magyar válogatott szélső három hétig edzett a Legia második csapatánál, november 9-én térhetett vissza a felnőttekhez. A másodosztályú Drutex-Bytovia Bytów elleni kupameccsen a kezdőcsapatban kapott helyet, de Jozak már a szünetben lecserélte, mert nem volt megelégedve a teljesítményével.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik