Légiósok: Vinícius szívesen játszana újra Magyarországon a kiesés után

Vágólapra másolva!
2023.05.09. 21:10
null
A magyar válogattottban legutóbb 2018 októberében, Finnország 2–0-s legyőzése során játszott Vinícius (Fotó: Szabó Miklós)
Vinícius Paulo, a görög élvonalból kiesett Levadiakosz hétszeres magyar válogatott labdarúgója a jövőben szívesen visszatérne Magyarországra.

 

A 33 éves Vinícius Paulo az M1 aktuális csatorna megkeresésére elmondta, másfél hete a Panetolikosz elleni mérkőzésen combsérülést szenvedett, rehabilitációja pedig várhatóan egy hónapot vesz igénybe, így a bajnokság utolsó fordulójában már biztosan nem lép pályára.

A Videotonnal 2018-ban bajnoki címet szerző, a klubbal 2011 és 2020 között kétszer is Európa-liga-csoportkörben szereplő hátvéd elmondta, követi korábbi csapata szereplését az NB I-ben, és nagyon bízik a fehérváriak bennmaradásában.

A Levadiakosz kiesésével Vinícius az idény végén szabadon igazolhatóvá válik.

„Ezt még azelőtt tisztáztuk, hogy aláírtam volna a szerződést, de természetesen nem gondolkodtam akkor a kiesésen” – mondta. Hozzátette, a jövőt tekintve megfordult a fejében, hogy visszatérjen Magyarországra, mivel családja itt érzi otthon magát, de ez nem csak rajta múlik.

„Eddig nem kaptam megkeresést magyar kluboktól”
– árulta el a hátvéd.

A válogatottal kapcsolatban elmondta, hogy egyre jobbnak látja a Marco Rossi szövetségi kapitány által irányított keretet, és még mindig nyitott a szereplésre, ehhez viszont még a pályán kell bizonyítania.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik