Légiósok: Sándor György ismét lecsapott, a legjobb helyen állt – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.21. 14:00
Sándor György csapata, a Perth Glory 3–1-re legyőzte a Melbourne Cityt az Ausztrál Kupa (FFA Cup) szerdai elődöntőjében, és bejutott a fináléba. A Perth első gólját a csapat magyar légiósa szerezte egy szöglet után. Nézze meg a találatot!



A meccset végigjátszó magyar légiós a 24. percben szerezte meg a vezetést, és bár a vendégek gyorsan egyenlítettek, egy öngól következtében a szünetben megint a Glory vezetett, majd a második félidőben Chris Harold tovább növelte az előnyt.

Érdekesség, hogy a második és a harmadik gól idején a melbourne-i gólvonalon már a cserekapus állt, aki nem más, mint a 40. életévében járó, 102-szeres dán válogatott Thomas Sörensen.

Sándor György (balra) akcióban (Fotó: Perth Glory Twitter)
Sándor György (balra) akcióban (Fotó: Perth Glory Twitter)

Sándor csapatának egy hetet kell várnia, hogy megtudja, ki lesz az ellenfele a döntőben: a másik ágon Hume City–Melbourne Victory párharcot rendeznek jövő szerdán.

A kupadöntőt tavaly is elérő, ott azonban vereséget szenvedő Perth Glorynak a bajnokságban egyelőre nem megy: két forduló után egyetlen pont nélküli csapatként az A-League utolsó helyén áll – pedig Sándor mindkét mérkőzésen szerzett egy gólt, szintén szöglet után.

SÁNDOR GÓLJA A CENTRAL COAST MARINERS ELLEN



ÉS A WELLINGTON PHOENIX KAPUJÁBA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik