NB II: sikeres osztályozó után Jámbor szerepet vállalhat Tatabányán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.10. 18:07
A Nemzeti Sport Online információi szerint a jövőben szerepet vállalhat az FC Tatabánya labdarúgócsapatának működtetésében Jámbor János üzletember.

Úgy tudjuk, az informális kapcsolatfelvétel már megtörtént a klubot működtető tatabányai önkormányzat vezetői és az üzletember között, ám a folytatás záloga a sikerrel megvívott osztályozó lehet.

Ha a Tatabánya bennmarad a nyártól egycsoportos NB II-ben (erre igen jó esélye van, hiszen az osztályozó első mérkőzésén 4–2-re győzött hazai pályán a Budaörs ellen), akkor érkezhet a korábban Kecskeméten, a Vasasnál és Egerben is szerepet vállaló Jámbor.

Az osztályozó visszavágóját szombaton rendezik Budaörsön.

Jámbor Jánost a 48. helyre rangsorolta a Napi Gazdaság által összeállított „A száz leggazdagabb magyar” 2013-as kiadványa, az üzletember az építőiparban és az élelmiszeriparban érdekelt.

A tatabányai klub teljes mértékben önkormányzati tulajdonban van. Január elsején a korábban 50 százalékot birtokló Mészáros&Mészáros Kft. (a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc vállalkozása) a Mészárost ért személyes támadások miatt kivonult a csapat életéből, és 1 forintért eladta tulajdonrészét a városi önkormányzatnak.

Ugyanakkor lapunkat Jámbor János környezetéből úgy tájékoztatták, hogy egyelőre nincs szó az üzletember tatabányai szerepvállalásáról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik