F. B. 2021.06.17 07:35 Frissítve: 2021.06.17 08:28

NB II: rutinos védő érkezett az ETO FC Győrhöz

Kettő plusz egy éves szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr Fodor Ferenccel, aki legutóbb Nyíregyházán futballozott – számolt be róla a klub honlapja.

Fodor Ferenc Nyíregyházáról érkezik Győrbe (Fotó: Pusztai Sándor/Kelet-Magyarország)


Fodor Ferenc személyében rutinos játékossal erősítette meg védelmét az ETO FC Győr. A 30 éves középhátvéd szülővárosában, a Pécsi MFC-nél kezdte a felnőtt futballt, aztán játszott még a Kozármisleny, a Puskás Akadémia és a Kisvárda csapataiban, illetve légióskodott az angol Oldham Athleticnél. A legutóbbi négy idényben a szintén NB II-es Nyíregyháza Spartacust erősítette, ahol csapatkapitány volt és összesen 152 találkozón lépett pályára.

Győzni jöttem Győrbe, az első számú célom, hogy sikeres csapat tagja legyek, és az ETO visszakerüljön a méltó helyére – mondta a klubhonlapon bemutatkozásakor Fodor Ferenc. – A győri klubvezetőség mindent megtett annak érdekében, hogy leigazoljon, nekem pedig ez nagyon fontos volt a döntés meghozatalakor. A klub hagyományai is imponálóak, itt minden körülmény adott ahhoz, hogy jó eredményt lehessen elérni, illetve az sem utolsó szempont, hogy a győri szurkolók szeretik a futballt, van érdeklődés a jó mérkőzések iránt.”

Fodor Fadgyas Tamás, Csonka Bonifác, Óvári Zsolt és Kulcsár Kornél után a győriek ötödik nyári szerzeménye.

2021.07.06 10:08:01

Labdarúgó NB II CS. M.

Az NB I-ből a 2020–2021-es idény végén kiesett Budafok a III. Kerültei TVE ellen lép pályára az első fordulóban.

2021.06.04 11:35:40

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

A Vasas elnöke feljelenti klubját, a csapat nem játszhat otthon, az adósság örök…