nemzetisport.hu 2018.09.06 11:14 Frissítve: 2018.09.06 21:41

Vidi: a klub szerződést bontott Varga Józseffel, aki Felcsúton folytatja – hivatalos

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mol Vidi FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Varga Józseffel.

Varga József útja a Viditől a PAFC-hoz vezetett (Fotó: Török Attila)

 

A válogatott labdarúgó az elmúlt bő két évben 45 bajnokin, kilenc nemzetközi találkozón és három Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára Vidi-mezben. Tekintettel Varga József érdemeire és hozzáállására, valamint a klub érdekeire, nem gördítünk akadályt a játékos távozása elé, a közös megegyezéssel történő szerződésbontást követően Varga József szabadon tárgyalhat az érdeklődőkkel. A debreceni születésű sportember további pályafutásához sok sikert kívánunk! – olvasható a klub honlapján.

Nem volt véletlen, hogy Varga nem került be a Vidi Európa-liga-keretébe. A középpályás ebben a szezonban három bajnoki mérkőzésen lépett pályára Marko Nikolics csapatában, a BL-selejtezőben pedig négy találkozón szerepelt.

A nyár folyamán már beszámoltunk a DVSC érdeklődéséről, ám ahogy azt jeleztük, Varga végül a Puskás Akadémiához szerződött és hároméves szerződést írt alá a felcsútiakkal. 

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy a szerződésbontás már múlt héten megtörtént, az augusztus 31-i átigazolási határidőt megelőzően.

Ez azért fontos, mert csak úgy tudott Varga másik magyar csapathoz igazolni, ha az átigazolási határidő lejárta előtt szabaddá vált. Ha csak a határidő után szüntették volna meg a szerződését, akkor most már csak olyan országba mehetett volna, ahol még nyitva van a piac.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MOL VIDI FC-NÉL
Érkezők: Berecz Zsombor (Vasas), Hangya Szilveszter (Vasas), Armin Hodzic (bosnyák, Dinamo Zagreb – Horvátország), Georgi Milanov (bolgár, CSZKA Moszkva – Oroszország, szabadon igazolhatóként), Sós Bence (Debreceni VSC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Szabó Bence (Nyíregyháza Spartacus)
A második csapatból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek: Dzsudzsák Balázs (al-Vahda – Arab Emírségek, szabadon igazolható)
Távozók: Bódi Ádám (Debreceni VSC, kölcsön után végleg), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Puskás Akadémia, kölcsön után végleg – onnan kölcsönben NK Osijek – Horvátország), Lorentz Márton (BFC Siófok, kölcsön után végleg), Sejben Viktor (Csákvár, kölcsön után végleg), Asmir Suljic (bosnyák-magyar, Wisla Kraków – Lengyelország, onnan Olimpija Ljubljana – Szlovénia, szabadon igazolhatóként), Szolnoki Roland (Puskás Akadémia), Varga József (Puskás Akadémia), Zöldesi Illés (Kisvárda, kölcsön után végleg, onnan kölcsönbe ZTE FC)
Kölcsönbe távozók: Bévárdi Zsombor (siófoki kölcsön után Vasas), Bolla Bendegúz (Siófok), Réti Patrik (Siófok), Szabó Bence (DVTK)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Sztefan Scsepovics (szerb)

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.

2021.06.09 21:15:35

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Habitusához közelebb áll, hogy a bajnoki címért küzd.

2021.06.06 22:04:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Peter Stögert is tisztelem, esetében egyelőre csak az eredményei miatt tehetem.