Vidi: Felcsúton is kiköthet a távozó középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.06. 12:21
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Puskás Akadémia érdeklődik a Mol Vidi FC-től távozó 34-szeres válogatott középpályás, Varga József iránt.

Mint ismeretes, a Mol Vidi FC csütörtökön jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontották a válogatott középpályás, Varga József szerződését. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy ez már a múlt héten, az augusztus 31-i átigazolási határidőt megelőzően megtörtént.Mol Vidi FC csütörtökön jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontották a válogatott középpályás, Varga József szerződését. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy ez már a múlt héten, az augusztus 31-i átigazolási határidőt megelőzően megtörtént.

Ez azért fontos, mert csak akkor tud Varga másik magyar csapathoz igazolni, ha az említett időpont előtt szabaddá vált. Ha a határidő után szüntették volna meg a szerződését, akkor most már olyan országba mehetne csupán, ahol még nyitva van a piac.

Így viszont az NB I-ben is folytathatja. A nyár folyamán már beszámoltunk a DVSC érdeklődéséről, ám legfrissebb információink szerint a Puskás Akadémiánál is szóba került a 30 éves Varga szerződtetése és jó esély mutatkozik az egyezségre.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik