NB I: montenegrói válogatottal erősített a Kecskemét – hivatalos

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.01. 13:17
null
A montenegrói válogatott Uros Djuranovics Kecskeméten folytatja (Fotó: <a href="https://www.kecskemetite.hu/hirek/archivum/valogatott-tamadot-igazoltunk" target="_blank">kecskemetite.hu</a>)
A labdarúgó NB I-be feljutó Kecskeméti TE hivatalos honlapján számolt be róla, hogy megszerezte a 28 éves montenegrói válogatott csatárt, Uros Djuranovicsot, aki szabadon igazolható játékosként írt alá a hírös város csapatához.

A budvai születésű Uros Djuranovics a helyi FK Mogrenben kezdte pályafutását, majd az FK Iskra és FC Decic után az időközben az utánpótlás-válogatottban is számításba vett támadó 2017-ben állt légiósnak. Djuranovics a cseh Dukla Prahánál két évet töltött, ezután a lengyel Korona Kielcében, a román Politechnica Iasiban, illetve a szerb Radnicki Nisben és Kolubarában szerepelt.

Utóbbi klubban remek idényt produkált, hiszen 37 mérkőzésen 15 gólt és két asszisztot jegyzett. Teljesítményére pedig hazája válogatottjánál is felfigyeltek, hiszen az idén három mérkőzésen a nemzeti csapatban is pályára lépett.

Uros Djuranovicsnak lejárt a szerződése előző klubjánál, így Kecskemétre szabadon igazolható játékosként írt alá.

„Sokat jelentett számomra, hogy a klub mennyire éreztette azt, hogy rám van szüksége. Vladan Szavicstól, a klub korábbi játékosától is csak jókat hallottam az itteni emberekről, a városról és a klubról is, de sokat nyomott a latba Danilo Pejovics pozitív véleménye is, aki nemrég írt alá. Szerettem volna ezek után kipróbálni és megmutatni magam a magyar bajnokságban, hiszen ez egy kitűnő liga. Természetesen nagyon örömteli és motiváló számomra, hogy a klub egyik legsikeresebb játékosa, Vladan Szavics is montenegrói, jó ezt látni. Szeretném, ha velem is eredményes lenne a Kecskemét. A klub sikere az én sikerem is. Legyünk eredményesek csapatként, emellett persze szeretnék jó mérkőzéseket játszani, jó teljesítményt nyújtani, amivel el tudom érni azt, hogy továbbra is tagja legyek a montenegrói válogatottnak” – fogalmazott a Kecskemét honlapján Uros Djuranovics.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezők: Belényesi Csaba
(DVTK), Pejovics Danilo (szerb-magyar, Szeged-Csanád GA), Sági Milán (Pécsi MFC, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Szabó Levente (Mol Fehérvár FC), Zeke Márió (Mol Fehérvár FC), Varga Bence (MTK Budapest), Uros Djuranovics (montenegrói, szabadon igazolhatóként, legutóbb: Kolubara – szerb)
Kölcsönből visszatérhet: Hatvani Dániel (FC Dabas)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Győri Benjámin, Bodor Zoltán
Kiszemeltek:
Távozók: Bartha László (szabadon igazolható), Gál Szabolcs (szabadon igazolható), Kis Balázs (szabadon igazolható), Lukács Dániel (Diósgyőri VTK),Szabó László (szabadon igazolható), Paudits Patrik (szabadon igazolható), Lipcsei Ádám (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Hadaró Valentin (Pécsi MFC)
Kölcsönből visszatérhetnek klubjukhoz: Katona Bálint (Ferencváros), Szökrönyös Dániel (Zalaegerszegi TE)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik