Milák gyorson már csúcsformában; Álom marad a veszprémi BL-trófea

Vágólapra másolva!
2022.06.18. 23:03
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

• Milák 47 másodpercen belül repesztett 100 gyorson. Igaz, hogy a váltó befejező embereként, repülő rajttal, de a pillangószámok előtt minimum biztató, amit olimpiai bajnokunk művelt a budapesti világbajnokságon. Bohus Richárd önkritikusan magára vállalta, hogy a váltó lecsúszott a dobogóról, Holló Richárd csak a délelőttel boldog, Jansik Szilárd pedig alig várja a keddi pólós rajtot. Minden, amit a vizes világbajnokság szombati napjáról tudni érdemes – négy oldalon.
• Milák 47 másodpercen belül repesztett 100 gyorson.
Igaz, hogy a váltó befejező embereként, repülő rajttal, de a pillangószámok előtt minimum biztató, amit olimpiai bajnokunk művelt a budapesti világbajnokságon. Bohus Richárd önkritikusan magára vállalta, hogy a váltó lecsúszott a dobogóról, Holló Richárd csak a délelőttel boldog, Jansik Szilárd pedig alig várja a keddi pólós rajtot. Minden, amit a vizes világbajnokság szombati napjáról tudni érdemes – négy oldalon.

• Tokmac Nguen marad a Fradiban. A magyar bajnok labdarúgócsapat norvég légiósa azt mondja, ezúttal is a szívére hallgatott, hiszen az előző évihez hasonlóan most is volt zsírosabb ajánlata. Borbola Bence interjúja.

• A Veszprém a második félidőben piros lapok miatt bukott el. A szünetben még itt volt az előny a lengyel Kielce elleni férfi kézilabda BL-elődöntőben, ám a magyar csapatot sújtó BL-átok ezúttal is hatott, és vasárnap csak a bronzéremért játszhatnak Lékaiék a német Kiel ellen. Vincze Szabolcs és Nedelykov Tamás kétoldalas kölni jelentése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik